Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי הונדה סיוויק 2003 5 דלתות 1.6ויטק אוטומטית עם 220,000 ק"מ, הרכב תמיד מטופל בזמן ובחברה, לאחרונה בהתנעות קרות ב10-15 הדקות הראשונות קורים הסימפטומים הבאים:

* יללה\שריקה מכיוון תא המנוע שעולה ומתגברת בדיוק על פי הטורים עצמם, ז"א גם כשאני בניוטרל ועדיין לא נסעתי, אני לוחץ על דוושת הגז והיללה הזו נשמעת גם. לאחר 10 דקות כשהמנוע מגיע לטמפ' עבודה, היללה נעלמת כלא הייתה.

* הסימפטום השני הוא שבמעבר ההילוך מ-2 ל-3 יש מין החלקה קטנה (מד הטורים עולה ל+-4,500 סל"ד) ורק אז ההילוך נכנס.

שוב אני אדגיש הדברים הללו קורים רק בדקות הראשונות של התנעה קרה.

האם מדובר במשהו ספיציפי שאפשר לתקן נקודתית (חיישן כמות אוויר וכו') או שכנראה והגיע הזמן כבר לשיפוץ גיר כללי ?

תודה רבה.

פורסם

שלום לך.

יש מצב שהרעש שאתה שומע זה של חגורה יבשה וכשהיא מתחממת הרעש נפסק. תבדוק את כל החגורות ברכב.

לגבי הגיר אני ממליץ לך להחליף שמן גיר. יש על זה הרבה חילוקי דעות אז תקרא בפורום לפני שתחליף. בהצלחה

פורסם

שכחתי לציין, שהרכב עבר החלפת שמן גיר מקורי בחברה לפני בערך 15,000 קמ. בנוסף נבדק המפלס והוא תקין לחלוטין והשמן נראה בצבע תקין גם הוא.(ורדרד/אדום).

לגבי הרעש, הרצועת אביזרים גם יחסית חדשה הוחלפה לא לפני הרבה זמן, מתוחה היטב ולא יבשה , ובאותו מעמד בוצע גם החלפת רצועת טיימינג. הרעש של היללה הזו לפי כמה שהצלחתי להקשיב מגיע מכיוון החיבור בין המנוע לגיר מלמטה (באיזור הזה).

פורסם

לגבי הראשון היה לי בדיוק אותו דבר, בחודש הראשון היה את מה שאתה מתאר מההנעה וכ-5 דקות לאחר מכן, ואז נעלם כלא היה ,

ביומיים האחרונים זה לא הפסיק, לאחר מכן עלה החום מנוע והבנתי שמדובר במשאבת מים. החלפתי אותה ואין כלום.

• תוכן חדש...