Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה ומחפש פורום של אנשים רציניים לגבי השאלות שלי, ברשותי רכב מסוג מאזדה לאנטיס 01 (1840) והרדיאטור שלי התחיל לנזול, הוא מקורי והגומיות שלו כבר יבשות, ברצוני לשאול אם להחליף רדיאטור אצל מאזדה במורשה או שפשוט חבל על המאמץ והכסף וללכת לסתם מישהו שמתעסק ברדיאטורים בגלל שהאוטו ישן.

תודה לעוזרים והמשך יום טוב.

פורסם

במוסך מורשה ישדדו אותך במחיר מכופל ממכון רדיאטורים.

תקרא חוות דעת על כמה מהם בפורום ותילך להכי מומלץ.

מהיכן אתה בארץ?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)
במוסך מורשה ישדדו אותך במחיר מכופל ממכון רדיאטורים.

תקרא חוות דעת על כמה מהם בפורום ותילך להכי מומלץ.

מהיכן אתה בארץ?

אני מהמרכז מגבול בת ים יפו, תודה על המענה.

בכללי המצב שלה חדש כולל ק״מ (160K) וכל בורג ברכב מקורי אז זה יושב על המצפון להשקיע בו הוא אצלי מגיל 18 שקניתי אותו וטיפלתי בו בכוחות עצמי, ועכשו אני כבר בן 20.

עריכה אחרונה על ידי rafiyh
פורסם (נערך)
קנה רדיאטור ובצע את ההחלפה בעצמך או פנה למישהו שמבין שיעזור לך עם זה...ממש לא מורכב!

תודה רבה, יש המלצות אולי? הבנתי שיש אלומיניום ונחושת, והאלומיניום מוסיף משקל.

מה שאני מחפש זה משהו שייתן עבודת קירור טובה ובריאה יותר למנוע...

עריכה אחרונה על ידי rafiyh
פורסם

לדעתי תקנה מאבי רדיאטור ושני גלונים של נוזל קירור אדום של zerex ותבצע את ההחלפה לבד, זה כולה פירוק של כמה ברגים וצינורות.

אם תרצה אוכל לעזור לך בכיף

שלומי

פורסם

לא כדאי להתעסק לבד אם זו הפעם הראשונה , ההחלפה אכן פשוטה ביותר אבל התהליך שאחרי קצת בעייתי , יש צורך לעשות ניקוז אויר למערכת (גם פעולה שאורכת 2 דקות בערך) במידה ולא עושים כנדרש יכול לעלות בראש מנוע :(

פורסם
אני לא מכיר גומיות ברדיאטור, על מה אתה מדבר?

הגומיות שמאחורי הגריל שם איפה שהרדיאטור נמצא

• תוכן חדש...