Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט לסאבוופר\GAIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי מתאם ששולט על הסאבוופר, יש לו שתי מתגים GAIN ו FREQUENCY ו4 יציאות RCA

IN ו OUT,ניסיתי לחבר אותו אבל לא הצלחתי,בהתחלה חשבתי שהוא ישלוט לי על הגיין של הרמקולים,אבל או שזה מותאם רק לסאבוופר או שלא הצלחתי להבין כיצד להתקין

הנה התמונה של החיבורים

CA2303CECC13CE03C737CFC64303CC9353336AC8F523.JPG

31CDCF1333CECECF838803C6CBCF43C9CEC78233A0CC.JPG

תודה

mEV4pEisJZpnK5MFeaufk8g.jpg

פורסם

לא חיברת נכון.

אתה צריך לחבר rca מהיציאה של רדיודיסק לin וrca מהמגבר לשלט את out. לגבי חיבור לרמקולים. אני לא חושב שזה כדאי. סאב וופר מנגן טווח תדרים שונה מהרמקולים. רמקול ממוצע מנגן בערך מ80hz ומעלה ומנגד הסאב אמור להשלים את מ80 ומטה. ככה שאם תחבר רמקולים אתה תשמע ממש רע.

פורסם
לא חיברת נכון.

אתה צריך לחבר rca מהיציאה של רדיודיסק לin וrca מהמגבר לשלט את out. לגבי חיבור לרמקולים. אני לא חושב שזה כדאי. סאב וופר מנגן טווח תדרים שונה מהרמקולים. רמקול ממוצע מנגן בערך מ80hz ומעלה ומנגד הסאב אמור להשלים את מ80 ומטה. ככה שאם תחבר רמקולים אתה תשמע ממש רע.

אהלן באמת באחד הניסיונות שמעתי רע וחלש,אני אנסה לחבר כפי שאמרת מקווה שזה ילך הפעם.

שאלה נוספת בעניין התדרים:

במגבר יש לי כיוון תדרים מ40-150HZ גם לרמקולים וגם לסאב,רציתי לשאול הרמקולים שלי רגילים, Lightning audio 1654,

כך שלא מדובר בקרוסים וכו',על איזה תדר אני אמור לכוון את הרמקולים? וכיצד בודקים את זה כדי שאדע לפעם הבאה(אם זה מסובך להסביר,אל תטריח את עצמך)

תודה

פורסם

יש לך המון שרשורים לגבי כיוון רמקולים. חבל סתם לטחון את זה. תריץ חיפוש. תמצא הרבה הסברים טובים ממה שאני ארשום.

מה שציינתי למעלה לגבי השלט. השליטה שלו יכולה לעשות רק אם יש לך יציאה נפרדת לסאב וופר מהרדיו.

פורסם
יש לך המון שרשורים לגבי כיוון רמקולים. חבל סתם לטחון את זה. תריץ חיפוש. תמצא הרבה הסברים טובים ממה שאני ארשום.

מה שציינתי למעלה לגבי השלט. השליטה שלו יכולה לעשות רק אם יש לך יציאה נפרדת לסאב וופר מהרדיו.

ניסיתי כרגע לחפש במשך שעה בפורום ובאינטנרט הסבר אחד לא מצאתי רק שטויות,תוכל לקשר או לומר בקצרה?

תודה

• תוכן חדש...