Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL MS8 כיוון מקצועי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מותקן לי ברכב מעבד קול JBL MS8

רמקולים HYBRID + MT250 2WAY

סנטר פיוניר

אחוריים בקרוב.

הסט הקדמי מוגבר אקטיבית על ידי GENESIS 4 סדרה 3

והסנטר מוגבר על ידי הMS8

האחוריים גם יוגברו על ידי הMS8

האם יש טעם לבצע אצל מתקין מקצועי כמו רונן נאור את המערכת?

האם אני יראה שיפור משמעותי כל שהוא?

אין ספק שברוב הרכבים הכיוון של רונן עושה פלאות, השאלה הגדולה עם שווה להשקיע סכום שכזה גם לאחר שאת רוב בניית הבמה והכיוונים כבר נבנו על ידי הMS8.

פורסם

הי רון, לפני ששמעתי מערכת בשווי עשרות אלפי שקלים במרצדס (תוספת מהחברה) שמגיעה עם DSP (לפני ואחרי הכיוונים של רונן) לא הייתי מאמין שיש צורך, אבל מאחר והשינוי היה כ"כ מהותי אני בטוח שגם הMS8 "יתנהג" בצורה שונה אחרי.

ממליץ להרים טלפון לרונן ולהתייעץ איתו.

פורסם

רון,

רונן איננו מתקין - הוא עובד ביחד עם מתקין שמגיע איתו בכדי לבצע את הכוונים.

אין לי מושג איך הMS8 יתנהג במקרה הזה - השאלה היא אם לאחר שרונן יבצע את הכוון שלו ואתה תעשה כוון אוטומטי מחדש של הMS8 - אני לא בטוח שאתה תקבל את אותה התוצאה.

ואני לא יודע עם הDSP בדוגמאת המרצדס הוא כזה שעושה כוון אוטומטי או שהוא מוקשח ע"י היצרן.

דבר עם רונן, תבדוק את הנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...