Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר לרכב image dynamic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפוש שעשיתי בארץ לא מצאתי יותר מדי מידע .האם מישהו מכיר את החברה ואת הדגם q450 נתונים 4×75 rms

בחול החברה יחסית נחשבת ממה שקראתי בפורומים אבל בכל זאת אשמח לעזרה אם מומלץ כזה מגבר .

uploadfromtaptalk1434274376794.jpguploadfromtaptalk1434274398204.jpg

פורסם

אתה בא לאמר לי שלא מצאת מידע על אימאג' דינאמיק???

תריץ חיפוש IDMAX בבקשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתה בא לאמר לי שלא מצאת מידע על אימאג' דינאמיק???

תריץ חיפוש IDMAX בבקשה.

תאמת חיפשתי עד שנשאר לי 5 אחוז סוללה ולא מצאתי כלום כמעט ממידע בארץ . מה שכן הבנתי שהיא חברה מהטובות בעולם במיוחד בסאבים. וראיתי הרבה שמשלבים את המגברים שלהם עם מגברים של אודיסון , אז הבנתי שהיא שווה משהו.

בכל מקרה אשמח להמלצה ממך על המגבר הנל.

הציעו לי כזה בחנות משומש אבל הכל תקין ב750 700 שקל.

שווה ללכת על זה או שעדיף כבר לקנות מגבר חדש בסביבות 1000 שקל?

פורסם

בסכום הזה אם מדובר במגבר תקין - לדעתי, לחטוף.

הוא אמנם יהיה קצת יותר חלש מהמוצהר ככל הנראה (ההצהרות שלו הן ב14.4 וולט) אבל סה"כ זה מגבר מבית מצויין עם נתוני קרוס אובר מאוד גמישים ונתוני אחוז עיוות ויחס אות רעש טובים.

בשביל המחיר הזה הוא פשוט מצויין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בסכום הזה אם מדובר במגבר תקין - לדעתי, לחטוף.

הוא אמנם יהיה קצת יותר חלש מהמוצהר ככל הנראה (ההצהרות שלו הן ב14.4 וולט) אבל סה"כ זה מגבר מבית מצויין עם נתוני קרוס אובר מאוד גמישים ונתוני אחוז עיוות ויחס אות רעש טובים.

בשביל המחיר הזה הוא פשוט מצויין.

תודה רבה על היעוץ בהמשך השבוע ילך לקנות , ושנתקין נפרסם פה כבר .

בכל מקרה ממש תודה.

פורסם

+1

הוא יותר טוב בכל מגבר חדש ב 1000 שח.

יש גם ביד שניה הרבה מגברים לא עוצמתיים, אך שווים ביותר.

האושר לא בוואטים

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...