Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הבעיה שלי כבר נידונה פה מספר פעמים- רכב שמקרר מצויין בערבים/כשלא חם בחוץ, ומפסיק להיות אפקטיבי כשחם/ עומדים בפקק (מוציא אוויר).

הלכתי היום לשני מוסכים:

בראשון אמרו לי שהבעיה יכולה להיות רק מדחס (וזה אחרי שווידא שיש לי גז), ונתן לי הצעת מחיר של 1200 שקל כולל עבודהף וזה למדחס מפירוק.

במוסך השני טענו שהבעיה היא שסתום ושרק עוד מס' ימים יוכלו לדעת מה העלות שלו.

השאלה שלי כיצד ניתן לדעת מי צודק, אם בכלל ניתן לדעת, האם המחיר שהציעו לי למדחס סביר, ומה העלות המשוערת של שסתום?

מדובר בסובארו אימפרזה 2001

תודה

פורסם

תבדוק אם המניפה של המעבה עובדת כשמדליקים את המזגן (אם אין מניפה נפרדת אז המניפה של המנוע צריכה לפעול קבוע בהדלקת המזגן).

פורסם

תודה על העזרה.

האם יכול להיות שאחליף שסתום ואז בעצם יתברר כשהבעיה היא מדחס? קצת חבל לשלם עלות כפולה.

והדבר הכי חשוב- יש המלצות על בעלי מקצוע אמינים עם מחירים סבירים?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות, כדי לדעת מה הבעיה בדיוק צריך לבדוק את מערכת המיזוג ברכב שלך. כיוון שלא פירטת איזה בדיקות בוצעו ומה תוצאות הבדיקות אלא רק את האבחנות, לא ניתן לקבוע איזו אחת מהן היא הנכונה.

בגדול מומלץ להתחיל במקרים האלו מבדיקה של כמות הגז במערכת, בדיקה שהוונטות תקינות וניקוי של הרדיאטור החיצוני של המזגן. משם אם הבעיה לא נפתרת ניתן לחבר שעונים כדי לבדוק את תקינות המדחס ועוד.

לגבי בעל מקצוע אמין - אני רואה שאתה מאזור המרכז, אז פנה אל אשר מיזוג אוויר בפתח תקווה. רק שים לב שעכשיו זאת ה"עונה החמה" של המזגנים, תאם את הגעתך מראש!

• תוכן חדש...