Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, שבת שלום.

לפני כשבוע וחצי שמתי לב שרחוב אחד מהבית שלי, העמידו עגלה נגררת עם פרסומת דיי גדולה

שמפרסמת עסק שמציע חדרים להשכרה לפי שעה ועוד אי אילו שירותים.

יש לציין שהגעלה עומדת ללא רכב גורר ועל אחד הגלגלים יש סנדל. ממה שאני מבין שהתכנון הוא להשאיר את העגלה

עוד זמן רב.

ראשית כל העגלה עומדת על כחול- לבן ואין לי מושג איך זה מבחינת תקנות הרשות המקומית, אבל האם ניתן לפנות לערייה ולהתלונן?

התחושה היא מאוד לא נעימה כשאורחים מגיעים לבקר באיזור וזה מה שהם צריכים לראות מתחת לבתים של אנשים.

אשמח לדעות והצעות.

שלומי.

פורסם

~

בחיים, כמו בכביש, עדיף להיות חכם מאשר צודק. תרים טלפון למפרסם ותראה אם הוא מעוניין להכניס שותף. :wink:

וברצינות - מוקד עירוני זו נקודת התחלה טובה, אח"כ משטרה, ועם קצת מזל מישהו כבר יעשה עם זה משהו.

אגב, סתם מתוך סקרנות: אילו היה מפורסם שם פרוייקט בניה חדש או מכונית יוקרתית, האם זה עדיין היה מפריע לך?

פורסם

התשובה ברורה. "תחושה לא נעימה" זה אח של "אין לנו אותם אינטרסים". וההיפך...

תסביר למוקד העירוני שאין לו תו תושב על החלון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הכח שלך כאזרח מן השורה לקבוע איזה פרסום ראוי - לא קיים. אם לא מדובר בתועבה או פרסום לעסק בלתי חוקי, כל מה שאתה יכול הוא לבדוק האם השלט מוצב כחוק ויש לו רשיון . הראשות המקומית יכולה לפעול בהתאם לתקנות. אני מניח שאם מדובר בעסק חוקי ומשלם ארנונה, הרשות יכולה לפעול נגדו. אם הוא בלתי חוקי - הוא לא ישים £^# על קנסות ודו"חות.

פורסם

השאלה היא, למשל, אם העיריה מוסמכת לגרור את העגלה. לפי שרשור אחר שפעל כאן לפני מספר שבועות התשובה חיובית. שאלת ההמשך היא מה המוטיבציה של העיריה לעשות זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העירייה תצליח לגרור עגלה עם סנדל?

כלומר, היא תשקיע בפריצה של הסנדל או שפשוט תמשיך עם הדוחות,

כי מעבר לעובדה שהעגלה שעומדת שם עם הפרסומת המפוקפקת הזאת,

שזה לכשעצמו לא נעים, היא בנוסף עומדת על כחול- לבן.

שלומי.

פורסם

אין גבול לחוצפה של אנשים, פשוט גועל נפש.

מה המספר?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

מי אמר שהעיריה תעשה משהו?

אולי לבעל העגלה יש אח/בן דוד/דוד/סבא רבא שעובד בעיריה...?

זה כמו שאף אחד לא מצליח להסביר לי איך כל רכבי היוקרה-שופוני עומדים למרגלות מגדל לאונרדו סיטי ברמת גן ובצומת הסמוך, על אדום לבן, ואף פעם לא מקבלים דו"ח?

מוזר.

• תוכן חדש...