Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר עסק שיהיה מוכן למכור לי חישוקי סגסוגת ולתת לי תמורה כלשהי לג'אנטים "הישנים" (בני חודש וחצי. רכב חדש)?

אם יש מקום כזה שיחסוך לי כאב ראש של לחפש קונה באופן פרטי זה -מאוד- יעזור לי להשתכנע לקנות ממנו.

פורסם

אם אלו חישוקי ברזל - אז הם שווים את משקלם בברזל וזהו - זה לא הרבה. ואף קונה פרטי גם לא ייקח אותם ממך.

אם אלו חישוקי מגנזיום מקוריים שהיגעו עם הרכב - תמצא לא מעט פנצריות שיסכימו לעשות לך טרייד אין.

פורסם

אכן מדובר על מגנזיום מקוריים חדשים (ולוסטר 2015). חבל לי להפסיד את הערך המלא שלהם. עד כה לא מצאתי (טלפונית) מקום שמסכים לתת עליהם תמורה כלשהי.

פורסם

אם יש דגם שלכל הדרגות אבזור מגיעה עם חישוקי מגניזיום יהיה קשה יותר למצוא מקום לעשות בו טרייד אין.

תבדוק את הנושא אני אישית עוד לא ראיתי ולוסטר עם טסות.

פורסם
אכן מדובר על מגנזיום מקוריים חדשים (ולוסטר 2015). חבל לי להפסיד את הערך המלא שלהם...

מה כוונתך "הערך המלא שלהם"?

מה ששילמת בקניה על תוספת הג'אנטים?

בכל מקרה, בין אם חודש על הכביש או לא, מדובר בג'אנטים משומשים ובטרייד אין תקבל ערך אפילו נמוך יותר ממחיר השוק של רביעיה משומשת שכזו, הרי מי שלוקח אותם ממך צריך למכור אותם באותו "מחיר השוק" וצריך גם להרוויח עליהם משהוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקנה את הג'אנטים שאתה רוצה ואת הישנים תפרסם למכירה במחיר שנראה לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחזק את ההוא שמעלי, אם אתה לא לחוץ על הכסף תאחסן את הג'אנטים ותחכה למישהו שעשה תאונה ומחפש או משהו כזה..

• תוכן חדש...