Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

ברשותי טויוטה קורולה שנת 2003 מזה תקופה אני נתקל ברעשים הנשמעים כמו דפיקות מכיוון המנוע,נשמע כמו רכב דיזל,הרכב אינו מתחמם ואינו מראה סימני בעיה כלשהם.

הרעש נחלש כאשר מעבירים את הרכב ל-R או ל-N.

מה יכול להיות הבעיה האם זה משהו רציני?

תודה לעונים.

פורסם

בטויוטה קורולה בשנים 2003-2004 הייתה בעיה של היווצרות בוצה במנוע, בגלל תכנון לקוי של מעברי שמן צרים, והרבה מנועים סיימו את חייהם בטרם עת. בשנת 2005 הבעיה הסתדרה.

מקובל לעשות טיפול פלאשינג, ולנקות את המנוע משאריות בוצה. תוכל למצוא מידע נוסף על כך בחיפוש בפורום.

ההמלצה שלי: לגשת למוסך ולטפל בעניין לפני שיהיה מאוחר.

פורסם

קח בחשבון שהניקוי של המנוע יכול לתפוס אותו ולא לנקות את המנוע גם יכול לתפוס אותו ואז גם הלך מנוע.... בטוח שיסבירו לך הכל במוסך (אם אתה מטפל במרכזי) כשאני גיליתי בוצה במנוע יום אחרי כבר החלפתי אוטו כי לא רציתי להיתקע עם חתיכת פח וגלגלים שלא נוסע לשום מקום..

פורסם (נערך)

לפי דעתי הרעש לא מהמנוע(בלוק) עצמו:תבדוק מערכת פליטה. גש לאגזוסט ותעלה על הליפט.

עוד אופציה זה הרעש מגיע מהסעפת (פלסטיק).

שתי בעיות ידועות בדגם של 2003-2005.

בכל אופן הפיתרון דיי פשוט.

בסעפת מפלסטיק יש חלק בפנים שמשתחרר ואז המנוע הופך לרעש של מנוע דיזל. בסעפת הפליטה יש פחית בממיר שמשתחררת ואז בדרייב בעיקר יש לך רעש. בניוטראל לא יהיה.

אם הבעיה היא אחת מהשניים אז תיגש למגרש ותבקש קורולה משנתון 2006-7 עם הכי פחות קמ ותוריד ממנה את הסעפת ו/או מערכת הפליטה(כל האורך מכה אחת).

בוצה במנוע תהיה לך בצורת נורית על השעון בתור התחלה. בכל אופן שים פחית פלאשינג (50 שקל) לפני כל החלפת שמנים זה מונע את הבוצה אם וכאשר.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
כשאני גיליתי בוצה במנוע יום אחרי כבר החלפתי אוטו כי לא רציתי להיתקע עם חתיכת פח וגלגלים שלא נוסע לשום מקום..

אם לא טיפלת בבעיה, מה קרה לרכב שלך אם ככה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

רק לידיעה - סעפת יניקה מ- 05 עד 07 לא מתאימה ל03-04 .

עקב מצערת שונה . בישנות תפעול עם כבל ובחדשות אלקטרוני.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...