Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה CX3

Matan g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה כבר נכתב, הרכב נראה מבטיח אבל הצפי שלו בארץ עדיין לא פורסם (או שאני פיספסתי פה?)

ראיתי שבעולם הוא יהיה זמין החל מאפריל, מישהו יודע לגבי הצפי בארץ? הערכת מחיר ביחס לג'וק ולקפצ'ור?

פורסם

נכון, הוא מבוסס על ה-2

אבל עדיין אמור לעמוד בקו אחד עם המתחרים.

למישהו כמוני, שנוסע בד"כ לבד ובסופי שבוע עם עוד 2-3 אנשים (לא יותר מ4 סה"כ) ומשלם כיום על פוקוס 5 דלתות

הCX3 מאוד קורצת. אין לי צורך בגודל של משפחתית סטנדרטית, האבזור והעיצוב מושכים ואם המחיר לCX3 מאובזרת 2.0 לא יעלה יותר ממאזדה3 קומפורט (גם בליסינג), זאת תיהיה עבורי עסקה די טובה :)

פורסם

אין כרגע מידע מהימן, אבל לא הייתי בונה על לראות אותה בקרוב, דלק מוטורס בדרך כלל (חוץ ממאזדה 3 הנוכחית) לא ממהרים להשיק דגמים חדשים ובדרך כלל לוקחים את הזמן שלהם. קודם שיגמר המלאי שיש (כרגע אין מלאי, אבל באופן עקרוני), אחר כך שיחכו קצת ויהיה קצת באזז וציפייה, ואחר כך הם משיקים.

אל תשכח שאנחנו עדיין מחכים ל-2.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה מה שנאמר לי בסוכנות מאזדה.

נראה לי שגם הם היו רוצים במאזדה מתחרה לג'וק,אופל מוקה/שברולט טראקס המצליחים והמעוצבים.

אזדווקא נראה לי נראה אותו בקרוב.

פורסם

גם לדעתי בגלל הכמיהה למתחרה בקטגוריה ובגלל שעל הנייר הרכב נשמע מאוד מתאים לקהל הישראלי והעיצוב מאוד מוצלח הוא יגיע מהר וגם במחיר לא נמוך.

בסוכנות של פיאט בנצרת אמרו שה-500X אמור להגיע לארץ במאי, אם יתומחר נכון ולא כמו ה-500L הוא עשוי להיות מתחרה מעניין בקטגוריה הזאת.

פורסם

סמל"ת ידועים תור משביתי שמחות בכל הקשור לתמחורים. אולי היורו הנמוך יעזור להם לחזור בתשובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אצלנו בחברה אמרו שיעשו מאמצים להחליף בקיץ - צריך מינימום של שנתיים וקצת כדי להחליף רכב ללא קנס משמעותי.

בעיות הגיר התחילו שוב 1000 קמ אחרי החלפת מחשב גיר (כמה מפתיע), יש לי נורה כתומה שנדלקת לסירוגין וגיר דופק ומחליק :/

פורסם

תאריכים לפי היבואן (את הנתונים אספתי דרך הפייסבוק):

mazda cx-3 - לקראת סוף שנה

mazda 6 (מתיחת פנים) - יוני - יולי

mazda cx-5 (מתיחת פנים) - יוני - יולי

mazda 2 החדשה - מאי

• תוכן חדש...