Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. במוסך ציינו שאפשר למשוך עוד איזה חודשיים עם הבלמים בשתי הגלגלים האחוריים. והקדמיים בסדר גמור.

שאלתי האם יש בלמים מקוריים ליונדאי I20 והאם הם גם מומלצים מאחרים ?(כמובן בטווח מחיר יחסית דומה ) .

אני בדרך כלל קונה חלקים מיונדאי שופ.. ואין לי כרגע מושג איזה בלמים יש להם .

עוד דבר ,כמה מוסך (לא יבואן ) צריך לקחת רק על העבודה בגין החלפתם? תודה .

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

אהלן,

ממליץ לך לרכוש מיונדאי שופ ולא לשבור את הראש, לפי מה שאני זוכר הם מוכרים רפידות של SANGSIN (קוריאה) OEM, הם בסדר ועובדים מצויין ללא רעש ומחירם זול.

דבר היחד אם אני לא טועה (בדגם של רפידות אחוריות) חסר להם "חיישן"/פס ברזל שנועד להשתפשף ולעשות רעש כאשר הרפידות בסיום של החיים שלהם אבל אפשר להעביר מהרפידות הישנות בלי שום בעיה.

פורסם

אפשר להעביר "חיישן/פס ברזל" מרפידות ישנות רק אם הוא בצורת "קליפס" (מתלבש), אם הוא תפוס אם ניטים או מרותך כנירה שלא תצליח להעביר.

פורסם

בקשר למחיר תתקשר ליונדאי שופ ותיבדוק (לפי דעתי 90שח +מע''מ).

לגבי מחיר ההרכבה זה משתנה אם צריך לעשות חריטה לצלחות או לא (ברוב הפעמים לא צריך).

• תוכן חדש...