Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון עולה ויורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

כבר כמה חודשים שיש לי בעיה בחלון הימני הקדמי של הרכב (סיאט איביזה 2012)

כאשר החלון מורד ואני לוחץ על הרמה אוטומטית (או אפילו הרמה איטית בהחזקת לחיצה) החלון מתחיל לעלות אבל אז נעצר ומתחיל לרדת, ככה פעם פעמיים עד שצריך להעלות או בלחיצות קצרות.

שמתי ספריי שמיועד לשימון החלונות אבל זה לא עוזר, מישהו יודע מה הפתרון לזה?

פורסם

נסה לעשות איפוס, לחיצה של כמה שניות על הכפתור כלפי מעלה (לסגירה) זה עושה איפוס למערכת החלון.

פורסם
נסה לעשות איפוס, לחיצה של כמה שניות על הכפתור כלפי מעלה (לסגירה) זה עושה איפוס למערכת החלון.

כבר ניסיתי, לא עוזר.

הבנתי שאולי צריך לנתק את המצבר כדי לאפס את זה, יכול להיות שזה קשור? זה לא יכול לפגוע במחשב הרכב או משהו כזה?

פורסם

אצלי זה קורה באופן קבוע באותו חלון! אם זה היה קורה לעיתים רחוקות יותר הייתי מבין, בסהכ יש את העניין של מנגנון פתיחה אוטומטית, אבל זה קורה אוטומטית!

פורסם

לא לימוד ולא נעלים...

זהו מנגנון בטיחות אשר בזמן מאמץ על המנוע יש חיישן זרם שמוצא שהזרם עולה .

מצב כזה הוא כאשר יש קושי לחלון לעלות ממספר סיבות כאשר הכוונה המקורית של היצרן זה למנוע סגירת חלון על אצבעות.

הבעיה הטכנית במקרה הנל יכולה להגרם ממספר סיבות:

מנגנון מסילות לא מגורז - פתרון גירוז המסילות.

גומיות חלון יבשות פתרון התזה מספר פעמים על גומיות המסילה עם ספריי סיליקון בכל מקום בו יש מגע בין גומי לחלון.

מקווה שעשיתי סדר בברדק!

נ.ב

ניתוק לא אחראי של המצבר יכולה לגרום לתקלות במנגנונים השונים של הרכב

• תוכן חדש...