Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאכלס צודק!

בגשם חזק הכי כיף, בקושי נגעתי בווישרים בעוד שאני רואה אנשים נוסעים עם ווישרים שעובדים על מהירות מטורפת, לדעתי החומרים האלו הם MUST, יישום פעם בשנה וראש שקט

Opel Adam S 2017

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

OK, אז שנה אחרי-

יותר נכון- 10 חודשים וכ- 20,000 ק"מ אבל לא משנה.

הבשורות הטובות- הציפוי עדין שם.

הבשורות הרעות- חסר תועלת לחלוטין מתחת ל-80 קמ"ש ומה שהיה עושה ב-80 לפני שנה, עושה עכשו ב-110 וצפונה (דקה 2:10 בסרטון). אבל בגלל שהסרטון הוא מכביש שבו מקבלים קנס גבוה בצפונה מ-110 אז אין טעם לציין כמה צפונה :)

תגבירו ווליום :)

כמו שאפשר לראות בסרטון, יש בידינג לא רע, לא נשארות מריחות אחרי הניגוב של הווישרים, אבל זה לא העיקר. המוצר נועד כדי ליצור שיטינג של מים מהשמשה וזה לא קורה.

אגב, גם בחלונות האחרים החומר הפסיק לעשות את העבודה.

החומר אמור להיות עמיד בכימיכלים אבל כנראה שבכל זאת תרצו לדעת במה שטפתי- רוב התקופה עם הסיטרוס ווש אנד גלוס, בחודשים האחרונים עם ה-V7 שמפו. בווישרים יש לי בד"כ מים מזוקקים מהמזגן עם קצת low on eau של דודו ג'וס (סוג של דומה לONR. יותר מסכך ופחות ממיס לכלוך). מידי פעם שוטף עם ONR כשיש לכלוך קשה שרצוי לא למרוח עם הוישרים.

בשורה התחתונה- החומר כנראה ישרוד את ה-35,000 ק"מ המובטחים אבל לא עם הביצועים המובטחים.

החומר הבא שאני רוצה לנסות זה ה-G5 שאמור לשרוד חודש-חודשיים בצורה סבירה (מבטיחים 4-5 אבל אם הדעיכה שלו דומה לG1 אז אני לא בונה על יותר מחודשיים)

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

תודה :)

המצלמה מקליטה בלי סאונד (העולם לא מוכן עדין לשמוע אותי שר) אז הדבקתי את השיר שלא ישעמם. לקח יותר מחצי שעה לקמפל במובי מייקר :brickwall:

אגב השיר מ2013... לא יודע כמה זה נחשב כ"תקופות" :)

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם (נערך)

תקופות מבחינת להקה שהייתי מעריץ שלה אי שם בשנות השמונים. (ז'אנר חביב עלי בתור יליד מתבגר) למרות שהיום אני יותר בכיוון של קלאסית וג'אז -הרוק עדיין זורם אצלי בדם.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אכן גם אצלי הG1 נחלש אחרי שנה ו15K.

בשמשה הקדמית רק מסביבות 80 קמ"ש יש תזוזה של הטיפות,פעם כבר מ50 קמ"ש הן היו עפות.

בשמשות האחרות האפקט קצת יותר חזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חושב על הflyby של carpro.

למרות שה G1 למיטב זיכרוני עלה רק 70 ש"ח ולשים אותו פעם בשנה זה לא נורא,אני עדיין מתלבט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איפה עלה לך 70 ש"ח?

החומר קשה ליישום. המון עבודה.

FB נראה טוב אבל ראיתי איזה סרטון שלו מול החומר של אופטימום ומאז התבאסתי עליו :) (החומר של אופטימום עולה איזה 70$)

• תוכן חדש...