Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב, אני טוען כשבחורה חרמנית גם אפשר להריח את זה, באזור הצוואר (ימותו הקנאים שלא מריחים...).

ואז אתה מנשק את סבתא על הלחי ומריח ריח מוכר. לא מקנא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק אני חושב שהשרשור הזה דורש קונטרה נשית? אחרת זה הופך לפורום מסריח משובינזם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ואז אתה מנשק את סבתא על הלחי ומריח ריח מוכר. לא מקנא.

אני יותר בעניין של צעירות, אבל כל זמן שהשותפה שלך בעניין (ועדיין צלולה בדעתה) - תהנו.

https://www.youtube.com/watch?v=efdNwiAFE0I

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תשמע, גם להקיא באוטו זה חוסר טאקט, אלא אם אתה בגילאי 0 עד 15, פחות או יותר.

בכל מקרה, לפי מקורות רשמיים השרשור לא גרם למשבר ביחסי ישראל הודו, הם עדיין קיבלו את הטילים מרפאל בשמחה.

שיהיה סופ"ש נהדר לכולם :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כל מה שהפתיע אותי בשרשור זה nitch, שלפי מה זכרתי היו לו אפליקציות דוביות משהו על הסלולור...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נ.ב. הבת שלי רק שמינית הודית. השאר זה סקוטי, נורווגי, איטלקי, וחצי יהודיה מסריחה.

מזה אני מסיק שהיא לא היהודיה כלל... (לא אני המצאתי את הכללים, אבל אם אתה האב, ואתה יהודי...)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כל מה שהפתיע אותי בשרשור זה nitch, שלפי מה זכרתי היו לו אפליקציות דוביות משהו על הסלולור...

שו האדה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מזה אני מסיק שהיא לא היהודיה כלל... (לא אני המצאתי את הכללים, אבל אם אתה האב, ואתה יהודי...)

בשביל אנשים שבשבילם יהודים מסריחים, היא יהודיה מספיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נ.ב. הבת שלי רק שמינית הודית. השאר זה סקוטי, נורווגי, איטלקי, וחצי יהודיה מסריחה.

נותנת פייט טוב לילד הרומני/הונגרי/יוגוסלבי/טורקי/ג'מייקני שלי, אם כי שלא בהכרח בטובתו, שלי יהודי מסריח 100%.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
תשמע, גם להקיא באוטו זה חוסר טאקט, אלא אם אתה בגילאי 0 עד 15, פחות או יותר.

אתה צוחק אבל יש לי חבר כזה שעבר על כמה רכבים בטאקט הזה...:twisted:

ברכב שלי אני דואג שהוא לא שותה8)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...