Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם שמי דניס דבר ראשון אני רוצה להגיד זה שאל תכעסו עלי כי אני חדש בענייני הרכב בכללי:roll:,

ואני רוסי אז סליחה אל שגיות כתיב:oops:.

אוקיי חברים עכשיו לעניינים.

ההורים שלי קונים רכב חדש ואת הישן נותנים לי.(יותר נכון אני קונה אותו מהם)

הדגם הוא:מזדה דמיו שנת 2001.

רכב חמוד וקומפאקטי.

החלטתי לפחות איכשהו לשפר אותו וזה עם מערכת נחמדה כי אני סובל מהסאונד שיש ברכב.

דבר ראשון החלטתי לקנות את זה:

http://www.aliexpress.com/item/2-din-Android-4-2-Car-DVD-player-GPS-Wifi-Bluetooth-Radio-1-6GB-CPU-DDR3/2048082018.html

זה מולטימדיה לרכב, בגדלים זה מתאים אז תהיו רגועים.

עכשיו אני מאוד רוצה לקנות סאב ו4 רמקולים חמודים עד 2500 שח אם זה אפשרי אפשר אפילו פחות אני מעוניין באיחות סבבה, שיהיה רק נעים לנוסעים איתי ברכב ולי לשמוע קצת איכות ופה אתם נכנסים לסיפור ועוזרים לי.

אני מאוד ישמח לשמוע כל הצעה וללמוד.

וגם אני לא יודע אם צריך מגבר..

תודה מראש לכל עוזר!

ובהצלחה לנו!

עריכה אחרונה על ידי Денис Мокин
פורסם

אל תקנה את הדאבל דין זבל הזה.

אפשר למצוא בארץ היום דאבל דין של פיוניר בסביבות 1300-1500 שקל חדש.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם
אל תקנה את הדאבל דין זבל הזה.

אפשר למצוא בארץ היום דאבל דין של פיוניר בסביבות 1300-1500 שקל חדש.

תודה רבה על היעוץ... אבל פה מסתדר.

עכשיו בקשר לרמקולים סאב ומגברים, אני בפורום הזה לא רק בשביל לקנות אלב גם ללמוד, בבקשה תתנו עצעות אני מקשיב.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אם ברצונך אכן ללמוד, אז תשקיע מזמנך כדי לעשות חיפוש בפורום לגבי הנושאים שמעניינים אותך ורלוונטים אליך. כנ"ל לגבי הצעות לציוד שונה.

אתה יכול להתחיל ב-FAQ, להמשיך ל"מדריך לאודיופיל המתחיל", לעבור על הצעות של ספונסרים בפורום בשרשורים הדביקים ולבצע =15"]חיפוש בכלל תת פורום אודיו.

אחרי קצת משעורי הבית האלו, תוכל לקבל כיוון מעט טוב יותר לגבי מה אתה באמת רוצה, צריך ויכול להתקין ברכב.

פורסם

דניס שלום, דבר ראשון, אם לא תכתוב בכל פעם "שלום, אני דניס" לא נוכל לדעת איך לקרוא לך כי נתת שם באותיות קיריליות. ל- 98% מהאנשים שכותבים פה אין את האותיות האלו במקלדת.. בעניין המערכת: סאב לא עובד בלי מגבר. המינימום זה מגבר 4 ערוצים ששניים תחבר לרמקולים קדמיים ושניים לסאב. התקציב שלך מספיק לזה ותוכל לקבל יותר אם תחפש ביד-שנייה (משומש). לפעמים יש מציאות. אם תראה משהו שנראה לך טוב, תכתוב על זה כאן ותקבל עצות לגבי איכות וכמה שווה לשלם. בהצלחה.

• תוכן חדש...