Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לא!

אני עומד על דעתי שאם אלה הנתונים, אז עשה לך מנהג והגדל את תדירות המילוי (מלא לאחר שהמכל מגיע ל1/3 הכמות - זאת המלצה לכל אחד, בדוק בתחילת כל נסיעה מה המצב).

אני חושב שבכל רכב מרגע הדלקות המנורה הכתומה נותרו לפחות 7 ליטר דלק, שהם לפחות 70 ק"מ של נסיעה משולבת בתנאים רגילים.

אתה מודע לבעיתיות ואני בטוח שיש לך הכלים להבטיח שלא תיתקע לעולם בלי דלק, גם מבלי לרכוש מכל דלק יקר שתצטרך לדאוג לרענן בו את הדלק מדי פעם, ויתפוס לך מקום בתא המטען.

פורסם

אני אף פעם לא אהבתי את הרעיון של לאחסן אפילו מכלי שמן מנוע בתא המטען בשל סכנת ההתלקחות. על אחת כמה וכמה שאני לא אשאיר שם מכל דלק.

שם המשחק הוא: תכנון.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יותר מסוכן להשאיר דלק בבגאז' לדעתי, מאשר לחכות שעה שעתיים וחמש לחילוץ.

ההתנהלות שלך לא תקינה ועדיף שתשנה זאת מאשר תחזיק דלק בבגאז.

• תוכן חדש...