Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר מדברים על מקרה אמיתי, הנה אחד מגעיל, ממש מגעיל.

הבוס שלי לקח ביום שלישי שתי הודיות שהגיעו לחניכה, אחת מהן הקיאה לו ברכב, חמש דקות לפני שהם הגיעו למשרד.

ביום שני אני לקחתי אותן... איזה מזל היה לי :).

לא חושב שיש משהו יותר מגעיל מזה... גם באוטו, גם הודיות... אוף, מגעיל. ולחשוב שעוד תכננתי לקחת אותן למפגש מכוניות אספנות באופל שלי... NOT !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא חושב שיש משהו יותר מגעיל מזה... גם באוטו, גם הודיות... אוף, מגעיל. ולחשוב שעוד תכננתי לקחת אותן למפגש מכוניות אספנות באופל שלי... NOT !

הבת שלי חצי הודית.

אתה יכול להסביר מה מגעיל בהודיות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

כן, ישב לידי במשרד הודי ובמשך שבועיים לאחר כל ארוחת צהריים תקע גרפסים. לא סתם גרפסים, כאלה טובים מעומק הקיבה.

תוספת נחמדה לגרפסים היא ריח הגוף החמצמץ\חריף שיש להם בגלל האוכל. מה לעשות, בהודו אוהבים הרבה תבלינים.

יודע מה, לוקח בחזרה את המילה מגעיל, אנשים מגעילים הם אנשים רעים - דווקא ההודים בד"כ מאוד נחמדים.

מה שכן, להקיא ברכב זה מגעיל, לא משנה מי עושה את זה ומאיפה הוא :)

בכל מקרה, אחת החברות הטובות של אשתי היא גם חצי הודית והיא לא מריחה חמוץ ולא תוקעת גרפסים (לפחות לא בפרהסיה) ;)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

אז שהחברה של אשתך תקרא איך אתה כותב בפורום, מה אתה חושב שהיא תחשוב עליך?

פורסם (נערך)

וואוו, לקחת קשה... אתה בד"כ לא כזה רגיש. אני מתנצל במידה ופגעתי בכל ישראלי ממוצא הודי שקרה את דברי - you dont stink ! :)

אני באמת לא מבין מה הבעיה בדברים שלי... כן, הם מריחים רע ותוקעים גרפסים, מה לעשות. חזרתי בי מהמלה מגעיל - לא בציניות, באמת.

נראה לי שאני דווקא מהאנשים היותר עדינים בפורום.

גם לחברה של אשתי סיפרתי שההודים מהודו מסריחים, אולי עכשיו היא שונאת אותי, לא יודע.

את הסיפור של הקיא דווקא חסכתי ממנה.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

עפר, אפשר להרגע. גם הודים שחיים במערב מסכימים שהודים במצב הצבירה הטבעי שלהם הם לא דבר נעים במיוחד לשהות במחיצתו לרוב.

חבר יקר מאוד ממוצא הודי שנפטר בינתיים היה צריך פעם להסביר לכמה מבקרים במשרד בארה"ב שהגיעו מהודו על תדירות המקלחת הדרושה ועל זה שיש דברים שעדיף לא לאכול לפני שמגיעים לעבודה. כמובן שהוא זה שניהל את השיחה כי הוא היה חום גם כן, אז זה ריכך את ההגשה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם לחברה של אשתי סיפרתי שההודים מהודו מסריחים, אולי עכשיו היא שונאת אותי, לא יודע.

למה ההודים מהודו מסריחים ? אולי באותה מידה ההודים חושבים שגם ישראלים מישראל מסריחים ?

בפעם הבאה קנה תרנגולת ולא הודו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני זוכר את שרשור הביצה בת 100 שנים. מעניין מה הטעם של זה? ואיך זה הולך עם צ'אטני?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אני זוכר נכון, את הכמה שבועות של ביצה כבושה לא הצלחת לחכות, אז אתה רוצה 100 שנים?

תזמון טוב אגב, אני עושה סבב כבישה חדש בסופ"ש. שוקל לעשות מחלק מהן ביצים בנות 100 שנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

100 שנים זה הרבה זמן. לראות את הפרצוף של הילדים שלך כשעו"ד אומר שזו כל הירושה שלהם. אלו מתיחות ששווה לזייף מוות בשבילן.

בכלל בעקבות מתיחות שרוצים לעשות לחבר בטינדר עלו לי מחשבות על נוסחא לכדאיות של מתיחה. למשל, השקעה נדרשת, לעומת השפלה של החבר וכמות הצחוק שאנשים יפיקו. יש כאן מתמטיקאים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עפר, אפשר להרגע. גם הודים שחיים במערב מסכימים שהודים במצב הצבירה הטבעי שלהם הם לא דבר נעים במיוחד לשהות במחיצתו לרוב.

חבר יקר מאוד ממוצא הודי שנפטר בינתיים היה צריך פעם להסביר לכמה מבקרים במשרד בארה"ב שהגיעו מהודו על תדירות המקלחת הדרושה ועל זה שיש דברים שעדיף לא לאכול לפני שמגיעים לעבודה. כמובן שהוא זה שניהל את השיחה כי הוא היה חום גם כן, אז זה ריכך את ההגשה.

ריח זה עניין של הרגל (ע"ע "ניחוח הזבל", שהחקלאים רגילים בו).

היפנים, שתמיד היו חזקים בהגיינה, חשבו שהאירופאים מסריחים.

האנגלים שלמדו איתי באונ', היו עושים לפעמים מקלחת צרפתית אחרי חדר כושר, וחוזרים ללימודים (מקלחת צרפתית = להשפריץ הרבה דיאודורנט). אז כן, גם האנגלים וגם הצרפתים לא משהו מבחינת ריח.

הסיניים גם חושבים שהלבנים מסריחים (אומרים שזה בגלל תזונה עשירה בחלב).

דרך אגב, אני טוען כשבחורה חרמנית גם אפשר להריח את זה, באזור הצוואר (ימותו הקנאים שלא מריחים...).

מה שאני מנסה לאמר זה כשכותבים מול קהל, לא יזיק קצת טאקט.

נ.ב. הבת שלי רק שמינית הודית. השאר זה סקוטי, נורווגי, איטלקי, וחצי יהודיה מסריחה.

• תוכן חדש...