Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האסון במזרח קטעי וידיאו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש זוועה......שמעתי שאולי מטאורית פגעה בים ולכן הייתה רעידת אדמה(שומעה שרצה) אבל לא ניראה לי מדעית ופיזית שזה נכון!

אני מקווה שעד שאני יגמור צבא הכול יסתדר בגן עדן הזה כי אני כבר מת להיות על חופים על המים הכחולים(אבל עכשיו אני רוצה יותר להיות בהוואי לא בדרום אסיהי:wink: )

פורסם

שום מטאוריט. כדוה"א בנוי מלוחות שכל הזמן נמצאים בתנועה, אם כי לנו היא תיראה זניחה. שניים כאלו התחכחו וגרמו לרעידה.

ואם זה צונמי, אני עז הרים מונגולית. כולה גאות עזה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

ואם זה צונמי, אני עז הרים מונגולית. כולה גאות עזה.

I hereby announce that you are a mongolian mountain goat then... this is a tsunami, which unlike what movies made you believe, isn't a big wave or series of waves, it is a sudden rise of the ocean level that is hardly detectable from above but has a serious impact when it hits the shore, more like a moving mountain of water

.Moti

פורסם
ממש זוועה......שמעתי שאולי מטאורית פגעה בים ולכן הייתה רעידת אדמה(שומעה שרצה) אבל לא ניראה לי מדעית ופיזית שזה נכון!

אני בכלל שמעתי שזה חייזרים מכוכב הלכת בוזולנד 7 שירו קרן אולטרה-מגנטית חודרנית דרך קליפת כדור הארץ וחיממו את הגרעין וזה גרם להתפשטות של חומרי היסוד של הכדור ושל כמה בחורות מופקרות באיי הבתולה, אבל לא נראה לי מדעית ופיזית שזה נכון (טוב אולי חוץ מהקטע עם הבחורות, כי ידוע שחייזרים עושים להן את זה - תראו איזה זיין מאלדר :-P )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Guys, get serious for a second, I just read the latest report, the current confirmed death toll is standing on a staggering 114,000 people

:sad: This is one of the worst disasters in human history

.Moti

כבר 126 אלף הרוגים.

בכל מקרה צופים שהמספר אף יעבור את ה 200 אלף שכן מחוזות שלמים באינדונזיה נמחקו

ואין אלהם גישה כלל.

עצוב.

פורסם

המקרא המצער הזה פשוט ממחיש את העובדה שעד כמה שכל המדינות הסקנדינביות מציגות את עצמן כמדינות תרבויות , במצבים שכאלה הם לא יודעות מה לעשות(מצחיק עד כמה שזה עצוב).

כמו הנפגעים וההרוגים הכי גדולה הגיע ממדינות סקנדינביה ואילו עד עכישו שום מדינה סקנדינבית לא שלחה סיוע מכל סוגשהו ואפילו לא פתחה קו טלפון לבירורים , לעזרה ולתמיכה.

לעמות זאת ישראל שאחוז הנפגעים אצלה הוא קטן מאוד שלחה כמה מטוסיי סיוע וארגנה כוחות חילוץ וזיהוי. דוגמא למדינות שחיות בתוך בועה של עולם מושלם.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

כמו שאמר RADARJEDI(מלחמת הכוכבים?) ...

הכול עניין של תירגול ומילחמות

אנחנו פה חיים תחת מילחמה מיתמשכת ולכן צוותים שונים מתורגלים הרבה יותר טוב מאשר מדינות אירופה!

בגלל שמדינות אירופה לא ראו ולא שמעו מילחמות למעלה מ59שנים(סוף מלחמת העולם השנייה) ותודה שזה נישאר בנתיים ככה אחרי אלפי שנים של מילחמות ביבשת הזו!

פורסם

גוקר אני חייב לציין שממש הרגת אותי עם הסרטים האלה זה פשוט בלתי נתפס לא יאמן איזה פחד:shock:

אם יש עוד סרטים כאלה ברשת אני ישמח אם תעלה אותם לכאן או תגיד לי באיזה אתר יש את הדברים האלה.

אלוהים ישמור איזה מזל שכל החברים שלי חזרו משם בזמן:roll:

פורסם

רק כדי לפתוח לכם את העיניים עוד קצת:

גאוגרפים רבים ואנשי מקצוע חוזרים וטוענים שלמדינת ישראל סיכויים גבוהים עד מאוד לרעידת אדמה אדירה שתמחוק חלקים נרחבים מצפון מערב.

חמת-גדר למעשה יושבת בדיוק על שבר של שני לוחות במזה"ת ולפי טענת המומחים משם גם תתחיל רעידת האדמה בעתיד.

אילו כמובן שמועות ודיבורים- נקווה שטעו..

• תוכן חדש...