Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת רשיון

Dima Ol
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה בנוגע להמרת רשיון.

אני אזרח ישראלי שחי כרגע בחו"ל(אוקראינה) בגלל לימודי רפואה. יש לי פה את האפשרות להוציא רשיון נהיגה מקומי בגלל שאני קיבלת מעמד של תושב זמני לתקופת הלימודים.

למרות שאני חי את רוב השנה פה בארת נמצא רק בקיץ עדיין אני אזרח ומשלם ביטוח לאומי בגלל שלא עשיתי ירידה מהארץ.

ואין לי רשיון נהיגה ישראלי

עכשחן עיקר השאלה:

אם אני עושה רשיון נהיגה פה. אני יכול להגיע לארץ בקיץ ולעשות המרת רשיון לרשיון נהיגה ישראלי?(כמובן כולל המבחןן וכל מה שצריך) כי לא ראיתי פרטים על מצב של אזרח ישראלי בעל רשיון זר.

תודה רבה לכם על העזרה!!

פורסם

אוקיי אז יש לי עוד שאלה אם אתה יודע.

במידה ואני מתחיל עכשיו רשיון, יהיה לי אותו רק לקראת יוני, וביולי אני חוזר ארצה לחופשת הקיץ

עכשיו אם אני חוזר אני לא יכול לעשות עדין רשיון כי עוד לא עבר חצי שנה. ואני בסוף אוגוסט טס חזרה ללמוד וחוזר עוד פעם רק בסוף יוני של שנה הבאה. עכשיו אני אוכל עדיין לעשות המרה או שלא?

פורסם (נערך)

ישראלי המבקש להמיר רישיון נהיגה זר לרישיון נהיגה ישראלי חייב לשהות במדינה בה ניתן לו הרישיון במשך 6 חודשים ברציפות טרם הגיעו ארצה והגשת הבקשה להמרת הרישיון הזר שברשותו לרישיון ישראלי.

כמו"כ, יש לעמוד בכל תנאי הסף לקבלת רישיון נהיגה (גיל מינימלי, חדות ראייה, שדה ראייה וכשירות רפואית) וכן גם במבחן נהיגה מעשי.

בגלל שמדובר בהמרה, נגבית עבור המבחן אגרה מופחתת.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל מדינה והחוקים שלה.

באיחוד האירופאי לרוב ניתן לנהוג עד שנה עם הרשיון הישראלי.

בגרמניה לדוגמה (לפחות במחוזות מסויימים) ניתן להמיר את הרשיון עד או לאחר (לא זוכר) 180 ימי שהיה לרשיון מקומי באמצעות לא יותר מעבודת ניירת.

אם שהית יותר משנה, יהיה עליך לבצע הסבה מלאה כולל שיעורים בבית ספר לנהיגה.

פורסם
ישראלי המבקש להמיר רישיון נהיגה זר לרישיון נהיגה ישראלי חייב לשהות במדינה בה ניתן לו הרישיון במשך 6 חודשים ברציפות טרם הגיעו ארצה והגשת הבקשה להמרת הרישיון הזר שברשותו לרישיון ישראלי.

כמו"כ, יש לעמוד בכל תנאי הסף לקבלת רישיון נהיגה (גיל מינימלי, חדות ראייה, שדה ראייה וכשירות רפואית) וכן גם במבחן נהיגה מעשי.

בגלל שמדובר בהמרה, נגבית עבור המבחן אגרה מופחתת.

בהצלחה.

תודה רבה רבה! עזרת לי מאוד, רק שאלה אחרונה.

נניח ואני מגיע לארץ עם רשיון שעוד לא עבר חצי שנה ואני עדיין כמובן לא יכול לעשות את ההמרה,

יש באפשרותי לנהוג עם הרשיון הזה בארץ(הרשיון מוכר כרישיון בינלאומי)? ואם כן לאיזה תקופה?

פורסם

אזרח ישראלי ראשי לנהוג בישראל עם רישיון זר אם שהה בחו"ל שנה ברציפות טרם כניסתו הנוכחית לארץ, פרטים כאן

מכיוון שלא שהית שנה רצופה בחו"ל, נראה שלא תוכל לנהוג עם הרשיון הזר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...