Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה לכינוי בפורום...

IMG_10282.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 268
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכונית יפה ואהבתי מאוד מה שעשית לנורות האחוריות מאוד!! איך עשית את זה בדיוק?

כפי שכבר נאמר, אלו פנסי אפטרמרקט. ותודה! :-D

אלה פנסים שונים.

ד"א אילוקס אני ממליץ לך בחום לחדש את הפנסים הקדמיים, תעזר בפרוייקט שנמצא בפורום, חצי שעה עבודה והם כמו חדשים.

כבר נעשה. החלק המשחיר זה הבפנים של הפנס, חלק מהרפלקטור שנשרף עם השנים. בכל זאת, כבר בן 16 הבחור...

פורסם

הלד לתאורת מספר תקין. אורות החניה הם לדים כחולים ממש לא מסנוורים והטבעות בפנסים בעוצמה די חלשה. אורות הדרך תקינים בגוון צהבהב וזה תקין וחוקי לגמרי.

אף פעם לא היתה לי בעיה בטסט עם התאורה, גם לא בתקופת הדיימונד ויז'ן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא כחול, המצלמות מעוותות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

CLIO RSI MK1 1994

אני מאוד מתגעגע אליה למרות ששפכתי עליה הון תועפות וברגע של חולשה מכרתי אותה בזול ועד היום אני מצטער על כך.

מקווה שבעתיד ייצא לי לקנות שוב אחת כזאת בתור רכב שלישי שלא יהיה ראשי בבית בשביל הנוסטלגיה של הרכב "ספורט" הראשון שלי.

10.jpg11.jpg12.jpgIMG_13631.jpgIMG_20120509_120310.jpg

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...