Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי למוסך צד שלישי(לא מורשה) שיבדוק את מצב הבלמים, הוא התעקש איתי שאין צורך לבדוק ועוד בלמים אחוריים לא נראה לו שזה באמת בעיה,

שהוא פתח את הגלגלים חשכו עינייו, לטענתו הרפידות הלכו וגם נדרש לבצע חריטה...על רכב שלא סגר 16 אלף משיצא מהמפעל, אני מנסה לפנות ליבואן בתקווה שהוא יעזור, אם לא, אחליף במוסך אחר לבלמים מחברה\מותג אחר מהיצרן ע"מ שיחזיקו יותר זמן, לדעתי קצת מביך על רכב חדש מהניילונים אפילו לחשוב על הדברים האלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי העניין נשמע מוזר. אצלי האחוריות החזיקו 30 אלף והקדמיות 45.. ואני עובד בצפת ומשתשמש בבלמים די הרבה בירידות.

אבל שוב, יכול להיות שסגנון הנהיגה שלך קצת מהיר/לא מתחשב ולכן גמרת רפידות מוקדם מהצפוי.

אגב; יש לי חבר עם סיוויק ידנית כמו שלי שהתחיל להתלונן שהמצמד נשרף ב 8 אלף ק"מ..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מוזר מאוד, אני ב30 אלף עשיתי טיפול, התעקשתי והדגשתי את נושא הבלמים, פירקו ובדקו טוב (עמדתי ליד), והבהירו לי שהכל במצב מצויין.

שלי 2013, ידנית 5 דלתות, ייתכן והחליפו את סוג/ספק החלפים מאז 2013? סתם זורק השערה.

פורסם

אני זוכר שמשקניתי את האוטו הרכב היה נוטה לעשות רעש של חריקה ברוורס...אני חושש שזה קשור לנושא, המורשה שבדקתי אצלו אמר שהוא לא שומע כלום ואין לו מה לעשות עם מה שאני אומר אבל יש לי תחושה שיש קשר ישיר בין הרעש ששמעתי לנזק הלא סטנדרטי לבלמים האחוריים...אני אומר זאת ליבואן שיעשו בדיקה מקיפה למערכת הבלמים.

פורסם

זה חר קשור ובאיזה טענה אתה יכול לבוא איתה למוסך? שהלכו הבלמים בדיוק בזמן שהגיע הטיפול? הרי בשביל זה בין היתר אתה מגיע לטיפול.

פורסם

טוב דיברתי עם הנציג שירות של קיה, הוא אמר שלדעתו הבלאי סביר אבל אני מחר בבוקר הולך למוסך לבדוק את המערכת בלימה של הרכב.

אם הכל תקין אני שוקל להחליף לבלמים של יצרן אחר מותג אולי שיותר טוב מהמקורי של היצרן,מכירים מותגים טובים שאנסה להשיג?

פורסם

לצורך העניין, אני החלפתי רפידות מאחורה ודיסקים+רפידות מקדימה ב45K. זה אחרי נסיעה לאילת בירידות, ואחרי שאבא שלי נהג על הרכב באופן קבוע. למה זה חשוב? כי בפעם הראשונה שנסעתי לאילת, לא הייתי כזה טוב בבלימה בעזרת הילוכים ונסעתי דרך מצפה רמון... ואבא שלי פשוט לא נהג כזה טוב, גז-ברקס.

אז אמנם לא בדיוק נהג ליסינג, אבל עדיין לא הכי זהיר שאפשר.

כלומר אם אצלי זה שרד 45K ונשחק יחד עם הקדמיים, כנראה שאצלך משהו לא בסדר.

יש חשד שהמוסך פשוט דחף לך רפידות גמורות ואמר "הנה תראה איזה גמורות הן"?

פורסם

התנהלות כזאת ממוסך מורשה? :S נשמע לי תמוהה...

תאמת יחסית הסתכלתי עם הרכב רוב הטיפול(ישבתי בחדר המתנה לידו והסתכלתי עליו כל הזמן, אני יודע שהם התחילו לשחרר את הבלמים להחלפה ואז החזירו כי אמרתי להם שאני לא מעוניין אז הם החזירו, אני מאוד! מקווה שמוסך מורשה לא שיחק לי על הבלמים כדי "להוכיח נקודה"!!).

פורסם

טוב עדכון,

הלכתי למורשה אחר בעיר שלי,

המוסך הראשון הציע 550 שקל על ההחלפה(שזה יקר באופן מטורף לכל הדעות), אמרתי למוסך שהייתי בו היום שזה לא הגיוני שאשלם עלות גבוהה כל כך על החלפת בלמים בתקופה קצרה כלכך, המוסך הביא לי הצעה ראשונית של 409(מה שרק מוכיח שהמוסך הראשון הגזים במחיר שאותו ביקש) והגענו להנחה של 360 שקל, שזה לא מאוד זול על החלפת רפידות אבל עלות סבירה לזמן עבודה וחלקים במוסך מורשה והסכמתי רק כדי להיות בצד הבטוח ולהשאיר את הסאגה הזאת מאחורי.

תודה על העזרה =]

פורסם

נכון קיבלתי הנחה על שתיהם, הם מבחינתם "קנו" לקוח,

הקיט מקורי מהיצרן סמל של קיה חדש מהניילון נפתח מולי.

פורסם

noknok,

דרך אגב לפני חודשיים הזמנתי מיונדאי שופ רפידות קדמיות ואחוריות מקוריות לאקסנט (שנת יצור מ06 ועד היום) במחיר של 200 וקצת ש''ח + מע''מ להכל.

אני כימעט בטווח שהרפידות אצלך הם אותו דגם, מפה אני יכל להבין שמוסך ראשון רצו לעשות עלך קופה.

• תוכן חדש...