Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, ראשית אציין שמדובר בסקודה פאביה 2002 1.4 ידנית.

אז אחרי כמעט שנה שהרכב אצלי החלטתי לסדר את המזגן באוטו כי עונת הקיץ ללא מזגן היא פשוט סיוט.

לצערי הרב אחרי כחמישה ביקורים כבר במוסך והרבה כסף שבינתיים הלך ללא תועלת הם לא מצליחים לעלות על הבעיה..

בביקור הראשון החליפו לי את השסתום של המדחס ואכן המזגן התחיל להקפיא, אך לצערי מס' שעות מאוחר יותר שנסעתי לעבודה, הפעלתי את המזגן והוא שוב הוציא סתם אוויר. (המדחס כן נכנס לעבודה)

לאחר מכן אמרו לי שהבעיה היא במדחס ואכן החליפו אותו אך שוב למחורת כשנסעתי לעבודה המזגן לא קירר בכלל.

מה שמוזר היה שכשנסעתי למוסך שיבדקו מה קורה שם בדרך למוסך הוא חזר לעבוד ובאותו היום מאוחר יותר כשנסעתי לעבודה הוא עוד פעם לא קירר.

כשחזרתי למוסך הסתכלו על הרכב שלי כמו על עב"ם וזה נראה שאין להם מושג מה לעשות איתו.

אם למישהו יש איזה פתרון או רעיון או מכיר מישהו עם בעיה דומה לשלי אשמח לשמוע.

תודה רבה מראש, אלון.

פורסם
האם המאוורר על הרדיאטור מתחיל להסתובב כשאתה מדליק את המזגן?

היום בנסיעה שעון החום עמד על האמצע וכשבדקתי המאווררים לא הסתובבו ורק לאחר מ'ס דקות התחילו לעבוד עד שהפעלתי את המזגן ואחרי שהמדחס נכנס לעבודה המאווררים הפסיקו לעבוד.

אבל גם שהמדחס והמאווררים עובדים יחד המזגן לא עובד..

פורסם

לי ברכב (פולו 2003) הייתה תקלה שהמזגן לא קירר, וכשהייתי מכבה אותו המאווררים לא היו נכבים (מה שגרם לריקון המצבר בגלל חוסר תשומת לב שלי).

בכל אופן, ניגשתי למוסך רון, תוך שניות רון הבחין את הבעיה, אשר הייתה בפיקוד של המיזוג (בקרת אקלים ולא מכאני).

רק החלפה של הפנל עצמו פתרה את הבעיה, המזגן חזר לקרר ופעולת המאווררים שבה לסדרה.

באם מדובר אצלך בדגם עם בקרת אקלים, הייתי מציע לך לגשת למוסך רון ולהתייעץ איתו.

המחיר אגב, הרבה יותר זול ממה שזה נשמע.

• תוכן חדש...