Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול עשיתי טיפןל רגיל ליונדאי גטס אוטומטית שנת 2005.

לאחר הטיפול,בהתנעה יצא עשן לבן מהאגזוז ולאחר כמה שניות נפסק.

היום בבוקר הנעתי הכל בסדר.לא יוצא עשן.

לדבריי המוסכניק הוא אומר ש"ככה" זה ששמים שמן חדש ושעליי לשקול לשים תוסף לשמן במידה ויחזור.

בבוקר ירדתי לבדוק שמן ומים ונראה כי המדיד שמן מלא יתר על המידה.

בנוסף פתחתי את היכן שממלאים שמן (סתם ללא קשר) ורציתי להעלות את התמונה ולראות האם זה אמור להראות כך?

תודה רבה

IMG_20150613_100637.jpg

IMG_20150613_100643.jpg

IMG_20150613_100719.jpg

פורסם

זה לא "ככה" ולא צריך לשים שום תוסף.

תוכל לשלוף את המדיד ולצלם ?

אומנם יש סימנים של בוצה אבל הם רק על הפחית שמחוברת למכסה השסתומים. כדי לדעת באמת מה קורה מתחת צריך לפרק את המכסה.

בנוסף, מאיפה אתה בארץ?

Stay Dirty

פורסם

להוציא את העודפים ובהקדם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
צריך להיות ממש רשלן, בשביל למלא ככה שמן עד האגודל, אתה בטוח שמדדת טוב? אם כן טוס למוסך.

בטוח ביותר, אם תשים לב לתמונה ללא האגודל, שם נראה כאילו זה מלא ממש, כי יש כבר סימן שמן שמבלבל לרגע, אך תשים לב באמצע יש כמה ס"מ דהויים, כלומר , אכן השמן עד האגודל . בהתחלה חשבתי שזה יותר מזה.

מדדתי כמה פעמים ונגעתי להיות בטוח .

פורסם

אז אני מקווה שנסעת אותם רגוע. לא הייתי נוסע במצב הזה, ואם אתה מוכרח לסוע אז להשאר בטורים כמה שיותר נמוכים (לא להעלות את לחץ השמן).

לפני כ-4 שנים (פעם אחרונה שהחלפתי שמן במוסך...) עשו לי דבר דומה. מילאו לי משהו כמו 600 מ"ל יותר מדי. נסעתי ככה משהו כמו 50 ק"מ והאוטו היה עצלן. בדקתי ונחרדתי.

מאוטו שלא היה אוכל רבע גרם שמן בין טיפולים הוא התחיל לאכול, והיום זה התייצב על סביב ליטר עד ליטר וחצי.

פורסם

פשוט בזיון מצד המוסך! רוקן שמן בהקדם ושאותו מוסך יחפש את החברים שלו בפעם הבאה. ואם אין לך מוסך שאתה יכול לסמוך עליו אני סמוך ובטוח שיהיו פה לא מעט אנשים שיישמחו לעשות לך ואיתך את הטיפול ויעשו זאת על הצד הטוב ביותר ללא תוספים וללא סנטימטרים נוספים על המדיד!

• תוכן חדש...