Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול תלוי בכמות הניתוקים שיש לך, מהיכרות עם הרכב יש שני מצבים בדרל כלל - תוציא את תא הכפפות אמורה להיות שם כספת לניתוק הראשון (תצטרך לשבור אותה) לאחר מכן אתה תראה חוט חתוך שמחוברים אליו שני חוטים של הקודנית, צריך להלחים את שניהם וכל השאר לנתק.

מתחת למכסה מנוע תחפש ליד המחשב מנוע חוט זר (עבה ושונה מהסוג של החוטים הרגילים) עו,ל תעשה ניתוק והלחמה של החוט שחתכו..

בר בדרך קיר האש (גומייה שתוכל לראות באזור הדוושה של הברקס קצת למעלה) שם עשוי להיות הניתוק השני ,

לגבי הקודניות אני מסכים לגמרי דבר מטופש שנועד להכניס כסף לחברות ביטוח ולעכב את הגנב בעוד חצי דקה עבודה.

בכל אוטו שרכשתי הדבר הראשון שעשיתי זה לבטל את הקודנית.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמובן יש כמה מחשבים, יש בתא מנוע, ויש מתחת לתא הכפפות,

פירוק שלו מחייב ניתוק של הבוכנה מצד ימין, וכיפוף על מנת שהמגירה תצא, מאחורה אתה תראה את המחשב עם כלל החיבורים,

שים לב שיש מקרים בהם הניתוק מתבצע מתחת להגה(אצל מתיקינים עצלנים) ואז מחביאים את המנגנון מתחת ללוח שעונים שמתפרק בעזרת קליפסים.

אתה צריך להבין איזה קודנית יש לך , בגדול תעקוב אחרי החוטים אתה תגיע או לניתוק , או אם המערכת אל חוטית אתה תראה ניתוק במקום אחר כמו אזור המחשב מנוע, במקרה זה כמובן בדרך כלל תהיה כספת

פורסם

בדקתי בתא מנוע, בדקתי מאחורי תא כפפות, גם בגומיה מאחורי תא כפפות.

כמו כן בדקתי מעל לדוושות איפה שיש את הגומיה. נאדא

מתחת להגה. כלום.

מחר אנסה בפלסטיקת כיסוי ההגה. ואז אגש למתקין מקצועי [emoji15]

פורסם

תודה על ההמלצה.

כפי שניתן לראות בתמונות למעלה, ההתקנה מאאד לא מקצועית.

המון חיבורים וכולם עם איזולירבנד.

אותו כבל דק וקצר מוארך פעמיים עם איזולירבנד. המראה של החיבורים מזעזע.

פורסם

בגדול זה התקנה של גיל קאר. או של הסוכנות שמכרה את הרכב כשהיה חדש. הניתוק הוא בדרך כלל ניתוק מחשב עם סוג של "כספת" על העלוקה.

אם אני זוכר נכון המחשב רכב נמצא מתחת לתא כפפות. תבדוק שם אם אתה רואה מתכת שחורה.

דרך אגב,לעלוקה הזו יש נורת לד,ככה כשהמערכת מנוטרלת אז הלד דולק.

מציע לך להקיש את הקוד,לפתוח סוויץ ואז לחפש את הנורת לד בצבע אדום.

פורסם

תודה לכולם על התגובות, אני אישית התייאשתי, לא מצליח למצוא כל עלוקה. חיפשתי בכל מקום.

אין לי מושג איך גנבים מאתרים את הדברים האלה ומנתקים אותם במספק דקות.

פורסם

בדקת מאחורי התא ככפות התחתון?,

אין הרבה אופציות,

ואצלך זה נראה חיבורים שעושים חיווי אלחוטי למערכת , ככה שכמו שאמרתי מקודם, ההתקנה ברוב המקרים תחת כספת מאחורי התא כפפות.

אל יאוש, אני תמיד אומר שהפעם הראשונה שיתקע כפתור תהיה חייב לבטל את הדבר המאפן הזה.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?556778-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%91%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A1-2010

כאן ניתן לראות כספת באוריס 2010 בחלק הקדמי של הרכב (מתחת למכסה מנוע)

הכספת מברזל מאוורר.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?556778-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%91%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A1-2010

כאן ניתן לראות כספת באוריס 2010 בחלק הקדמי של הרכב (מתחת למכסה מנוע)

הכספת מברזל מאוורר.

זאת האוריס שלי (אם שמת לב מי פתח את השרשור שם)

על איזה ברזל מאוורר אתה מדבר בתמונה?

פורסם

נעים מאוד,

זו הכספת שיש לך באוטו,

צריכים להיות ניטים , צריך לקדוח אותם בזהירות, ואז אתה תראה את הניתוק וסביר להניח גם את המוח של הקודנית.

צריך לשים לב אם יש שני ניתוקים או אחד

• תוכן חדש...