Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 ונפל לי כרטיס SD לתיבה ההילוכים כרטיס זיכרון מפלסטיק ממש קטן אני מפחד שזה יכול להרוס לי את הגיר , חייב ללכת למוסך עכשיו ? מפחד שיקחו לי הרבה כסף ... ניסיתי לנסוע קצת אחרי ולא קרה כלום אבל אני מפחד שזה יכנס בשיניים של התיבה

צריך עזרה דחוף !!!!

תודה ,

פורסם

נפל לי בטעות מהיד ויש כזה חריץ שם , העניין שהוא יכול להיתקע בשיניים של הגיר לא ?

הכרטיס יכול להיכנס לשיניים של הגיר או לתקוע לי את הניסיון להעביר הילוך למשל מ D ל P וכו' ?

אני רציני זה יכול לעשות נזק ? או לתקוע את הרכב בנסיעה ?

פורסם (נערך)

יש את המוט של ההילוכים אז משם לאן הוא נופל ? חשבתי בכלל שזה יפול מתחת לרכב בהתחלה , איפה הכרטיס במקרה הכי גרוע יכול ליפול ? וזה לא יכול לתקוע את העברה של ההילוכים למשל P D R וכו' ?

תסתכלו בתמונה למטה בתחתית המוט זה נפל לי איפה ה M

mazda_mazda3_itouringvalue4door_2008_interior_gearshift_640x480.jpg

עריכה אחרונה על ידי Chumlee
פורסם

אתה יכול להוציא אותו אם תפרק קצת פלסטיקים.

בכל מקרה לא יקרה לגיר כלום..זוהי מערכת סגורה.

הכרטיס שוכב על הפלסטיק השחור במסילה של ההילוכים.

איפה אתה גר?אני יוכל לעזור לך.

פורסם

כל הזמן נפלים דברים לשם , כסף ושאר שטויות ולרוב זה לא עושה בעיות אבל אם לחוץ לך אז מפרקים את הקונזולה ומוציאים את מה שנפל.

פורסם

אני משאר לעצמי שמדובר על micro SD, את הכרטיס אפשר לשבור עם שתי אצבעות ככה שאין לך מה לדאוג שהוא יתקע לך משהו.

אם הכרטיס חשוב לך אז תבקש ממישהו שיעזור לך לפרק את הפלסטיק והציא אותו אם לא, בזמן מכירת רכב תבקש תוספת על כרטיס :roll:

פורסם

אם אתה מאיזור אשדוד אשקלון דבר איתי ונוציא לך אותו

גם תלמד לפרק פלסטיקה ברכב

אני במצב רוח טוב הבירות עליי

• תוכן חדש...