Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית ג'יפ עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר שלי מעוניין להחליף את הגולף הישנה שלו בג'יפ, לאחר מכירת הגולף התקציב יעמוד ככל הנראה על 15K.

הוא מודע לכך שהתקציב נמוך במיוחד שמדובר בג'יפ אבל בכל זאת הוא רצה להתייעץ.

כעיקרון אני לא חושב שיש לי מה להגדיר דרישות, מלבד שיהיה כמה שיותר טוב בשטח, ושיהיה אפשר לשפר אותו..

אשמח אם תתנו כיוון או רעיון למשהו כזה, תודה

פורסם

אין דבר כזה. אין ג'יפ בתקציב הזה, ומה שכן מגיע במחירים האלה ידרוש ממנו עוד פי 2-3 בתקציב להביא למצב עבודה סביר.

אם הוא רוצה אי פעם להסתכל על ג'יפ בכביש מבלי לבכות, שיידחה את החלום לכשיהיה תקציב יותר גבוה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

יש ג'יפים בתקציב הזה, אבל הדרישה "שיהיה אפשר לשפר אותו" היא בעייתית, כי שיפורים עולים כסף, והרבה.

המחיר הזה אפשר למצוא מכוניות בעיקר ישנות ו/או לא מבוקשות ו/או גם ישנות וגם לא מבוקשות - אופל פרונטרה, דיהטסו פרוזה, גאלופר (ש/סחוט טרי) ויטארות ישנות וכד'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לחצי מהרכבים שהצעת גם אין שוק שיפורים, וגם חלפים זמינים כבר לא ממש. הפרונטרה והפרוזה גם לא מי יודע מה לועסות סלעים...

ויטארה ישנה כבר נכנסת ב15 אלף? במצב סביר?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אין שום לועס סלעים במחיר של 15.0 אש"ח.

שוק שיפורים לרכבים ב 15,000 שקלים? - עדיף כבר להוסיף את הכסף למחיר הקניה, ולקנות משהו נורמלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...