Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמשון ויובב היקרים,

למרות הניסיון שלכם לצייר אותי כמטריל וכו׳ - עובדה שכל המגיבים מעליי התרשמו מהסיפור כמוני.

אז כולנו מטרילים? כולם מחפשים אתכם ויש להם משהו להגיד?

צאו קצת מהפרנויה, אני הראשון אגב שרשמתי שההתרשמות שלכם בגוף 1 עדיפה על מה שאנשים קוראים כאן.

הגיע הזמן שתתנו קצת קרדיט לאחרים.

באשר לציטוטים המגמתיים שנובעים לדעתי או מניסיון שלכם להטריל או לחילופין מקושי בהבנת הנקרא אני כבר לא אתייחס, כי ממש לא בא לי להכנס למלחמת ציטוטים, מה גם שכל בר דעת שקורא כאן יכול להבין לבד מה המגמה.

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כיף לשמוע שהסיפור הסתיים ככה ושבסוף קיבלתם משהו שאתם כן מרוצים ממנו, חשוב מאוד בענף הזה לשים לב לכל צמיג שמרכיבים לכם על האוטו.

באשר לנאקמאצ'י היקר, הוכיחו לך שאתה טועה ואתה ממשיך להתנגח.

צריך להוסיף בפורום אופציה להסתיר תגובות ספציפיות של משתמשים ילדותיים, במקום להגיד שאתה לא בטוח מה יקרה רשמת שאתה בטוח ב100% שלא יקבלו את הצמיגים, כשהוכח לך אחרת אתה מנסה להוציא את הפנצ'רייה ה"נחמדה" הזאת כפנצ'רייה של "רמאים" שרק ינסו לעבוד עלייך בכוונה.

תלמד לקבל את העובדה שאתה לא תמיד צודק ובמקום להגיד שאתה תופתע אם זה יקרה ושאתה לא מאמין ושאין סיכוי , תשמח בשמחת החברים כאן ותקח איתך להבא (למרות שכנראה היית עושה את זה) לבדוק טוב טוב כל צמיג שעולה על הרכב שלך כדי להמנע מרמאיות.

עריכה: אגב לדעתי רוב הפנצ'ריות בארץ ינסו לשחק על מקרים כאלו, בודדות הפנצ'ריות האמינות, חשוב מאוד לשים לב לכל צמיג וצמיג שעולה על האוטו הן בדגם הצמיג והן בתאריך יצורו!

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם (נערך)
מי התרשם מהסיפור כמוך והאם מדובר על התרשמותך בעמוד 3 או בעמוד 4? פשוט כי זה משתנה מקצה לקצה אצלך.

כן? איך השתנה?

או שאתה מטריל כהרגלך?

יערי - איפה בדיוק הוכיחו לי שטעיתי ?

איפה אמרתי שאני לא שמח בשמחתם?

באמת צריך להוריד תגובות ילדותיות או של כאלו שהגיבו סתם ולא קראו.

מעניין שכל התגובות כאן בקו שלי ועליי התלבשת?

מילא ספורטיבו שהוא חבר יקר של המעורבים ובכלל נוהג להטריל ולפרסם תגובות לא לעניין, אותך לא הכרתי ככה.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם (נערך)
תשמע, אם הם יסכימו לקבל ממך את הסט בחזרה ולתת לך צמיג אחר - זה פנצריה בעלת שירות מטורף לא מהעולם הזה.

ניסיתי לבדוק לגבי ה800.

לא מצאתי מחיר שלהם לעומת הבלו-ריספונס.

אוריאו - כן, הבנת אותי מעולה.

ברגע שהצמיגים נגעו בכביש הם כבר לא ימכרו אותם כחדשים - מה שאומר נזק בכיס מיידית לפנצ'ריה.

אני לא מכיר אף פנצ'ריה שתסכים לעשות בשבילך את ההחלפה הזאת, אבל נראה ביום ראשון.

אם באמת זה ייקרה, אני מאוד אופתע.

אין לי שום רצון לבצע איתך שום התערבות, אפילו אני מאחל לך בהצלחה בעניין.

למרות זאת, מאוד אופתע אם אחד המתרחישים שרשמת יתרחשו (החלפת צמיגים/החזר כספי מלא).

לדעתי אתה צריך להגיע קודם כל מצויד במידע לגבי הצמיג שלך לעומת הצמיג שהובטח לך.

אני חושב שהמקסימום שתוכל לקבל מהם הוא החזר כספי של x ש״ח במידה ובאמת יש הבדל בתמחור בין הצמיגים.

לא רואה מצב שתקבל יותר מזה, אם כן - כאמור - מאוד אופתע.

עד כאן היית אמור להיות מופתע ואם הם נותנים צמיג אחר/החזר כספי אז השירות הוא מטורף ולא מהעולם הזה.

תשמע, יש לך דבר משלך לראות הסיפור ואני לא הייתי שמה.

אבל לפי מה שהבנתי ממך (וסליחה שאין לי כוח להתחיל לצטט אותך)

זה התחיל בהתנערות, עבר להצעה לצמיג אלטרנטיבי שלא לטעמם ובסוף שהתעקשתם - הוציא את המחשבון.

אם זה היה - אחי, מצטער, הבראבו בלבלה אותנו, קח צמיג שהבטחנו פלוס עץ ריח, זה שירות א.א.

מה שקיבלת, לדעתי. זה שירות קצת ז.ז.

השאלה הנשאלת, בהנחה והצמיג יוחלף, בפעם הבאה שתצטרך צמיגים, תחזור לשם או שתלך למקום אחר?

כאן כבר ניסיתי להטריל עם הבראבו, אך אבוי! זו בכלל פונטו והשירות כבר הפך ל-"ז.ז.". מעניין.

אני בהחלט מופתע מכך שבסוף הוא ניאות להחליף לך צמיג.

אני בהחלט לא מופתע מהדרך הפתלתלה שעברתם עד אז.

אגב, בינתיים עוד לא החליפו לך צמיגים למיטב הבנתי, נכון?

כאן אנחנו רואים להטטנות מילולית ריקה מתוכן.

שמשון ויובב היקרים,

למרות הניסיון שלכם לצייר אותי כמטריל וכו׳ - עובדה שכל המגיבים מעליי התרשמו מהסיפור כמוני.

אז כולנו מטרילים? כולם מחפשים אתכם ויש להם משהו להגיד?

צאו קצת מהפרנויה, אני הראשון אגב שרשמתי שההתרשמות שלכם בגוף 1 עדיפה על מה שאנשים קוראים כאן.

הגיע הזמן שתתנו קצת קרדיט לאחרים.

באשר לציטוטים המגמתיים שנובעים לדעתי או מניסיון שלכם להטריל או לחילופין מקושי בהבנת הנקרא אני כבר לא אתייחס, כי ממש לא בא לי להכנס למלחמת ציטוטים, מה גם שכל בר דעת שקורא כאן יכול להבין לבד מה המגמה.

מעבר לניסיון הנואש והעלוב להציג כאילו כולם חושבים כמוך (ממש לא נכון), לא היה כאן כל ניסיון ליצור לך תדמית של טרול, אם כבר אז אתה יצרת אותה בעצמך. כל מה שהם עשו הוא להציג כאן כמה ציטוטים שלך.

על מה מגיע לך קרדיט? אה...על הטרלות. נו צודק, זו המומחיות שלך.

תגידו, סליחה שאני בכל זאת... אבל למה היה צריך את כל כוח המחץ בשביל ללכת לעסק הכל כך נעים ונחמד ומסביר פנים הזה?

בעיקרון היה אפשר לשלוח את האשה שוב לבדה, לא?

תגובה מיותרת.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

אנחנו רואים כאן למעשה חוסר בסיסי בהבנת הנקרא, אולי יש צורך באבחון או משהו (?)

אבל אני אחזור שוב - הופתעתי מעצם ההסכמה להחליף צמיג, לא מופתע מזה שניסו לעשות מצליח פעם שנייה ושלישית.

ואגב בסופו של יום הוא גם לא קיבל את הצמיג שרצה לרכוש לראשונה.

ובסופו של דבר - איך תסביר את זה, שאם השירות באמת שופרא דשופרא - הוא מחליט לא לפרסם את שמם על מנת לא לבצע שיימינג.

כן נפל פגם בהתנהגותם. אתה מנסה לעשות פה סיבוב כאילו אני עקצתי אותו.

למרות שכתבתי מספר פעמים, שמח בשמחתו, בתוצאה הסופית.

הדרך ללא ספק הייתה צריכה להיות אחרת.

הרי בסופו של דבר הם הלכו לא 1, לא 2 אלא 3 אנשים לשם.

הובטח להם גם בפעם השנייה שהלכו צמיג מסויים שבסוף לא קיים, למרות שכאילו בוצע בירור מולם. היה ניסיון לחייב.

מבקש ממך, שב תקרא את ההודעות שנית, תבקש עזרה אם זה ממש מסבך אותך.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם
אנחנו רואים כאן למעשה חוסר בסיסי בהבנת הנקרא, אולי יש צורך באבחום או משהו.

בהחלט יש לך בעיה של הבנת הנקרא. אני מסכים.

אבל אני אחזור שוב - הופתעתי מעצם ההסכמה להחליף צמיג, לא מופתע מזה שניסו לעשות מצליח פעם שנייה ושלישית.

אבל רגע, הם החליפו לא צמיג ללא תוספת כסף. מי קבע שנעשה שם "מצליח"? יכול להיות שכן היה משהו, יכול להיות שלא. אתה היית שם?

כן, רק כי אין את הצמיג ההוא במידה הרלוונטית, אז הוא קיבל צמיג מקביל לו. Same Same.

ובסופו של דבר - איך תסביר את זה, שאם השירות באמת שופרא דשופרא - הוא מחליט לא לפרסם את שמם על מנת לא לבצע שיימינג. מי שצריך להסביר פה זה אתה. הם לא קבעו שהשירות הוא שופרא דשופרא - אתה קבעת (ואז שינית את דעתך לחלוטין, בהתאם לכיוון הרוח).

אתה לא עקצת אותו, רק את האינטליגנציה של מי שקורא את דברייך, ולא במובן חיובי.

Who cares?

אבל Nakamichi אמר שהשירות הוא שופרא דשופרא.

.....

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)
אנחנו רואים כאן למעשה חוסר בסיסי בהבנת הנקרא, אולי יש צורך באבחון או משהו (?)

דווקא להבנת הנקרא שלך יש טעם לפגם, ואסביר

1.

לא עשיתי סקר שוק מקיף, לא שלחתי את אשתי (סעיפים א ו-ב שלך, וגם הביקורת-סאבטקסט בהודעה של חולגי) - התגלה כשל בצמיג סיני שאשתי התקינה בעבר כשהיה לה פנצ'ר, ולכן ביקשתי ממנה שתלך לפנצ'ריה ללא דיחוי כי זה מפגע בטיחותי. לא היה כאן סקר שוק של מקומות / צמיגים, לא הגענו למקום עם דגם מיועד.

כאשר היא הגיעה לפנצ'ריה, הייתי איתה אונליין, ושימשתי כBackend (לא יודע מה הביטוי בעברית). הציעו לה 'יצרנים', לאחר בחירת יצרן נשאל מהו הדגם, כשהדגם והמחיר נראו הוגנים היה אישור רכישה.

2.

ובסופו של דבר - איך תסביר את זה, שאם השירות באמת שופרא דשופרא - הוא מחליט לא לפרסם את שמם על מנת לא לבצע שיימינג.

אני לא מתכוון לבצע שיימינג למקום בו אני לא סבור שיש מקום לשיימינג. כפי שכבר טענתי - לאחר גילוי הטעות הם טיפלו בי בדיוק כפי שאני חושב שצריך לטפל, הסקפטיות הראשונית שלהם היתה הגיונית (יצא לי לפגוש לקוחות חצופים), ברגע שהבינו שהטעות עליהם הם לא ניסו להתחמק מאחריות.

אז כפי שרשמתי - מי שרוצה את השם יפנה אלי בפרטי ויקבל פרטים מלאים, אבל אני לא אפרסם שם של עסק שיעלה בגוגל עם כותרת שנויה במחלוקת שמציגה שאלת יושרה לגביו, כאשר מנקודת המבט שלי השירות שהוא נתן היה בסדר מהבחינה הזו (של יושרה).

כמו שיש בעלי עסק שנותנים שירות מחורבן כי 'על הזין שלהם ההשלכות', יש לקוחות שיעשו שיימינג שלא במקום כי 'על הזין שלהם ההשלכות'. אני לא יכול לדרוש שהחלק הראשון של המשפט יתקיים כאשר אני לוקח חלק בחלק השני - מבלי להרגיש צבוע.

3.

דווקא עקצת מס' פעמים, למרות שלא זכור לי שהתגרתי בך בשרשור הזה (פעם אחת העלתי סברה שאולי אתה מטריל, ועדיין התייחסתי אליך ברצינות) - זכותך. אני דווקא התייחסתי לטענות שלך בצורה הכי עניינית ומנומקת שאפשר, נדמה לי.

4.

הרי בסופו של דבר הם הלכו לא 1, לא 2 אלא 3 אנשים לשם.

הובטח להם גם בפעם השנייה שהלכו צמיג מסויים שבסוף לא קיים, למרות שכאילו בוצע בירור מולם. היה ניסיון לחייב.

לא ממש הבנתי מה הקשר לכמות האנשים שהיתה שם, במיוחד כאשר התייחסתי לאחת ההודעות הקודמות שלך ברצינות והסברתי איך זה קרה. בנוגע לבירור - לא כאילו, בוצע בירור, והצמיג הגיע למקום בפועל - במידה 60 שלא מתאימה לרכב.

כשאשתי הגיעה למקום, הסתבר שאכן הצמיג הזה לא קיים במידות המתאימות (כאן יש גם פאק שלי: כשהוא רשם את המידות בבוקר, הוא רשם מולי 60, ולא תיקנתי אותו למידה הנכונה 65 עקב חוסר תשומת לב).

5.

מבקש ממך, שב תקרא את ההודעות שנית, תבקש עזרה אם זה ממש מסבך אותך.

כנ"ל, מבחינתי אתה יכול לוותר על הסיפא בשביל שזה לא יהיה פוגעני.

==

ועוד מילה קטנה לגבי הבנת הנקרא: אתה מדבר על 'ציטוט מגמתי', כאשר הציטוטים הם מילה במילה, לא out of context, בלי נסיון להציג תמונה שונה ממה שהאדם המצוטט כתב מלכתחילה. רוצה דוגמא לציטוט מגמתי? זה ציטוט מגמתי (ואם להיות הוגן גם התגובה). כאן לא ראיתי ציטוטים מגמתיים אלא סתם ציטוטים.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שרשור פוליטי זה בכלל יבגני ול'א1ר...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בסופו של דבר קיבלת מה שרצית?

לא היית צריך להוסיף כסף?

לא צעקו עליך וגרשו אותך משם?

סוף טוב הכל טוב.

אולי אני ציני ורואה שחורות, אבל לדעתי ניסו לחרטט אותך עד הסוף ורק כשראו שאתה מצויד בתיעוד מדויק, נסוגו מהניסיון. מכל מקום, שמח שהכל הסתדר, אך אני לא הייתי חוזר לפנצ'ריה הזאת.

להפך, הייתי הולך רק לשם, כי הם כבר יודעים שאי אפשר לחרטט אותי.:lol:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הגזמת, יש להם עוד כמה מאות עמודים עד לשם.

שרשור פוליטי זה בכלל יבגני ול'א1ר...

ברור שכבודו של הפוליטי במקומו מונח. יבגני, אני מצטער. זה היה לא הוגן לעשות השוואה בין השרשורים. כמו להשוות I20 רגילה ל-I20 סופרים. כמובן שאתה וליאור [שנעלם קצת] מתדייני הפורום הראשיים.

אבל, הנה יש קריאת תגר. אור, אני מוכן להיות היבגני לליאור שלך...רק תגיד לי כן :-P

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...