Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעקבות מעבר קרוב לדירה חדשה. עלי לרכוש 2 ארונות. רצוי עם דלתות הזזה.

האם יש כאן בעלי נסיון, שרכשו ארון\ות באיזור חיפה שיכולים להמליץ או לא על חנות או רשת מסויימת?

לגבי איקאה, אני אעבור גם שם. אבל לצורך השוואה אני מחפש חברות נוספות.

בדבר נגר פרטי, כרגע אני לא מעוניין באופציה הזו.

התקציב גמיש. מחפש מוצר איכותי כמובן.

נ.ב הארונות הם במידות לא סטנדרטיות (הכוונה לא מהקיים בחנות אלא מידות לפי הזמנה) כעיקרון 2 הארונות צריכים להיכנס לנישות, בחדרים האמורים.

לא מדובר בחדר ארונות או משהו.

עריכה אחרונה על ידי samg
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני קניתי שני ארונות בפרוטות באיזו חנות ברחוב הרצל פינת ברזילי. אחד בגודל סטנדרטי, האחר ברוחב סטנדרטי אבל הונמך לפי בקשתי (חדר עם קוקיה).

לאור המחיר הזול מציע לך לגשת לבדוק שם.

היה זול מאד, ביניים (שנתיים) הארונות לא מצייצים.

חייב לומר שגם בדירה הקודמת שניים מבין שלושה ארונות זולים מאד החזיקו לא רע קרוב ל-17 שנים, הארון השלישי התעוות אחרי שהזזנו אותו בשיטת תפוחי האדמה, והוחלף בארון שנרכש מהום סנטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם רהיטי דורון בחיפה. לפני כמה שנים קניתי מהם ארון הזזה 3 דלתות.

מחזיק ונראה מצויין כחדש עד היום.

זה הארון (שלי עם דלת ומגירה נוספת. לארון יש גם מגירות פנימיות): http://www.doron1949.co.il/Websites/Product.aspx?id=7286&p=463509

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יש בצומת אחיהוד מפעל. 2 ארונות הזזה משהו כמו 3490 ש"ח. כנראה יכולים לעשות גם מידות מיוחדות.

אם לא, גש ל"מרכז הסלונים" בצור שלום. יש לו הכל מהכל (כמובן לא מייצר אלא ספק של כל המפעלים באזה"ת). קניתי אצלו ארון הזזה 2 דלתות, 2.4x1.6 ב-1700 ש"ח.

משכנתא זה קל

פורסם
יש בצומת אחיהוד מפעל. 2 ארונות הזזה משהו כמו 3490 ש"ח. כנראה יכולים לעשות גם מידות מיוחדות.

אם לא, גש ל"מרכז הסלונים" בצור שלום. יש לו הכל מהכל (כמובן לא מייצר אלא ספק של כל המפעלים באזה"ת). קניתי אצלו ארון הזזה 2 דלתות, 2.4x1.6 ב-1700 ש"ח.

זול, אם לא זול מדי...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...