Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיסי ואחותה של אישתי מחפשים לעבור ליישוב קדימה.

הרחוב המדובר הוא הגולן פינת חנקין. יש שם קבוצת בתים שאך הרגע נסתיימה בנייתם והבעלים של אחד מהם מבקש להשכיר. הוא דורש 6000 ש"ח לשנה הראשונה, שנת בדק וריג'קטים/תיקונים של הקבלן - במידה ויהיו.

החל מהשנה השניה הוא מבקש 6500 ש"ח, אופציה ל- 3 שנים.

הבית הוא דו קומתי עם גג רעפים, בנוי בבניה ירוקה, 6 חדרים (ומרתף ממוזג, עם שרותים, מקלחת ומחסן), מקלחון בשרותים של יחידת ההורים. 2 חניות כפולות פרטיות, גינה סמלית בחצר היות ויש שם חיפוי של דק.

כמו כן בעלי הנכס לא מוכנים לארגן גינה אפילו לא בסיסית. הם טוענים שגיסי יוכל לעשות זאת אם ירצה, להם אין שום נגיעה לנושא.

סה"כ הבית ניראה להם, אבל הם מבקשים להוריד במחיר אל מתחת ל- 6500 בשנה השניה, הבעלים לא מסכים.

מה דעתכם? האם המחיר המבוקש סביר או מוגזם?

פורסם

סביר בהחלט לדעתי, ועוד לקבל בית חדש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם מחיר בית מקביל הוא 6300 באזור אז אפשר להגיד שממוצע שנתיים ראשונות יעלה להם 6250 לחודש ואחרי שנתיים עליה של 4% לשנתיים הבאות, נשמע סביר בשוק של היום לדעתי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לאחר בדיקה, נמצא שגם בעל הגיסה נקרא גיס :)

לנושא: לדעתי המחיר ריאלי בהתחשב באיזור המגורים (קדימה צורן)

אך אני אישית הייתי מתמקח עוד קצת בנוגע להעלאת השכירות בשנה העוקבת כדי למנוע

דפוס שבו יעלה שוב את המחיר בעוד שנתיים.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...