Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני אספר סיפור קצת הפוך,איזה מזל שלחצתי וקניתי..

לפני כשנה וכמה חודשים רכשתי לי BMW Z4 שמורה באופן מחריד להפליא עם ק"מ נמוך,מתוקתקת מכל הבחינות ומושקעת בהמון כסף (לא מנוע). זה היה בערך חודש לאחר ישיבה על הגדר שחיפשתי רכב לאחר שמכרתי את שלי. בשעה 10 בבוקר בשיעור באוניברסיטה אני פותח יד 2 ורואה את הרכב הנ"ל למכירה, כמובן שבאותה התקופה נכנסתי כל יום כמה פעמים ליד 2 כי הייתי לחוץ על רכב. בזמנו חיפשתי כמה רכבים שיענו על הקרטריון שאני מחפש (לא מתפשר על שנתון,יד,ק"מ צבע, וכמובן על הבדיקה שתצא וכו). ופתאום בין ארבעת הרכבים שאני מחפש צצה לה הZ4, ישר התקשרתי והמוכר אמר לי שהרכב ככל הנראה מכור (פורסם ב8 בבוקר), שאלתי אותו אם כסף עבר ידיים ואם נעשתה בדיקה, הבחור אמר לי שלא אבל מישהו היה אצלו והוא חוזר אליו הביתה עוד שעתיים על מנת לתת לו כסף. אחרי מסע שכנועים בטלפון ביקשתי לבוא לראות את הרכב וכמובן שיחקתי אותה על זה שלא חסר בלבלני מוח והוא יכול להיתקע עם הרכב ואם יש מישהו רציני שייתן לזה הזדמנות. הבחור הביא לי אישור להגיע ,לאחר הצצה של דקה ברכב אמרתי לו בוא לבדיקה. הלכנו לבדיקה, באמצע הבדיקה מסמס לו הבחור שהוא קבע איתו והוא אמר לו שהוא בדרך אליו. זה שקניתי ממנו את הרכב לא ענה לו (לא היה לו נעים) ולאחר הבדיקה שיצאה מושלמת הלכנו לבנק והעברתי לו את הכסף בהעברת זהב,בכל זמן הבדיקה הבחור שקניתי ממנו את הרכב אמר לי שמע קח את הכסף של הבדיקה , פיצוי של עוד 2000 שקל (הבן אדם שהיה אמור להגיע לקחת את הרכב סגר איתו על 8 מעל מה שהורדתי אותו אז לא הייתה לו בעיה לפצות אותי כי הוא ממילא תכנן למכור את הרכב בסכום שהוא מכר לי, פשוט הבן אדם שהגיע אליו הסכים לתת לו סכום גבוה יותר לאחר מיקוח קצרצר) וסע הביתה כי אני מרגיש ממש לא נעים שקבעתי עם הבחור ההוא,כמובן שלא הפסקתי ללחוץ ולא הייתי מוכן לוותר.

לאחר שסיימנו (פרק זמן של 3 שעות) שמתי את הבחור שמכר לי את הרכב בבית. הבחור שהוא קבע למכור לו חיכה לו שם (לא ראיתי את הבחור). נסעתי הביתה ואמרתי לו שאני אגיע יום למחרת על מנת לקחת מפתח ספייר ועוד כמה חמוצים שהיינו צריכים לסגור.

בסופו של דבר התברר שהבחור שהיה אמור לקנות ממנו את הרכב מתאמן איתי באותו החדר כושר ואנחנו מכירים טוב, ולבסוף הוא קנה Z אחרת.

מוסר ההשכל הוא כזה- כשאתה רואה מציאה, טוס עליה!

במהלך הבדיקה הבן אדם קיבל מלא טלפונים לגבי הרכב. למזלי הוא שלי!

עריכה אחרונה על ידי viper05
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק שאלתי את עצמי את אותו הדבר.:shock:

מי יודע, אולי הבחור השני כותב באיזה פורום אחר בשרשור הפוך שאיזה מזל שהוא לא קנה את הZ4 הזאת כי שבוע אחרי הוא מצא אחת במצב יותר טוב ב10K פחות.

פורסם

אפשר לרשום כאן רכבים שאני לא מצטער שלא קניתי?

אם כן, אז ניסאן טראנו 1999 ארוך דיזל אוטומט. בסוף לא אישרו לי מימון (הייתה תקופה שונה, לא אישרו באמצע שנות 00 מימון לכל מי שיש לו נשימה ודופק), וטוב שכך.

מי יודע לאיזה בור כלכלי הייתי נכנס עם הדבר הזה.

תפרן + ג'יפ = תפרן נוסע באוטובוס והג'יפ עומד בחניה מושבת עקב תקלה יקרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שום דבר לא עורבב, בזמן הבדיקה עשינו זכרון דברים, לא היה לו שווה לרדת מהעסקה. בנוסף כן הצלחתי לשכנע אותו שלא חסר בלבלני מוח ומפאת גילו (40 בערך) שעבר כמה וכמה מכירות רכבים הוא אמור לדעת מה זה בלבלני מוח שבאים להסתכל ואומרים שהם באים חוזרים ובסופו של דבר לא חוזרים לשום מקום. הוא אכל את זה, האמת אני גם האמנתי בזה כי גם אני מכרתי כמה וכמה רכבים בחיים שלי ולא חסר אנשים שבאים לספר סיפורים ובסופו של דבר נעלמים. אם הבן אדם שהגיע אליו היה כל כך להוט על הרכב הוא היה הולך שניה לבנק ומוציא לו אפילו 500 שקלים ש"ישמור" לו את הרכב לעוד כמה שעות. מה שהוא כמובן לא עשה אלא פשוט נסע ונתן כביכול מילה שהוא יחזור עם כסף. הוא יכל באותה מידה לכתוב זכרון דברים ולהתנות את הזכרון דברים בבדיקה לצורך העניין. אלה בדיוק הדברים שהסברתי לאותו הבן אדם וכמובן שהוכחתי לו שהנה יש בן אדם רציני שבא לשלם 1000 שקל על בדיקה ובנוסף מוכן ללכת איתו לאחר מכן ישר לבנק.

מאמין שרובכם הייתם אוכלים את מה שאני אומר (ובדרך כלל אמירות כאלה גם נכונות).

פורסם

מאזדה מיאטה nc, כשהיא עוד עלתה "רק" איזה 180 אש"ח.

בדיוק השתחררתי מקבע והתחלתי לעבוד באזרחות. חיפשתי רכב ספורטיבי, למרות שלא היה לי שום רקע בתחום ואף פעם לא ממש חשבתי על זה לפני. בסוף קניתי פולו gti, שגם איתה לא ממש עשיתי שום דבר. אולי עם המיאטה זה היה נראה שונה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סובארו 84 GL. יד ראשונה ביבוא אישי עמדה בסוכנות סובארו ירושלים עם ק"מ נמוך ואיבזור מלא שלא היה נפוץ אז, יפיפיה אמיתית, נזנחה לטובת איזה גרוטאה אחרת עד היום 20 שנה ו יותר אחרי, אני מתבאס שאני חושב על הפיספוס.

• אחראי פורום
פורסם

כנראה שאתה מדבר על GLF. גם רכב שעד היום ברשימות שלי, מאלה שגודלים עליהם בלי קשר ליכולות בכביש.

אריק וביטון, זה רכב ספציפי שלדעתי הרבה היו בוהים במודעות שלו שפורסמו עם השנים, כך גם מאור מקודם וגם אני.

מעבר לזה שלא היה לי אומץ בזמנים ההם, גם לא היה לי הסכום הדרוש.

את האפורה ראיתי במוסך לפני כמה שנים, יפה, מעניין מה איתה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כמי שגם בהה בה, באותו סבב של מאור, הצעתי עליה 90.

בא כוחו של הבעלים אמר שבמחיר מצחיק כזה עדיף לו לשמור אותה (= לייצא אותה לארה״ב).

עוד התלבטתי תקופה ארוכה אבל הייתה לה בעיה שלא הצלחתי לאתר (כבתה רנדומלית) ולמרות החלום פחדתי מהרפתקה גדולה ממידותיי.

מישהו יודע מה עלה בגורלה ואיפה היא עכשיו?

פורסם (נערך)

זה היה בערך המחיר שאני הצעתי, בלב לא לגמריי שלם.

את הרכב אני מכיר מבעלים קודמים, אולי 8 שנים לפני. במעמד בדיקת הרכב ראיתי להפתעתי שהקילומטרז' הופחת. לטענת הבעלים בזמנו הוא לא מכיר דבר שכזה. מעבר לזה חלקים מסוימים מרצפת הרכב ובתי הגלגל צופו בזפת, שוב לטענת הבעלים היה קיים.

ייתכן ושבאחת הידיים באמצע שיחקו עם הקילומטרז', או אולי אם להיות תמימים יותר החליפו לוח שעונים עקב תקלה והזפת באמת הגיע במטרה למנוע חלודה כלשהי.

נורה נוספת שנדלקה עבורי הייתה תקתוקים מהמנוע, לטענתם ככה אמור להשמע. לדעתי, המנוע אמנם משך בריא, אך לא נשמע ככה.

מעבר לזה, ניכר היה שהבעלים באותו זמן השקיע כסף בשיפוץ. הרבה חלקים חדשים (מכאניים, קומסטיים, פנים), צבע איכותי ועוד. אז החלטתי ללכת עם זה.

כמו שציינתי, את האלפא מכרתי במיוחד כדי לממן את הרכישה הזאת. לאחר מכירת האלפא הגיע הקצר בתקשורת שהציל אותי.

לפי המקורות שלי- המנוע אכן הלך לאחר מספר שבועות ונמכר בחצי מהמחיר המדובר.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אוודי 80 קופה 2800 קוואטרו.

הרכב היה יד ראשונה, בבעלות הבן של הבעלים במוסך ג'ורג' בנצרת (מורשה VAG).

התקשרתי, באתי, ראיתי, התלהבתי, סגרנו שאחזור בעוד יומיים עם מזומן.

למחרת הייתי חייב באופן פתאומי לטוס לחו"ל לשבוע במסגרת העבודה, הרמתי טלפון לבחור, הסברתי את העניין והוא אמר שהוא מצטער אבל הוא לא מוכן לחכות לי ולוותר על לקוחות שכרגע מעוניינים לקנות ועוד שבוע אולי כבר יקנו משהוא אחר.

חזרתי מחו"ל, הרכב נמכר! :x

בחצי השנה הבאה הרכב החליף 3 פעמים ידיים ושוכב כיום איפושהוא בראשון לציון במצב רע ביותר.

הייתה גם לוטוס אירופה שויתרתי עליה למען רכישת אופל מנטה.

רק שאני לא יכול להצטער מאוד על הלוטוס כי מאוד אהבתי את המנטה.

אבל עדיין...לוטוס!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה החלום שלי וכנראה הוא יתפספס

אוטובוס מרצדס 303, אחד היפים שיוצרו.

(בתצלום שנת ייצור 1980, מוזיאון "אגד")

303.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...