Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם ,

1. קודם כל מה ההבדל בין 6.2 ל 7 ?

2. איך למדוד את המקום ברכב כדי לדעת איזה גודל לקנות ?

3. אני נוסע כמעט כל חודש לארה"ב - מצאתי את המוצר הבא, איך נראה לכם ?

http://www.bestbuy.com/site/boss-car-dvd-player-7-touchscreen-lcd-68-w-rms-double-din-multi/1311186599.p?id=mp1311186599&skuId=1311186599

4. האם יכולה להיות בעיה בהתקנה עם מוצר מארה"ב ?

5. מה לגבי מסגרת לדאבל דין ? האם קונים בארץ ?

תודה !

פורסם

אם כבר מאותו חנות הייתי לוקח את הדגם של פיוניר, http://www.bestbuy.com/site/pioneer-6-2-cd-dvd-in-dash-receiver-with-nondetachable-faceplate-black/1312698299.p?id=mp1312698299&skuId=1312698299

שים לב שהתדרי רדיו בארה"ב שונים, אין 101.5 אלא 101 או 102, אין חצאי תדרים.

מסגרת מגיעה עם המכשיר, אלא אם כן אתה מדבר על התאמה לדשבורד שלך, זה כבר משהו אחר וצריך לבדוק את סוג הרכב.

בוא נתקדם מזה שתגיד איזה רכב יש לך.

פורסם

יש לי סאנגיונג רודיוס ... מפלצת ...

כרגע קיבלתי את הרכב עם רדיו דיסק MP3

ויש עוד מדף ריק מתחתיו

המחירים בארץ הזויים, אני רוצה להביא מארה"ב סביב ה 150-200 $

זו קצת בעיה עם התדרים לא ?

פורסם

זה אכן בעייה עם התדרים. אני, אגב, נכנסתי בצ'יינה טאון לחנות ורכשתי מכשיר שהמוכר אמר שהתדרים מתאימים לאירופה - כלומר גם לארץ - והוא צדק. הייתי מרוצה. מבחינת המקום ברכב: כל הרכבים מתאימים לאחד מהשניים DIN1 או DIN2 שמכונה גם דאבל דין - כמו המכשיר בקישור שלך. הגדלים שציינת הם גודל מסך התצוגה בתוך מכשיר DIN2. אם יש לך מדף תחת הרדיו שקיים ברכב, אז יש לך רדיו DIN1 וניתן להחליפו במכשיר בגודל DIN2 על חשבון המדף מתחת. יש צורך במתאם ספציפי לרכב שלך שזו מסגרת פלסטיק שתואמת את הפלסטיקה באוטו וניתן להתקין בתוכו כל מכשיר DIN2.

פורסם

במחשבה שניה ...

אני בעצם לא צריך מסך DVD , הרי זה לא שהילדים מאחורה יסתכלו ככה על הסרטים ...

מצאתי את זה ואז אולי אוסיף לו מסך תקרה מאחורה ?

http://www.walmart.com/ip/Boss-870DBI-Bluetooth-Double-DVD-Receiver/20565760

אני יותר זקוק לבלוטוס, רדיו (בתמונה יש חצאי תדרים), חיבור לאייפון ושליטה מההגה

פורסם

1. קודם כל מה ההבדל בין 6.2 ל 7?

גודל המסך בלבד. היחידות עצמן בגודל זהה, 2DIN שהינו גודל סטנדרטי של 180X100 מ"מ. המערכות עם מסך "6 כוללות כפתורים פיזיים גדולים בדר"כ בצד, לעומת "7 שישנם כפתורים דקים בדר"כ בתחתית המסך.

2. איך למדוד את המקום ברכב כדי לדעת איזה גודל לקנות?

ראה תשובה לעיל.

3. אני נוסע כמעט כל חודש לארה"ב - מצאתי את המוצר הבא, איך נראה לכם?

http://www.bestbuy.com/site/boss-car-dvd-player-7-touchscreen-lcd-68-w-rms-double-din-multi/1311186599.p?id=mp1311186599&skuId=1311186599

Boss הינו מותג מדבקה סיני. חבל על הכסף. קנה מוצר מחברה מוכרת וטובה.

4. האם יכולה להיות בעיה בהתקנה עם מוצר מארה"ב ?

הבעיה העיקרית היא תדרי הרדיו. ברכישה בארה"ב יש לעיתים מכשירים בעלי European Tuning עם דילוגים של 0.1 מה"צ במקום 0.2 מה"צ על תחנות אי זוגיות (ולא כפי שהוזכר פה לגבי 0.5 מה"צ, אולי התבלבלו עם חצי של העשירית - 0.05 מה"צ).

5. מה לגבי מסגרת לדאבל דין? האם קונים בארץ?

ע"פ מספר תמונות שראיתי ברשת של הרכב שברשותך, לא בטוח שצריך מסגרת מיוחדת. המכשיר יגיע כבר עם כלוב שיחוזק בנקודות הקיימות ועם מסגרת משלו שלדעתי תתאים במרווח שייווצר. אם אתה רוצה לעמוד על דיוקם של דברים, העלאת תמונה של הפאנל אצלך תעזור לקבוע אם נדרשת מסגרת נוספת.

תודה !

בכחול.

תחליט האם אתה מעוניין במערכת מולטימדיה, או במערכת CD רגילה שתופסת נפח של 2DIN עם כל שאר הפונקציות שאתה מחפש (כמו למשל פיוניר FH-X720BT, מכשיר JVC KW-R910BT וכו' וכו'), או שבכלל להסתפק במכשיר 1DIN שיציע לך את כל מבוקשך וניתן לרכישה בארץ עם אחריות.

פורסם

1. קודם כל אני מצרף תמונה, כדי שניתן יהיה לראות אם אני צריך מסגרת או לא ?

2. חשבתי ש boss זאת החברה הטובה של הרמקולים ...

3. לגבי מה אני רוצה ... היות והרכב מאד ארוך המטרה היא להתקין מסך תקרה מאחורי קו המושבים הקדמיים. 4. 4. לגבי המערכת עצמה ... מעדיף מערכת 2din שתכסה את כל האזור בנוסף לא צריך מסך מגע רק מערכת יפה שתכיל DVDs בשביל המסך תקרה, רדיו, בלוטוס דרך הרמקולים של הרכב וכו׳

5. לבסוף, זה נכון שבארהב אין אחריות כמו בארץ אבל הבדלי המחירים עצומים , איזה דגמים הייתם ממליצים לפי מה שכתבתי למעלה ?

תודה !

image.jpg

פורסם

1. לדעתי אין צורך במסגרת מיוחדת. עם זאת, נראה שהר"ד הנוכחי מותקן שם קצת באלכסון מסיבה לא ברורה ואולי טוב יהיה לוודא שאין משהו שמפריע מאחור.

2. אתה מתבלבל עם חברת Bose, שהינה חברת היי-אנד (אם כי מוצרים לרכב קצת פחות מוצלחים לעיתים). זהו בלבול נפוץ.

3+4. אם אתה מעונין במסך במיקום כלשהו אז כמובן שמדובר במערכת DVD ולא CD רגילה. ישנן גם מערכות DVD בגודל 1DIN עם/בלי מסך נשלף ורק צריך לראות אם הן עומדות בצרכים שלך. לחילופין ישנן מערכות עם מסך ששולטות על 2 אזורים - כלומר, אתה מקדימה שומע משהו אחד ומאחורה על המסך מוקרן משהו אחר (שמע דרך אוזניות או רמקולים מאחור, לא סגור על זה).

5. תן לי ולאחרים זמן לחשוב על זה :wink:

פורסם
1. לדעתי אין צורך במסגרת מיוחדת. עם זאת, נראה שהר"ד הנוכחי מותקן שם קצת באלכסון מסיבה לא ברורה ואולי טוב יהיה לוודא שאין משהו שמפריע מאחור.

2. אתה מתבלבל עם חברת Bose, שהינה חברת היי-אנד (אם כי מוצרים לרכב קצת פחות מוצלחים לעיתים). זהו בלבול נפוץ.

3+4. אם אתה מעונין במסך במיקום כלשהו אז כמובן שמדובר במערכת DVD ולא CD רגילה. ישנן גם מערכות DVD בגודל 1DIN עם/בלי מסך נשלף ורק צריך לראות אם הן עומדות בצרכים שלך. לחילופין ישנן מערכות עם מסך ששולטות על 2 אזורים - כלומר, אתה מקדימה שומע משהו אחד ומאחורה על המסך מוקרן משהו אחר (שמע דרך אוזניות או רמקולים מאחור, לא סגור על זה).

5. תן לי ולאחרים זמן לחשוב על זה :wink:

שוב שלום,

התחלתי את השרשור הזה עם דאבל דין.

אחרי שחשבתי קצת הגעתי למסקנה שזה מה אני צריך :

מקדימה מערכת DVD ללא מסך אבל בגודל דאבל דין אם יש

ומאחורה מסך של 14-15 אינץ עם שליטה מקדימה

התקציב די מוגבל לכן אני חושב להביא מארה"ב

יש המלצות ?

פורסם
יש המלצות?

אני מתנצל מראש שאין לי המלצות ספציפיות עבורך, אני פשוט קצת עסוק בימים האחרונים והקרובים ואין לי פנאי לשבת על זה.

מספר נקודות זריזות בענין:

- מציע לדבוק במותגים מוכרים (לטובה) בתחום האודיו לרכב, לפחות בכל הנוגע למערכת עצמה.

- יכול להיות שבמצב שלך עדיף לך לרכוש יחידת DVD דין1 ללא מסך (אבל כמובן עם יציאה למסך נפרד, לאחור) ועוד יחידת דין1 עבור האודיו לרכב. ואז למקם את שניהם אחד מעל השני, או למצוא מקום אחר ל-DVD כמו תחתית הקונסולה/תא כפפות/וכד'.

- עוד נקודה שחשבתי עליה היא אזורי ה-DVD הנתמכים. ארה"ב היא אזור (Region) של DVD שונה מאירופה/ישראל, וצריך לשים לב לענין, אחרת DVD מקוריים לפחות שנקנו בארץ עשויים שלא לעבוד. צריך לבדוק אם יש גם ענין של שיטת השידור PAL או NTSC, איני בטוח עד כמה רלוונטי למקרה זה (כלומר המסך צריך לדעת לעבוד בשיטה תואמת ולדעתי הרוב מקבלים גם וגם).

זהו בינתיים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...