Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלטו רכב מזעזע, בשבילי לפחות. סבלתי מכל רגע ברכב הזה.

במקום פותח השרשור, אני קונה ב49k רכב איכותי יותר בן שנה-שנתיים.

אני אחזור וארשום מה שרשמתי בשרשור אחר על אלטו, נסעתי עם אלטו לאילת פעם, כמעט והשארתי את הרכב שם וחזרתי באוטובוס, לא נוח, מרעיש ביותר, חלש חלש ושוב חלש.

פורסם

אנשים פה קצת מגזימים

מבחינת מנוע האלטו לא נחות מהמיני האחרות, הרוב הגדול מסתובב עם קרוב ל70 כ"ס

האוטו איתי כבר שנתיים, נכון זה לא רכב משפחתי אבל הוא לא נועד להיות כזה

אני משיג איתו צריכה משולבת קבועה של 1 ל18.5 (רוב בין עירוני עם עליות לאריאל) ועם שיוט נינוח ראיתי איתו 1 ל22, אין הרבה מכוניות שמגיעות לזה בפועל גם לא מיני

להוסיף עוד 10 אלף שקל על C1 נראה לי קצת הזוי..

נכון יש לו 4 מקומות אבל לא הייתי בונה על להכניס בפיקנטו 5 אנשים.. זה חגורה חמישית בתאוריה

היא רועשת ? כן, אבל שוב היא אמצעי תחבורה זול שמביא אותי מנקודה א לב.. הרעש ממש לא כזה נורא

לא נוחה? לא יצאתי עם כאבים בנתיים, ויש לי כבר מעל 32 אלף ק"מ איתה

זולה? מאוד, טיפול ראשון עולה 300 שקל (ובד"כ יש טיפול חינם, לי היה הנחה ויצא לי 180 שקל) גם אני סטודנט והאחזקה קריטית

ב49 אין אופצייה טובה ממנה כרכב חדש וכמה שאני יודע היא מגיעה עם אגרות למינהן טיפול ראשון חינם ביטוח ומערכת משודרגת של פיוניר שזה נחמד ועדיף על מערכת מולטימדיה סינית..

גם היום אחרי שנתיים אני אישית הייתי מעדיף "להתפשר" ולקחת רכב חדש מאשר רכב בן שנה שנתיים שאני לא יודע מה עבר עליו (ניסיון רע בעבר)

פורסם

אני עם הרכב 5 שנים. קניתי אותו בזמנו שהוא באמת שבר את השוק.

אם ב 49 אלף אתה מקבל את הביטוח והכל - זה דיל מצוין! בהצלחה

כפיר הג'ינג'י

פורסם
אני עם הרכב 5 שנים. קניתי אותו בזמנו שהוא באמת שבר את השוק.

אם ב 49 אלף אתה מקבל את הביטוח והכל - זה דיל מצוין! בהצלחה

אל תבנה על זה...

המחיר כולל ביטוח ואגרת רישוי לשנה, מובילאיי ומיוזיק בוקס (לא יודע מזה).

כל זה בעלות כוללת של כ 55K.

ב 49K היא ככל הנראה תגיע בלי כל הדברים האלו.

פירוט העסקה:

http://send.hadavars.com/index.php?action=message&c=34508&message=32683

פורסם

מנוע זריז עד 60 קמ"ש, אח"כ זה מירוץ נגד הזמן להגיע ל100 קמ"ש, ייתכן שפיליאס פוג ופספרטו יעקפו אותך בשמאלי עם קטר פחם. כסאות של המאה 14 אינקוויזיציה של ממש, הקרשים של הגטס מעט יותר נוחים. מתרסקת בכל בור, וזה כואב לפעמים נדמה לי שהGTI6 שלי המוקשחת הייתה רכה יותר. זה רכב זול, מיסבים הולכים יחסית מהר ברכב הזה כדאי לוותר על ההודים הגרועים ולשלם על תחליפי יקר יותר של NTN גרמניה. אמין מאוד, חסכוני, בגרסה הידנית במיוחד, חלפים זולים מאוד, אבל פה זה נגמר, זה נוסע מנקודה לנקודה, אבל זה לא יותר מרכב מתל אביב- כפ"ס- ראשל"צ. נסעתי מספר פעמים בלית ברירה ברכב הזה עד קיסריה מהמרכז, והרגשתי כאבים בגב וברגליים, אישית מעדיף את הZX הזקנה שלי על פני הדבר הזה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
למה שלא יפחידו? אני בין רכבים כרגע ומתנייד באלטו שכורה. המתלים דווקא סבירים מבחינת נוחות, אבל המושב כ"כ גרוע שהגב עדיין כואב. רמות הרעשד שלה בשיוט מפגרות - סבא שלי הוציא אתמול את מכשיר השמיעה מהאוזן לאחר שהוא שיגע לו את המוח.

לכן אמרתי שייקח נסיעת מבחן ויידע האם הוא מרגיש יותר כמוני או יותר כמוך

פורסם
אנשים פה קצת מגזימים

מבחינת מנוע האלטו לא נחות מהמיני האחרות, הרוב הגדול מסתובב עם קרוב ל70 כ"ס

האוטו איתי כבר שנתיים, נכון זה לא רכב משפחתי אבל הוא לא נועד להיות כזה

אני משיג איתו צריכה משולבת קבועה של 1 ל18.5 (רוב בין עירוני עם עליות לאריאל) ועם שיוט נינוח ראיתי איתו 1 ל22, אין הרבה מכוניות שמגיעות לזה בפועל גם לא מיני

להוסיף עוד 10 אלף שקל על C1 נראה לי קצת הזוי..

נכון יש לו 4 מקומות אבל לא הייתי בונה על להכניס בפיקנטו 5 אנשים.. זה חגורה חמישית בתאוריה

היא רועשת ? כן, אבל שוב היא אמצעי תחבורה זול שמביא אותי מנקודה א לב.. הרעש ממש לא כזה נורא

לא נוחה? לא יצאתי עם כאבים בנתיים, ויש לי כבר מעל 32 אלף ק"מ איתה

זולה? מאוד, טיפול ראשון עולה 300 שקל (ובד"כ יש טיפול חינם, לי היה הנחה ויצא לי 180 שקל) גם אני סטודנט והאחזקה קריטית

ב49 אין אופצייה טובה ממנה כרכב חדש וכמה שאני יודע היא מגיעה עם אגרות למינהן טיפול ראשון חינם ביטוח ומערכת משודרגת של פיוניר שזה נחמד ועדיף על מערכת מולטימדיה סינית..

גם היום אחרי שנתיים אני אישית הייתי מעדיף "להתפשר" ולקחת רכב חדש מאשר רכב בן שנה שנתיים שאני לא יודע מה עבר עליו (ניסיון רע בעבר)

היום לקחתי את האלטו לנסיעת מבחן - אני חייב לשתף שמאוד נהניתי! כן, גם הנהג הכי לא מיומן ומנוסה יראה שהחלק הפנימי של הרכב מאובזר ברמה מאוד נמוכה, והשטח בתוך הרכב מאוד קטן. ועדיין, גם אם אי אפשר לקבוע חד משמעית מנסיעה אחת - נסעתי בערך 40 דקות והיה לי נוח בסה"כ. לקח לרכב קצת זמן להאיץ, ואני מודה שעל 110-120 קמ"ש היה רעש מנוע חזק יותר שאפשר היה לשמוע גם עם מכשיר שמיעה כנראה.

לסיכום: המחיר (אחרי ההנחה) ביחד עם חווית הנסיעה היום שיכנעו אותי כן ללכת על הרכב הזה, נראה שמדובר ברכב שמבטיח בדיוק את מה שהוא מקיים - זול (יחסית), חסכוני וקומפקטי, רכב שמתאים לנסיעות עירוניות ובינעירוניות (גם אם לא ארוכות מדי). בסוף, אני חושב שסטודנט לא צריך הרבה מעבר לזה, ואכן בסוף המחיר הוא שמהווה שובר שוויון (לא משנה איך אהפוך את זה), כי ללא ספק אם הייתי צריך לקנות ב-55K, יכול להיות שהייתי מוסיף עוד כמה אלפים לרכב "נחשב" יותר. לגבי השאר, כנראה שהעתיד יגיד.

תודה לעונים!

פורסם

תתחדש,קנית רכב מעולה לסטודנט לדעתי.

בסוף רכשת ב 49?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש כמה יצא לך בסוף?

ואתה צודק סטודנט לא צריך יותר מזה, זה אחד הרכבים היותר חסכוניים וזולים לאחזקה

אני בטוח שתהנה ממנו

• תוכן חדש...