Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שלום חברים. היום נחתה אצלי ערכה לאיטום 4 דלתות של gtmat( קיבלתי המלצות רבות על החומר הזה)

הערכה נקנתה במחיר 500 שקלים כולל משלוח ארצה.

לאחר המון התייעצויות ובירורים החלטתי לעשות זאת בעצמי.

את הפאנלים של הדלתות אני יודע לפרק כך ששום דבר לא יישבר.

הייתי שמח לקבל המלצות מאנשי הפורום על אופן ההדבקה :

1. האם ליצור תיבת תהודה לרמקול ולאטום את הפתחים?

2.עיקר הבעייה ברכב שלי שהפלסטיקים בדלתות רועדים ומרעישים בצורה שמוציאה אותי מדעתי גם בווליום יחסית נמוך. האם לשים חומר על על הפאנל עצמו?

3. האם אחרי האיטום יש להחזיר את הניילון הלבן שמורידים כדי לקבל גישה לדלת החיצונית?

ובכללי אשמח לשמוע המלצות מכם,ממה להיזהר, הבנתי שיש איזורים שלא חייב להדביק עליהם את החומר.

תודה לכם!

כמובן שאשתף בתמונות כשיתחיל הפרוייקט

פורסם

לגבי שתי השאלות הראשונות כן וכן.

השלישית לא.

האם זה חומר שהוא רק בוטיל ואלומיניום או שיש שם גם שכבה רביעית מספוג לבלימת רעשים?

תשים לב לא לחסום פתחי ניקוז בתחתית הדלת ולא לסגור פתחים שנתפסים בהם מהדקי הדיפונים.

עבודות הכנה נוספות.

תלפף צמות חוטים בספוג או איזולירבנד עם בד פליס לצמות חשמל

תתפוס את מהדקי הדיפונים למקומם עם סיליקון שלא ירטטו וירעישו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק בוטיל ואלומיניום.

הבנתי אז אלך לקנות כמות של ספוג ללפף את צמות החשמל בדלתות.

לגבי מה שאמרת על הקליפסים והסיליקון. זה לא ימנע ממני לפתוח את הדלתות במקרה של בעייה בחלונות החשמל וכו?

פורסם

תריץ חיפוש על שרשור שלי עם המילים נציג stp בכותרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואו איזו בנייה יפה עשית!

אצלי הבגאז מפוצץ כל הזמן ולא הייתי רוצה להרוס סאב.

ראיתי סאב של קיקר בתיבה ממש ממש קטנה. רשום עליו 400wrms. הגודל שלו קנה אותי. השאלה אם שווה להתקין משהו כזה או שכדאי משהו גדול יותר?

אגב ,אטמת גם את הדפנות של הבגאז?

את הדלת עצמה ואת הצדדים?

אם כן אשמח לדעת איך פירקת את הפלסטיקה?

אני שובר את הראש ולא מצאתי אפילו בורג אחד ואני מפחד לשבור משהו

פורסם

התחלתי וכבר נתקלתי בבעיה.

המליצו לי בפוסט ללפף על הכבלים של החשמל בדלתות ספוג.

השאלה שלי מאיפה אני משיג אחד כזה?

פורסם

רפדיה, מחסן בד.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...