Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבה של חלק מהרכב לאור יום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לבקר את החבר שלי בבית חולים רוטשילד(בני ציון)בחיפה,חניתי לאורך הרחוב גולומב,כשחזרתי גיליתי שגנבו לי חלק פלסטיק שמקיף את פנס ערפל,עניין של שעה,באור יום.אני כל כך כועס על הפרזיטים שעושים את זה.

100% שזה קרה שם,כי לפני כל נסיעה אני עושה סיבוב מסביב לרכב.

רכב חדש,מזדה 3,אתם חושבים שיש סיכוי למצא את החלק הזה בפירוקיות,או שרכב עדיין נדיר שם?

מחר אני אגש לסוכנות מזדה,נראה מה הנזק.

20150418_150555.jpg

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אני רואה יש לך חיישנים קדמיים רציתי לשאול אם יש לך מפסק שאתה מדליק/מכבה או שזה בלי?

בקורולה של ההורים גם יש בעיה שהיא ארוכה ולא רואים את הסוף אז חשבנו להתקין כאלה.

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

זה פועל ללא מפסק,במהירות אפסית(קמ״ש2-3)המסך משתנה לציור של רכב ממבט על עם שלל חיישנים מסביב ושם אתה רואה את המרחק.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
http://www.ebay.com/itm/171397445769

לא בדקתי אם המוכר שולח לארץ. אם לא תבדוק עוד באייבי.

מניח שמורשה יקחו ממך על זה פי כמה וכמה יותר.

תודה,אבל זה לא זה.

זאת רק הדבקה על החלק שגנבו לי ולא מכסה עצמו.

פורסם

רק אני שמתי לב שאחד מהחיישנים נמצא על כיסוי וו גרירה לגרירת הרכב?

לא יהרוס את החיישן אם וכאשר חס וחלילה הרכב יצטרך להיגרר?

אין צורך בחתימה....

פורסם (נערך)

לא יהרס,אני פתחתי את הכיסוי וחיישן הזה מחובר לחוט די ארוך.

עריכה:הזמנתי היום את החלק ממזדה 670 ש"ח כלל המע"מ אחרי 10% הנחה.

מחיר מטורף לחתיחת פלסיק. :evil:

עריכה אחרונה על ידי leo69

פורסם (נערך)

על פלסטיק אחד לקחו לך ככה מוטורס? ותגיד תודה שגנבו לך רק את זה,על סמלים ופלסטיקים של ווי גרירה היו לוקחים לך כמעט 3 אלף

עריכה אחרונה על ידי yanivtzvi9
פורסם

וענית לעצמך על השאלה למה היה שווה להם לגנוב לך את זה!

לי אישית נראה שהופרעו באמצע מלאכת פירוק פנסי הערפל שלך.

פורסם

פעם הראשונה שגנבו לך מאוד מבעסת, בפעם השנייה נתת שיגנבו אותך וזה כבר ממש מעצבן.

חלק פלסטיק בלי שום חשיבות בטיחותית או דינאמית ואתה בחרת לשלם כמעט 700 שקל בזמן שיכולת להמתין שבועיים ולשלם פחות מ200.

תהרוג אותי, לא מבין אנשים כמוך שנותנים ליבואן החמדן לבעול אותם בצורה לא אינטיליגנטית וללא סיכוך מינימאלי (אם לא מחשיבים את ה10% ככזה).

לביטוח מקיף יש השתתפות עצמית, בד"כ לא פחות מאלפיה והפעלתו כרוכה ביקור עתידי של הפרמיה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

למה לא הזמנת מאיביי?

לי נהרסו הבוכנות של דלת תא המטען, בצ'מפיון רצו 756 ש"ח, באיביי רצו 160 ש"ח לזוג בוכנות חדשות וכמובן הזמנתי מאיביי.

אז אני אחכה חודש למשלוח ולא אשלם מחיר מופקע - לא בקניית רכב חדש ולא בחלקי חילוף.

אם אתה עדיין יכול לבטל את ההזמנה תבטל, אם החלק אצלך ונמצא עדיין באריזה המקורית שלו אז תחזיר להם אותו. חוק הגנת הצרכן קובע שאתה יכול להחזיר מוצר תוך 14 יום אם איני טועה, אז שלא ישקרו עליך.

• תוכן חדש...