Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב הזויה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פותח השרשור, האוטו ידני? כתוב מצמד מפריד גבוהה שזה יש רק בידני, ואני לא יודע איזה אוטו יש לך אבל רוב מה שיוצא מכלמוביל הוא אוטומטי. אם האוטו שלך אוטמטי אז ב100% הבדיקה לא שייכת לאוטו שלך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
פותח השרשור, האוטו ידני? כתוב מצמד מפריד גבוהה שזה יש רק בידני, ואני לא יודע איזה אוטו יש לך אבל רוב מה שיוצא מכלמוביל הוא אוטומטי. אם האוטו שלך אוטמטי אז ב100% הבדיקה לא שייכת לאוטו שלך.

ברשותי יונדאי I20 ידנית.

פורסם
לא נראה לי בדיקה אמיתית אלא יותר של כסתח על כל הסעיפים

איך קוראים למקום בפתח תקווה ? זה בסוף סגולה מול המכוני טסטים ?

מסתבר שכן לפי הרשיון מוסך

קיבלתי מסוחר רכב המלצה לא ללכת, עכשיו אני מבין שהוא היה לטובתי

לא זוכר את השם, אכן מול מכון הטסטים בסוף סגולה.

פורסם

לא חושב שיש בדיקה של רכב ידני בה לא תרשם השורה הניצחית : "מצמד מפריד גבוה". אוטו שקניתי עם קלאץ' כזה, עבר אחרי שש שנים, או משהו כזה, ליד הבאה והקלאץ ? כמובן המשיך להפריד גבוה.

פורסם

מכונית בת 3 - האם אף פעם לא נסעת לחופשה והשארת את המכונית לשבוע-שבועיים לחבר או קרוב משפחה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה לא בדיקת רכב אלא רשימה של כל כסת"ח שקיים במערכת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מכונית בת 3 - האם אף פעם לא נסעת לחופשה והשארת את המכונית לשבוע-שבועיים לחבר או קרוב משפחה?

לא, לצערי אין לי חופשות כאלה ארוכות בחו"ל :)

רק אני נוהג על המכונית.

פורסם
לא זוכר את השם, אכן מול מכון הטסטים בסוף סגולה.

גם אני בדקתי לפני כשנה רכב במוסך הזה ונרשמו דברים הזויים. העסקה כמובן התפוצצה. למזלי היה רכב מבוקש וטוב, נמכר אחרי מספר ימים אחרי בדיקה במכון שבחר הקונה ברחובות, הרכב יצא בבדיקה נקי לגמרי ונמכר בדיוק במחיר שביקשתי.

פורסם

בדקתי A3 2013 בקומפיוטסט אשדוד. הרכב עד 1 עם 35000 ק"מ. בקצרה, המנוע גמור ומתחמם. קיימת קורוזיה במערכת קירור בנוסף גם שמן. הבודק אמר לי בצד את תגע ברכב. הבדיקה ארכה כ 15 דקות ולא הסכימו לבצע הרצה ונסיעה. הקטע ההזוי הוא שבעת שהרכב היה מונע הבוחן פתח את מיכל העיבוי וכל המים גלשו. הרכב היה בנסיעה מבאר שבע לאשדוד בפקקים כשעה וחצי. עלות הבדיקה 800 ש"ח (קבוצה 6).

הייתי ממש מופתע ונסענו משם למוסך מרכזי של אודי. הם בדקו את הרכב מספר שעות וקבעו שהרכב כרכב דיי חדש והמנוע מצויין.

לאחר מכן הסכמנו לנסוע למכון בדיקות של חבר והתשלום על המוכר. כמובן שהרכב יצא תקין לחלוטין. לאחר 2 חוות הדעת רכשתי את הרכב. אני שוקל תביעה להשוות כספי כנגד קומפיוטסט אשדוד מפני שהם לא מוכנים להחזיר את כספי, אפילו לא חלק(בוצעו רק כ 20 אחוז מהבדיקות ברכב שהיו אמורות להתבצע).

קיימים כל כך הרבה מכונים לא אמינים שזה כבר דיי פאסה לבדוק במכון בדיקות.

שווה כבר להגיע ולבקש אצלם סך הכל בדיקת פח ושלדה, לאחר מכן לגשת למוסך מתמחה ולבדוק את השאר.

פורסם

משהו יודע מה משמעותה של השורה ״ לתאם מנוע״ אני רואה אותה בהרבה בדיקות . בין מה למה אפשר לתאם במנוע מודרני?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

פות"ח השרשור,

לצערי הרב הבשיקות של מכוני הבדיקה בישראל פשוט לא שווים את הנייר שעליהם הם כתובים.

גש למוסך מרכזי ובקש שיבדקו בהתאם לבדיקה שיש בידך את כל הליקווים. במידה ונמצא שהכל תקין, בשביל ללמד לקח את מכון הבדיקה תתבע אותו בתביעות קטנות.

תאמין לי, קראתי את הבדיקה והכל פשוט כסת"חים שאני ממש לא אתפלא שבבדיקה במוסך של יונדאי הרוב אם לא הכל יצא תקין. אני מבטיח שאם היית שואל את הבודק על פשר הליקויים הוא לא היה יודע להסביר כלום ומפנה אותך למוסך.

תחזור בבקשה לעדכן.

בהצלחה!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...