Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום הלכתי למוסך בגלל בעיה שיש לו נזילה מהגיר. מדובר על פיג'ו 206 מנוע 1.6 2003,גיר ידני.

חשוב לציין שקיבלתי רושם די טוב מהמוסך , הבחור הראה לי הכל והסביר לי.

הצעת המחיר שקיבלתי:

2 מחזירי שמן:96 שקל.

אטם גיר: 154 שקל.

שמן גיר: 216 שקל.

עבודה כללית + מעמ:500 שקל.

סה"כ: 966 שקל.

איך המחיר?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם

באיזה "אטם גיר" מדובר? ומהיכן הנזילה? יש לך תמונות?

אם יש צורך בפירוק הגיר ומדובר באטם שביציאת ציר הראשי מהגיר לקלאץ'- המחיר לעתי סביר.

מה שכן- מחיר השמן יקר יותר אפילו משמן מקורי במורשה.

באיזה מוסך מדובר?

אם אתה מהמרכז במקומך הייתי פונה לאורן או לגבע בעניין.

פורסם

קשה להבין מהיכן הנזילה בתמונה שצירפת. קח בחשבון שיש סיכוי שהנזילה היא בין הגיר למנוע.

אם איזור האטם השחור שצילמת נקי- אין סיבה להחליף אותו.

פורסם

אם נראה שהנזילה היא מחיבור הגיר למנוע, ומחזירי השמן של הציריות יבשים כך שבטוח שהשמן לא נוזל משם אל החיבור, אז הנזילה היא מאטם הציר הראשי שיוצא מהגיר. לצורך פירוקו צריך לפרק את הגיר מהרכב, ועלותו כ-160 ₪ למקורי.

מהתיאור שלך אני בכלל לא רואה סיבה להחליף את אטם הגומי השחור.

האם אתה מהמרכז? אם כן שים לב למה שהמלצתי לך מקודם.

פורסם

בדוק טוב אם מדובר בהזעה או נזילה של ממש , כמו כן עדיף כמובן אם אתה מפרק את הגיר מהרכב , לבדוק את מצב קלאץ ובמידה שצריך להחליף. יכול לחסוך לך את הבעיה הבאה, כמובן שעבודה כזאת היית נותן לאורן שירותי רכב.

• תוכן חדש...