Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי בבדיקה ולצערי הרב אני צריך לחכות כ1000 ק"מ בשביל לבצע את הבדיקה כי "איפסתי" את המחשב על ידי הניתוק של המצבר.

לכן תוך שבוע וחצי אני אחזור אליהם ואבצע את הבדיקה!

פורסם (נערך)

אפשר להבין את המוסך,

זו דוגמא לישראלי היפה

יש לי המלצה מעולה בשבילך: תפנה לטויוטה מורשה ותבקש לבצע אחריות למערכת ההיברידית (בתשלום של 300 לשנה או 15K ק"מ), לפני ביצוע האחריות המוסך מבצע בדיקה ממוחשבת של הסוללה, במידה והבדיקה תקינה אתה מקבל אחריות, במידה והסוללה לא תקינה לא ניתנת אחריות ואתה לא משלם שקל על הבדיקה.

בבת אחת אתה מרוויח בדיקה בחינם ו/או אחריות לסוללה ההיברידית.

נ.ב. בכל מקרה למוסך אתה לא אומר שום דבר על התקלה.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם
יש לי המלצה מעולה בשבילך: תפנה לטויוטה מורשה ותבקש לבצע אחריות למערכת ההיברידית (בתשלום של 300 לשנה או 15K ק"מ), לפני ביצוע האחריות המוסך מבצע בדיקה ממוחשבת של הסוללה, במידה והבדיקה תקינה אתה מקבל אחריות, במידה והסוללה לא תקינה לא ניתנת אחריות ואתה לא משלם שקל על הבדיקה.

אותך למשטרה.

צ'קלקה בדרך אליך...

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה מבין שאין הבדל בין מה שאתה מתאר לבין גניבה של 8000 שקל מהקופה של המוסך?

ממש מבאס להבין שיש אנשים כמוך גם בקהילה של פורום כזה.

פורסם

נו באמת, כאילו שהיבואן לא לוקח בחשבון מקרים כאלה של "תחמנים" בחישוב העלויות של האחריות הזו. יכול מאוד להיות שהבדיקה שעושים לפני מאוד אמינה ומדוייקת ואי-אפשר למרוח אותם על ידי איפוסים.

אגב, אם הסוללה הייתה תקינה כבר אחרי כמה עשרות או מאות ק"מ בודדים אז זה דווקא סימן מעודד, לא? או שבכלל לא עשו בדיקה כי עשית איפוס?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

צדיקים יש כאן, איפה חיים הכט כשצריך אותו.

הוא חייב לנסות את מזלו. המוסך מבצע לסוללה בדיקה ממוחשבת מקיפה, אם יש תקלה הגיוני שהם יגלו אותה.

יש מצב שהתקלה הייתה אקראית והסוללה תקינה ואז לפחות מהיום הבחור יהיה מבוטח.

לדעתי, לספר למוסך על התקלה , זו נאיביות יתר, הם בוודאות יסרבו לאחריות.

בלי קשר, לא מבין למה לא עשית ביטוח עד היום. סכום של 300 זה ממש זניח לסוללה שעלותה 10,000 ש״ח.

תעדכן אותנו.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אל תיתמם, אתה יודע בדיוק למה התכוונת, זה מאוד ברור. צדיק אני לא, אבל גם לא גנב.

פורסם

מה שהוא הציע לגיטימי. המוסך צריך לבדוק בעצמו לפני שנותן אחריות וצריכות להיות לו הבדיקות הרלוונטיות לזה. אין שום סיבה לתת להם על מגש של כסף עילה לסרב, הרי אנחנו לא יודעים בוודאות שהסוללה תקולה. אם היא תקולה והמוסך לא יודע לאתר את זה זה מעיד אך ורק על המקצועיות של המוסך ולא על שום דבר אחר.

• תוכן חדש...