Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי רכישת פיג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחורה בת 25, רווקה, רוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר

הציעו לי היום רכב פיג'ו 107 שנת 2013

עבר 22 אלף ק"מ

יש לו טסט לשנה, עולה 42 אלף

רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הרכב? וחוות דעת על פיג'ו 107 בכלל

תודה

פורסם

הרובוטי לא נעים בעיר,אם ידני זה משהו אחר.

הרכב מאוד חיסכוני,המנוע מעט רועש,הרכב לא מאובזר אבל זול לאחזקה.

לדעתי אחלה לסטודנטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מציע לך לסוע על הרכב ולהרגיש אותו.

לנסיעות ארוכות הרכב הזה יכול להיות מאוד לא נוח.

לנסיעות קצרות הוא נסבל בהחלט.

המתלים שלו מאוד נוקשים ומרגישים בורות,באמפרים ואספלט לא איכותי.

מהן הדרישות שלך מהרכב? אם רוב הנסיעות הן עירוניות, אז לא ממש תהני מיתרון צריכת הדלק שיש לרכב הזה להציע.

פורסם (נערך)

אני מחפשת רכב קטן, חסכוני בדלק, לא רואה הרבה מוסך

בטווח של ה50 אלף שקל בערך

רוב הנסיעות הן עירוניות

הציעו לי פיקנטו חדשה 2015 אבל התקציב החודשי לא מאפשר

עריכה אחרונה על ידי עדי21
פורסם (נערך)

בטח שהיא תקבל צריכה טובה גם בעיר.

הפיגו אחד הרכבים החיסכונים שיש.

את מחפשת ידנית או אוטומט?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהנסיון שלי זה נע בין 1/13 עד 1/15 לכל היותר (אם אין הרבה רמזורים והמנוע הספיק להתחמם) בנסיעות קצרות מאוד אפילו פחות.

פורסם

ואיזה רכב יתן כזאת תוצאה בעיר?

זאת צריכה טובה מאוד לעיר.

פורסם

אני מחפשת רכב אוטומט..

עזבו צריכת דלק.. חוץ מהדלק.. שווה לקנות את הרכב הזה?

אמרו לי שזה רכב לא טוב שנכנס הרבה למוסך

פורסם (נערך)

אז אמרו לך שטויות.

המנוע הוא של טיוטה,לאבא שלי יש כמעט 3 שנים 0 תקלות,גם בפורום אם תבדקי אנשים מרוצים,הרכב מאוד פשוט מכנית לכן אין ממש מה שיתקלקל,החיסרון העיקרי זה הגיר הרובוטי,אני אישית לא אוהב אותו.

ההתרשמות שלי לגב הרכב היא כזאת:

מרגיש בסיסי,חלקי פח חשופים בדלתות,המזגן עושה עבודה טובה,נכון שאין פתח במרכז אבל מאחור אף פעם לא התלוננו גם בימים חמים ובנסיעות מאוד ארוכות,סוחב סביר לקטגוריה,אם כי המנוע רועש יחסית,לא מאובזרת,תא מטען מאוד קטן,נוחות הנסיעה בעיר אכן נוטה יותר לצד הקשיח,מחוץ לעיר הוא בסדר גמור וגם בפניות הרכב לא רוכן הצידה בצורה מוחשית,הגה לטעמי מעט כבד בסיבובים,אחזקה כאמור זולה,אמינות טובה,הרכב הוא שיתוף פעולה בין סיטרואן וטיוטה לכן על המנוע יש גם את הסמל של טיוטה,מאחור דווקא יש מקום לבירכים והיא בין היותר מרווחת במיני אבל הרכב הוא ל4 נוסעים,אם הייתי סטודנט בהחלט זה משהו שהייתי שוקל אם הייתי אוהב את התיבה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

תבדקי אותו.

אופציות נוספות: סיאט-מי/ פיאט איוו/גרנדה /מיקרה אקו.

אופציה אחרת - יש לך ניסן מיקרה שנחשבת לחסכונית עם תיבה אוטומטית רציפה.

פורסם

היה לי כזה כחדש, כ-שנתיים וחצי, ידני. אכל כמעט 20 ק״ם לליטר. אוטו חמוד, יחסית זריז בהרגשה, כפי לנהיגה( בתור משתמש פשוט). לדעתי, במחיר נכון אחלה אוטו.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

הפיקנטו מאובזרת ובטיחותית,זריזה מהפיגו.

היא פחות חיסכונית.

הרכב עבר קמ גבוה,מה המחיר שרוצים עליה?

פורסם

איזה יד הרכב?

• תוכן חדש...