Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ImageUploadedByTapatalk1427110182.865715.jpg איך אני יודע אם אני בעסק?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תתקשר לחברה שמחזיקה בקופת הגמל, הם כבר יתנו לך הנחיות איך למשוך את הכסף במידה והסכום קטן מ7K ש"ח.

פורסם

תודה על התזכורת, בדיוק מתקתק את הטופס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קופת גמל זה הפנסיה ? סליחה על הבורות

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא

פעם היה מוצר קופת גמל, פטור ממס אם החזקת את הכסף 15 שנה.

היום אפשר לשמור שם כסף פטור רק אם נמשך כקצבה בגיל פרישה.

כמעט לאף אחד לא שווה להפקיד שם כסף חדש.

פורסם

צור קשר עם החברה כדי שיסיברו לך איזה טפסים אתה צריך להעביר להם ואיך.

עשיתי את זה עם חסכון שהיה לי משירות הקבע. נחמד לגלות כסף שנופל עליך ככה סתם

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

למי ששואל - קרן פנסיה זאת לא קופת גמל וניתן למשוך מקופת גמל בלבד(לא כולל קרנות השתמלות).

קרן פנסיה - חסכון+ביטוח

קופת גמל - חסכון בלבד

עריכה אחרונה על ידי aspirin2000
פורסם

ביצעתי את הפעולה באופן פשוט למדי. מילוי טופס ושליחתו באימייל.

הנה דף הסבר:

http://www.prisha.co.il/Article/kupatgemelktana

החברות אמורות היו להודיע ללקוחותיהן על הקופ"ג הזכאיות (אבל אולי הכתובת שלכם איננה מעודכנת). אני קיבלתי מכתב בנושא.

יש אפשרות במקום לפדות את הקופ"ג לצרף אותה לאחרת, גדולה יותר. אין הרבה מוטיבציה לעשות זאת...

הכי חשוב: שימו לב שאם לא תמשכו את הקופ"ג, החברות רשאיות להפעיל עליהן דמי ניהול שעשויים להיות גבוהים מאוד ביחס לסכומים שבקופ"ג והרווחים שלהן (6 ש"ח לחודש = 72 ש"ח לשנה), כלומר הכסף "יאכל" לאט.

ועוד: שימו לב שיש לכם זמן רק עד ה- 31.3.15.

:turn-l:
פורסם
תתקשר לחברה שמחזיקה בקופת הגמל, הם כבר יתנו לך הנחיות איך למשוך את הכסף במידה והסכום קטן מ7K ש"ח.

ההנחיות שהן נתנו לי הן שבמידה וארצה למשוך את הכסף עכשיו אצטרך לשלם 35% מס כי התאריך הפקדה היה בשנת 2012 או משהו בסגנון.

פורסם

חיפוש העלה כי קיימת לי קופת גמל בשם "גדיש" של פסגות שנפתחה עבורי כשהייתי ילד, בשנות השמונים. פשפוש בזכרון העלה כי בזמנו פדיתי את מרביתה וכעת יש בה כאלפיים ש"ח. באתר מצוין כי מועד הזכאות הראשון למשיכת הכספים הינו בתאריך של כ-15 שנה לאחר פתיחתה (קרי בשנות התשעים). האם קופה כאמור כבר פטורה בכל מקרה ממס ולכן אין בהילות למשכה? האם יש יתרון בשמירה עליה (ככל הנראה זו הייתה הסיבה שלא פדיתי אותה במלואה בזמנו) על מנת שתשמש להפקדות חדשות או שאלו יהיו כפופות בכל מקרה להוראות החדשות?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

להבנתי הלא מקצועית אין בהילות כי הפטור ממס לא רלוונטי עבורך ׁ(אתה פטור בכל מקרה), אבל כן כדאי לך לקחת את כספך משם כי כמו שכתבתי, עם דמי ניהול של 72 ש"ח לשנה אתה צפוי לרווח זעום/הפסד, ויש לך אולי דרכים טובות יותר לחסוך את אותם 2000 ש"ח עם רווחיות עדיפה.

:turn-l:

• תוכן חדש...