Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחזיר את רכב החברה שברשותי ויש לי כשבוע וחצי עד שאהיה ללא רכב.

אני ממש לא רוצה לרכוש רכב בלחץ, במיוחד שאין לי ניסיון בכך ולכן אני חייב את עזרתכם.

מעוניינים ברכב משפחתי, חשוב שיהיה חסכוני בדלק, או לפחות סביר ובעל עלות תפעולית נמוכה.

מחיר רצוי הוא בין 60 ל- 65 אלף.

די ננעלנו על פורד פוקוס סטיישן, שעם מעט עליה בתקציב אפשר למצוא מודל 2012 - 2013.

אני לא יודע אם זו האופציה היחידה הנכונה ולכן חשוב לי לשמוע את דעתכם.

דגמים שכנראה לא באים בחשבון הם: סוברו, מיצובישי, יונדאי וקיה.

אשמח לטיפים ועזרה!!

פורסם

אשמח מאוד לתגובות,

אני מקבל על פורד ביקורות מעורבות -

או שאומרים שהרכב על הפנים ולא יודע כמה הם אובייקטיביים, או שאנשים ממש אוהבים (בעיקר כאלו שבעלי רכב זה)

במבחני השוואות בין הפורד ליונדאי בכל האתרים (כמעט) הפורד עדיפה.

אך אני חושש לקחת בגלל הביקורות.

אשמח לכיווני חשיבה חדשים

פורסם

לא הייתי ממליץ לך על פוקוס כרכב שאתה קונה מכספך.

ע"פ ההגדרה שלך, הרכב (יותר נכון תיבת ההילוכים) הוא על הפנים ואני אובייקטיבי, היה לי רכב כזה במהלך שנתיים ועברתי עליו 85 אלף ק"מ.

עברתי 2-3 החלפות קלאץ', כ 8 עידכוני גרסה, המדחס של המזגן היה מתנתק בעצמו בעומס חום בעמידה(!), 3 פעמים במוסך וקיבלתי תשובה של "ככה זה"

ואחרי כל זה עדיין הגיר היה מהוסס, לא משלב הילוכים בזמן, בועט בהורדות הילוך.

פורסם

לפחות הם לא המשיכו להתעלל בלקוחות כמו VAG ובדגם המחודש שאמור להגיע השנה כבר תהיה תיבה נורמלית תוצרת יפן. כנראה חשוב להם להחזיר את השם הטוב שהיה לפוקוס עד 2012.

• תוכן חדש...