Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני יותר מ 3 שנים קיבלתי 6 נקודות עדיין לא נמחקו (תקפות )

לפני 3 ימים עשיתי קורס רענון נהיגה ועברתי ב מבחן

אני צריך לחכות עוד שנתיים עכשיו ש הנקודות ימחקו ?

עריכה אחרונה על ידי Randa Ranoosh
פורסם

גם אני עם בעיה די דומה.

32 נקודות ו-3 פעמים נהיגה מונעת, על כמעט אותם עבירות מאותם תאריכים.

נכון להיום, מאז 2006, כבר 9 שנים ללא שום עבירה. אינני נדרש לעשות אף קורס, אך לצערי הנקודות אינן נמחקות. בקורס האחרון נאמר לי שב-34 נקודות יש שלילה של 30 יום. זאת אומרת, שעל עבירת איתות אני נכנס לשלילה. זה גם מה שנאמר לי על ידי המורה שהעביר את הקורס האחרון.

כשדרשתי הסבר, ואמרתי ששילמתי את כל הקנסות, שביצעתי את כל הקורסים האפשריים על עבירות מ-1998 ניסו להרגיע אותי במשרד הרישוי, ש:"אם תתחיל לעשות שוב עבירות אתה לא נכנס לשלילה אלה הספירה מתחילה שוב מ-0". דברים אלה נאמרו לי גם על ידי הפקידות וגם על ידי מנהלת איזור דרום. מחשש ש"עובדים עליי", השיחות הוקלטו בווידיאו.

האם זה נכון מה שהם אמרו? או בולשיט?

פורסם

למזלנו, לא נותנים דוחו"ת על איתות. אבל נראה לי שזה כמו רישום פלילי במשטרה, גם אם סגרו את התיק, לנצח הוא רשום במחשבים שלהם. די חוצפת האח הגדול ופגיעה בזכויות האזרח והנהג. אם שילמת את חובך, עשית את קורסי הריענון והמניעה שהם דורשים, שילמת את הקנסות והיית בשלילה, למה זה עדין צריך להיות רשום נגדך? מחר עוצר אותך שוטר תנועה על עבירה קלה שבקלות ובודק במסוף וראה שאתה בעל עבר תעבורתי עשיר ובטוח שנפל לידיו ראש משפחת פשע מוטורי ומתייחס אליך כבר אחרת לגמרי מבחינת הנכונות לוותר.

• תוכן חדש...