Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור, מה אתה טוען?

אין אמת בפרסום וזה לא המחיר האמיתי?

זה זול מידי? יקר מידי? מוצדק? נסה להעזר במישהו שיעזור לך לנסח בדיוק מה שניסית לשאול / להודיע פה.

אם יש לך מידע שאין אמת בפרסום, והמחירים אינם נכונים נשמח לדעת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

האמת, שידעתי שהשרשור הזה יפיק עניין...תמיד כל אזכור של VAGיות יוצר עניין - אין באמצע, רק שחור ולבן.

כשכתבתי "אמת בפרסום" התכוונתי ל"המחירון הסנסציוני"- פרסום מהעיתון בסופ"ש. הביטו למטה, השתמשתי במילים שלהם: ואני שואל - זה באמת? זה אמיתי?

אני מתפלץ מכמה שוויצר ומנותק מהעם ניתן להיות - הכוונה לצ'מפיון מוטורס, כמובן. אם הגעתם למצב ש-132,900 שקל זה סנסציוני, מצבכם פתטי. בעצם, סנסציוני ביחס למה? - למחירים ההזויים שהיו נחלתכם עד שהבנתם שאתם מאבדים אחוז ניכר במכירות בכל שנה?

2015-05-24 19.13.36.jpg

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מסכים, המחיר שערורייתי גם ככה. מעניין מה רמת האבזור שמוצעת. בהנחה שהרכב סופר מאובזר (לדים מקדימה, מולטימדיה מתקדמת ולא משהו סיני, גג פנורמי נפתח, ג׳אנט 16-17 וכל שאר הירקות) אז המחיר היה מצדיק את עצמו (אה ו7 שנים אחריות על המנוע, נשמע סוג של בדיחה )

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אין פה שום בעיה של אמת בפרסום, אבל גם אני גיחכתי לי כשראיתי את המודעה בעיתונים.

מחיר סנסציוני? הם באמת מאמינים שהקהל מטומטם (בתור חובב המותג אני אומר את זה).

פורסם

מבחינתם, הם "ירדו" אל העם. ובמילים אחרות, מיישרים לראשונה קו עם המתחרות היפניות, הקוריאניות וכו'. סנסציוני? ממש לא. הגיוני? כן, והיה צריך לקרות כבר לפני אי-אלו שנים אחורה.

יסכימו איתי רבים כאן בפורום שבלי להיות קלישאתי, תוצרת גרמניה כבר מזמן אינה סמל למופת הנדסי ולפאר האיכות - בוודאי לא אמינות. ספציפית בפולקסווגן האבזור היה תמיד מוצע בקמצנות (או מחייב להוסיף המון המון כסף). אז מה נשאר? העיצוב? למרבה הצער, בכל דגמי החברה, אף הוא מעורר פיהוק ותחושת "כבר ראינו".

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מתכוון לזה: http://www.vw.co.il/lp/80/

קצת מטה את השרשור - איך יכול להיות שהדגם הידני והחלש ביותר,מזהם יותר מהאוט' שאחריו? אין סיכוי שהתבלבלו בקוביות שם?

גם כשעוברים לגולף אותו דבר,דגם ה105כ"ס מדורג קבוצה 7 (!) לעומת הגולף 150כ"ס שהיא הכי חזקה (לרבות ה GTI) ומדורגת רק קבוצה 4

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תוצאה של מנועים חדשים בתקן יורו 6, יחד עם עדכון נוסחאת המס הירוק.

ה90 וה-105 כ"ס ישנים יותר ובתקן יורו 5.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מעבר לזה --

תיבות אוטומטיות מתקדמים (רובוטיים ופלנטריים מרובי הילוכים) יעילות יותר מתיבות ידניות, במיוחד בנהיגה מאוד עדינה ובמיוחד ובמיוחד בתנאי מבחן. יש להן יתרונות של ריבוי יחסי ההעברה, העברות הילוכים הכי מוקדמות שניתן ואשר המביאות בחשבון פרמטרים שנהג לא מסוגל לחוש או לא מביא בחשבון, העברות מאוד מדויקות ומהירות.

פורסם (נערך)

אני דווקא רואה את הצד השלילי של הורדת המחירים מאחר והנושא יפגע בלקוחות קיימים ע"י צניחת המחירון של הרכבים שכבר על הכביש.

לגבי אמינות וכו' , גם ל THE BARON פותח השרשור יש בעיות גיר במאזדה 5 כך שכנראה שאין מוצר בשוק שהוא חסין לגמרי (למרבה הצער).

לגבי יחס היבואן וכו' , היו על כך לא מעט שרשורים וכנראה שנדרש שיפור מהותי כדי שאנשים יקנו את הרכבים הללו בהמוניהם . גם אני כמעט נפגעתי מנושא שרשרת התזמון ב-TSI, לשמחתי טיפלתי בבעיה בזמן אצל בעל מקצוע שכן מבין מה הוא עושה וההרפתקאה הסתכמה בסכום נמוך יחסית לפוטנציאל הנזק.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
האמת, שידעתי שהשרשור הזה יפיק עניין...תמיד כל אזכור של VAGיות יוצר עניין - אין באמצע, רק שחור ולבן.

כשכתבתי "אמת בפרסום" התכוונתי ל"המחירון הסנסציוני"- פרסום מהעיתון בסופ"ש. הביטו למטה, השתמשתי במילים שלהם: ואני שואל - זה באמת? זה אמיתי?

אני מתפלץ מכמה שוויצר ומנותק מהעם ניתן להיות - הכוונה לצ'מפיון מוטורס, כמובן. אם הגעתם למצב ש-132,900 שקל זה סנסציוני, מצבכם פתטי. בעצם, סנסציוני ביחס למה? - למחירים ההזויים שהיו נחלתכם עד שהבנתם שאתם מאבדים אחוז ניכר במכירות בכל שנה?

אני חושב שכותרת בסגנון "מה סנסציוני ב133 אלף שקל לגולף?" הייתה עושה לך שירות טוב יותר, אבל זה בסדר - גם YNET עושים את זה :-D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

[ATTACH=CONFIG]425058[/ATTACH]

ומה עם המחיר של הונדה? גם היא מתומחרת יותר מכל יפנית אחרת כיוון שהיבואן הגדיר אותה "יהלום"

יש בעייה של יבואנים שמוכרים במחירים יותר גבוהים (בגלל ניסיון לשוות למכונית מעמד) ואיך שאני רואה

כן ירבו ההנחות כיוון שזה יותר אמיתי.

קובי

:-)

פורסם
ומה עם המחיר של הונדה? גם היא מתומחרת יותר מכל יפנית אחרת כיוון שהיבואן הגדיר אותה "יהלום"

יש בעייה של יבואנים שמוכרים במחירים יותר גבוהים (בגלל ניסיון לשוות למכונית מעמד) ואיך שאני רואה

כן ירבו ההנחות כיוון שזה יותר אמיתי.

+1.

מחירי ההונדות גבוהים לגמרי ביחס למתחרות הישירות. על מה ולמה? עניין של מיצוב ומיתוג.

כל עוד יש כאלה שמוכנים לשלם אקסטרה בשביל סמל של פולקסווגן או הונדה בחזית, היבואן עשה את שלו.

פורסם

תפסיק לבלבל את המוח עם המנטרה הנדושה DSG + TSI לא אמין בלה בלה בלה.

בדור החדש (3) תיקנו כבר את כל הבעיות והכל בסדר.

אשתי למשל נוסעת ביטי כבר 3 שנים, עשתה בערך 40K ק"מ וחוץ מטיפולים שוטפים, הכל מושלם.

מדובר במערכת מדהימה, המתקדמת בעולם ומספקת הנאה נהיגה 5 רמות מעל כל יפנית.

הוזלת המחירים של פולסווגן היא קמפיין חבל"ז. מקבלים רכב גרמני איכותי כמעט במחיר של יפני והפערים ביניהם הרבה יותר מזה.

אין דבר שריגש אותי יותר כששמעתי ש ה GTI הוזלה ב 15,000 ש"ח !! :) :)

:twisted:Seat Leon FR 1.8T APR Tuned 2014 :twisted:

• תוכן חדש...