Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. גם הבתים בישראל נראים חיצונית מוזנחים ביחס לבתים במערב אירופה...

2. דפיקות ושריטות נובעות ממצב הצפיפות בישראל. הרבה מהחניות מאוד צפופות עד כדי כך שקשה לפתוח דלת בלי לדפוק אותה ברכב השכן.

3. לכלוך חיצוני נובע ממצב האבק בישראל. באירופה האוויר נקי יותר ויורד גשם כל השנה.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2. שום צפיפות. פשוט זבל- חרא של אנשים.

גם בחניה הכי צפופה אפשר לפתוח בזהירות מבלי לגעת ברכב השכן ולצאת.

אין שום הצדקה לדפוק את הדלת בדלת של רכב אחר!

פורסם
2. שום צפיפות. פשוט זבל- חרא של אנשים.

גם בחניה הכי צפופה אפשר לפתוח בזהירות מבלי לגעת ברכב השכן ולצאת.

אין שום הצדקה לדפוק את הדלת בדלת של רכב אחר!

נכון. אנשים פותחים דלתות כמו בהמות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה טועה. כמה שאני נזהר, לפעמים זה קורה. מה לעשות, הכל צפוף. החניות בארה"ב למשל מאוד רחובות ואפשר לפתוח דלת בקלות בלי להשתחל החוצה. בארץ צריך לתרגל את גמישות הגוף

פורסם

חבר'ה..אמרתם פה משהו מאוד כוללני...מי אמר שבארץ המכונות יותר מוזנחות מבאירופה לדוגמה?? בניו יורק למשל שם הייתי...הרבה מאוד מכונייות דפוקות מקדימה או מאחורה..חבר שלי שגר שם אמר לי שרק כשמרגישים מכה עוצרים...בקיצור איזה נתון מדיוק יש לכם שלפיו קבעתם את כל הדעות האלו???

פורסם

בהרבה מקומות פשוט בלתי אפשרי לצאת מהרכב בחניות בארץ בלי לדפוק את הדלת ברכב שליד, כי הן דחוסות וצפופות.

זה פשוט לא אפשרי פיזית.

תנסו להחנות טויוטה קורולה באוניברסיטת תל אביב, תרגישי כאילו שיש לכם מינימום שברולט סברבן.

פורסם

בגרמניה החניות פי 20 יותר צפופות מאשר בארץ, הרכבים יותר גדולים (כי הרוב נוסעים באודי/מרצדס/BMW, כי זה זול) ועדיין איכשהו בטיול של שבוע וחצי האודי A6 שלנו לא חטפה ולו מכה אחת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
נכון. אנשים פותחים דלתות כמו בהמות.

אם כבר מדברים על בהמות...

החניתי את הרכב מוקדם בבוקר בחניית עפר שהוכנה עבור אירוע גדול. החניה הייתה יחסית ריקה באותו הזמן. המקום סביבי היה ריק וחשבתי לתומי שיש לי אחלה מקום.

שחזרתי בצהריים חשכו עיניי. שני רכבים חסמו את הגישה לדלתות הקדמיות שלי והדרך היחידה להיכנס לרכב היתה דרך הדלת האחורית ומשם השתחלתי בין הכסאות לכסא הנהג.

הבחור עם הפז'ו הגיעה כמה דקות אחרי, הוא טען שזה בסדר לחסום אותי מימין כי בזמן שהוא חנה הדלת השמאלית שלי עדיין הייתה פנויה. הוא בכל מקרה התנצל.

לגבי הרכב השני שחסם לי את דלת הנהג, הוא לא הגיע אבל המון אנשים איחלו לו את כל "הטוב שבעולם" כי בנוסף הוא גם חסם את היציאה מהחניה, שימו לב שהרכב שלו גם בולט קדימה.

תמונות מצורפות - הרכב שלי הוא האיביזה הלבנה.

1.jpg2.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

חברה, אתם לא שמים לב. יש לנו בארץ מנטליות של לא להיות פראייר בכל מחיר! חבר לעבודה התפאר בכך שהחזיק רכב שנה וחצי, ואז מכר אותו בלי "לבזבז" על טיפול שנתי. כשאני מדבר עם חברים לעבודה על שטפית הרכב זה נגמר בד"כ במשפט: הרכב משרת אותי, ולא אני את הרכב. בעניין ילדים ברכב: המדינה שלנו לא כל כך גדולה. כמה יוצא לנו לסוע רצוף? שעה וחצי? וואו. באמת אי-אפשר להתאפק עם האוכל.. אצלי ברכבים איש לא אכל מעולם דבר. רעבים? יש תחנות דלק/רענון ואוכלים מחוץ לאוטו.

עוד דבר. משום מה לא אוהבים אצלנו (הכללה גסה, אבל בכל זאת) לתחזק את הקיים: היכן שאני עובד שיפצו את השירותים לפני שנתיים. היה יפה, נחמד, מואר, סבבה. אחרי שנה וחצי זה כבר לא נראה חדש. ניסיתי לשכנע את האחראי להשקיע קצת בתיקון הרובה העבשה בכמה פינות, להביא איש מקצוע שישייף את החלודה במשתנות ויחליף ידית דלת שבורה. התשובה הייתה שאת הכל יעשו בשיפוץ הבא.. אני מטייל הרבה באירופה וחייב לומר לכם שהרבה פעמים אני מתארח במלונות משנות השישים והשבעים שניכר עליהם שאינם חדשים. אבל הכל נקי, שלם ומתפקד. ניכר שהחדר מטופל בידיים אוהבות ולא לצאת ידי חובה. בארץ אפשר לראות את ההזנחה בכל מקום: המדרכות לא נקיות, הכבישים, בעיקר במפגש עם המדרכות מלוכלכים, גומות העצים מתפקדות כמאפרות ואנשי הנקיון לא מנקים מספיק אפילו כשמבקשים. בתל אביב למשל יש מכת גרפיטי. אז וועד הבית או בעל החנות לא טורחים לנקות/לצבוע, הדבקת מודעות - עמודי תאורה, תמרורים ורמזורים מלאים שאריות דביקות של מודעות. וגם אתם - לא מוכנים בד"כ לסדר את פינת הזבל בבית המשותף שלכם או סתם להרים לכלוך מהמדרכה..

פורסם
מדוע אתה חושב שישראלים מזניחים יותר מעמים אחרים?

איזה נתוני הזנחה יש לך על הארץ?

איזה נתונים יש לך לגבי עמים אחרים?

אם אתה רוצה לעסוק בהזנחה ״של הישאלים״ בצורה רצינית צריך לראות את הנתונים שאספת מכל העולם.

לא צריך נתונים.

פותח השרשור צודק לחלוטין.

מספיק לשאול את מי שחי באירופה למשל, או לפקוח את העינים ולהביט קצת מסביב בטיול הבא שלכם לשם.

אם אני משווה לאנגליה לדוגמא המצב פה פשוט נורא.

רכבים בני עשר שם נראים כאילו הרגע יצאו מאולם התצוגה, וכשאתה מחפש רכב יד שניה אתה לא מתבאס כמו פה.

פורסם
בבקשה. הנה התוצאה של הישראלי/ת שלא יודעים להחנות וחונים על הרכב שלך. כמובן בלי להשאיר פרטים. נבלות

[ATTACH=CONFIG]422217[/ATTACH]

תתעודד, 90% מהנזק ירד עם פוליש ב40 ש''ח וחולצה ישנה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצחיקים אותי כל אלו שהגיבו לי שמה אני מכליל ושגם באירופה המכוניות דפוקות...

חוץ מבמרכזי הערים הגדולות ששם אפשר למצוא כמה מכוניות ממש דפוקות ממישהו שהתייאש לגמריי, הרוב מתוחזקות יפה ושמורות.

אני לא מבין את המנטליות הזאת של חלק מהאנשים פה, בשיחה פנים אל פנים משפט כמו שכתבתי יתקבל ב"נכון, בארץ כולם בהמות מסריחות" לדוגמא, בפורום אבל צריך להביא גרף שמוכיח את הטענה.

תשחררו קצת.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...