Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סקירה מצויינת וניתוח נתונים מעולה

האם הוחלפה סוללה ברכב עד היום? או שהרכב עם סוללה מקורית בכל 195

כן, זו הסוללה המקורית, יש עליה ביטוח 300 ש״ח.

נוסע בפריוס 2008

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשמוע אותך מתרגש מזה...

"הצבי על במותיך חלל, איך נפלו גיבורים"

האמת שאני מעדיף לעשות סיבוב על ניסאן ליף מאשר על מוסטנג וכאלה, יותר מיוחד...

בינתיים יש לי פה הוכחות מפלילות שגם אתה רוצה ליפול יחד איתי :-P

zjjj04vccyot.png

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמלוב ועידן, לדעתי, הנסיעה בפריוס במצב חשמל דומה לנהיגה על מריצה איכותית.

אחרי שאני נוהג ברכב אחר (bmw השבוע) אני מרגיש שהפריוס חסרת חיים. אחרי חצי שעה נהיגה הופתעתי לגלות שאני מתגעגע קשות לפריוס, התמכרתי לשקט...

נוסע בפריוס 2008

פורסם

מסתבר שהצמחונות משתלמת. אפילו ההנאות משתנות.

צריכת דלק יפה מאוד.

מעניין - חוץ מהחלוקה לעירוני - בן עירוני, אפשר לקבל קצת צבע על אופי הנהיגה. האם עצם העובדה שהמכונית מוכוונת צריכה, זה גורם לניסיון לשבור כל הזמן שיאים?

שמתי לב, פעם אחר פעם שנהגי פריוס קצת מפריעים בתנועה. רציני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חצי שמה עם לקסוס CT200. צריכת דלק של 6.5 ליטר ל100 בתנאים עירוניים קשים אצל אשתי. לפני כן הונדה ג'אז עם צריכה של כמעט 8/100 ולפני כן קאמרי פרימיום שנתון של 18 ליטר למאה קילומטר לא זר לה.

אני אישית נוסע עליו במצב ספורט. זה הופך אותו לאחלה ספספל משוגע כזה עם כוח לינארי בכל סל''ד.

פורסם

אצלי בפריוס דור 3 המחשב מראה 4.4 ליטר, הוא קצת אופטימי ובמציאות זה 22 קמ/ל. נסיעה רגועה.

שמן MOTUL סופר איכותי כל 10K שיפר מעט את הצריכה. מקפיד לבדוק איזון גלגלים ופרונט פעם בחצי שנה.

האם עצם העובדה שהמכונית מוכוונת צריכה, זה גורם לניסיון לשבור כל הזמן שיאים?

אכן כן. יש לך מלא אינדיקטורים וגרפים ואתה מרגיש שאתה חייב לשפר לעומת מיכל קודם.

יצא שכמה חברים גם קנו פריוס דור 3 ועכשיו הדיבורים סובבים סביב שיאי צריכה במקום שיאי מהירות.

דווקא בשיוט בין עירוני רגוע מאוד, כשהכביש גם ככה מפוצץ ואי אפשר לעבור 80, לראות 4.1 ליטר זאת תופעה די שכיחה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בדיוק על האגואיזם הזה אני מדבר. בלי סוף פריוסים שמתעלמים מכך שניתן להאיץ קצת ולהתאים עצמם בהקדם לקצב התנועה, וההסבר נשמע כמו "בחיים עכשיו אני לא לוחץ, אני הולך לשבור שיא..."

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

איך הגעת ל3500 שח הפרש?

לקחתי נתון ממוצע של רכב בנזין שלדעתי עושה 1:13 במשולב (תקן אותי אם אני טועה, הכוונה לממוצע, ישנם רכבים עם 1:17 ורכבים עם 1:8) . לקחתי את מחיר הדלק הממוצע בתקופה האחרונה כ6.50 שח ויצא לי חסכון של 2100 שח. באם היית אומר שרכב בנזין אחר עושה 1:10 אז נתוניך נכונים.

פורסם

אליק - לא נכנסתי לחישובים, אבל צריך להשוות את הפריוס לרכב בנזין מאותה קטגוריה, כלומר משפחתיות גדולות. אלה לא עשוות 1:17 וקרוב לודאי גם לא 1:13, בודאי א בתמהיל המכיל מרכיב עירוני משמעותי. רוצה להשוות לדגמים יותר קטנים - תשווה אוריס למשפחתיות קטנות ויאריס לסופרמיני. איני יודע איזה הרשים יהיו, אבל זו ההשואה הסבירה. כמוכן מעניין להשוות לדגמים היברידיים מקבילים של הונדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איך הגעת ל3500 שח הפרש?

לקחתי נתון ממוצע של רכב בנזין שלדעתי עושה 1:13 במשולב (תקן אותי אם אני טועה, הכוונה לממוצע, ישנם רכבים עם 1:17 ורכבים עם 1:8) . לקחתי את מחיר הדלק הממוצע בתקופה האחרונה כ6.50 שח ויצא לי חסכון של 2100 שח. באם היית אומר שרכב בנזין אחר עושה 1:10 אז נתוניך נכונים.

הכל תלוי בתוואי הנסיעה, נסיעה מאומצת לירושלים עם 4 מבוגרים והיתר עירוני. מניסיון עם רנו פלואנס, סיטרואן סי 4, i25 ומזגה 3, אף אחת לא נתנה יותר טוב מ 1:11. אני בחישוב השוותי ל 1:10.5.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

שמתי לב, פעם אחר פעם שנהגי פריוס קצת מפריעים בתנועה. רציני.

האמת שיצא לי להתקל בתופעה ההפוכה, פריוסים (ושאר היברידיות) שמזנקים ברמזור מהר יותר ממני (או לפחות מנסים :lol:) ואני תוהה למה לעזאזל הם הענישו את עצמם בהיברידית.

:turn-l:
פורסם

כי הררי מומנט חשמלי ב0 סל"ד זה מואי כיף. אבל אחר כך הגיר הרציף מתחיל לצרוח והורג אותו.

לא יודע לגבי פריוס, אבל גם ג'אז היברידית וגם לקסוס СТ הן מכוניות לא נעימות לשיוט במהירות תלת ספרתית בכביש.

אין תחליף לנפח בשביל טורר אמיתי.

פורסם

אחלה פוסט, אני גם פוזל לכיוון פריוס שנתון 08-10 תלוי מה אמצא בתקציב וכמו כן במחשבות על פלואנס דיזל שקצת קשה יותר למצוא מפריוס.

אני עם 107 שנעה סביב צריכת 1:18 אז ככה שזה מדהים לראות רכבים גדולים עם נפח "גדול" שעושים צריכה של מנוע 1.0...

אני מחשב כל תדלוק עם אפליקציית FUELLY - http://www.fuelly.com/ יש אותה גם לנייד וזה ממש ממש נוח.

הפרופיל שלי - http://www.fuelly.com/car/peugeot/107/2011/mosheva/102377

• תוכן חדש...