Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון קיבלתי הנחה על שתיהם, הם מבחינתם "קנו" לקוח,

הקיט מקורי מהיצרן סמל של קיה חדש מהניילון נפתח מולי.

מה המחיר מחירון של הרפידות וכמה הנחה עשו?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק עכשיו שמתי לב לתמונות, רואים בכמה תמונות שלרפידה הפנימית יש מלא בשר (אני משאר שגם לחיצונית גם, כי האוטו חדש והקליפר לא תקוע) לפי דעתי לעוד 15 אלף ק''מ בנהיגה רגילה אם לא ליותר (לפי הכירות אם יונדאי וזאות בידוק אותה מערכת).

עובי המינימלי שדורש החלפה הוא 2 מ''מ, מתי שתתקרב לעובי הזה "החיישן" יגע בדיסק ויהיו לך רעשים חזקים (אם יש לך רפידות מקורייות).

אבל החלפתה ועכשיו יש לך ראש שקט לתקופה הקרובה.

פורסם

אצלי בקיה קארנס בת שנה וחצי הוחלפו רפידות מאחור בפעם השניה, אחרי 45 אלף ק״מ. במוסך היו קצת מופתעים, אבל מהתגובות פה אני מבין שזה רגיל. אני לא מתרגש מזה - אם ברפידות נשאר עוד שליש ועלה לי 450 ש״ל להחליף, אז מקסימום ״זרקתי״ 150 ש״ח. דרך אגב, יאמר לזכות המוסך שדווקא ניסו לשכנע אותי לא לעשות טיפול ב- 45 אלף, כי יצאה הוראה מהיצרן לעבור לטיפול כל 30 ולא כל 15. אבל אני התעקשתי על טיפול ובדיקת בלמים, וכך הגענו להחלפה הנ״ל. אז אין סיבה לחשוד שניסו לסדר אותי.

• תוכן חדש...