Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,לצורך החלפת רפידות ודיסקים ברכב הבנתי שאצטרך קצת גריז נחושת לכמה מטרות. צלצלתי היום לכמה חנויות בחולון ולאף אחד אין. יש כאן מישהו שיכול להמליץ על חנות באזור חולון בת ים? או למכור לי כמות ממש קטנה כי מדובר בכמה גרמים שעושים הבדל גדול.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. לדעתי לאבי חלקי חילוף ברחובות יש גריז כזה במלאי. החנות שלו נמצאת 15 דקות נסיעה מחולון.

2. בשעתו קניתי גריז כזה בצנטרל ביצחק שדה בתל אביב.

3. אני אומנם קצת מחוץ לגבולות הגזרה שביקשת אבל אתה מוזמן לבוא ואתרום לך גריז בשמחה. צור קשר בה"פ.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על ההצעה אבל אני מתקדם צפונה לרמת אביב כדי להחליף אותם, אתמול התחוור לי שהם במצב גרוע ככה שאני מנסה להפחית את הנסועה בנתיים

פורסם

מישהו יכול לפרט מה עושים עם הגריז בהחלפת רפידות ודסקיות ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מורחים אותו על אוזני וגב הרפידה בין הפחיות להשתקת רעשים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשהחלפתי בלמים לפני מספר חודשים רציתי לגרז את המובילים, אבל לא הצלחתי להבין מה מותר לשים שם. למרות שנברתי ברשת לא הצלחתי להבין איזה גריז באמת מתאים לשם ולא גורם נזק לטווח הארוך, הן למובילים והן לגרמושקות. בדקתי שהמובילים זזים חופשי, הגרמושקות לא קרועות, שגריז לא נוזל משם והעדפתי פשוט לא לגעת.

איתמר

פורסם

הוראות היצרן של טויוטה (שעליהן התבססתי כשהחלפתי את הבלמים) מציינות לשים גריז במקומות הנ"ל.

יכול להיות שיש יצרנים שלא מציינים את זה או שאצלם באמת לא צריך למרוח.

איתמר

פורסם

אם הגרמושקה שלמה הגריז לא בורח לשום מקום גם אם לא מגרזים באופן יזום בכל החלפה. למרות שפעם ב...מומלץ לנקות את הגריז הישן ולשים חדש.

קליפר תפוס - בדרך כלל הכוונה לבוכנה תפוסה שלא חוזרת אחורה.

פורסם

גם מנגון ציפה של הקליפר עלול להתפס על המובילים.

לגבי הגריז סיליקון על המובילים העניין מאוד פשוט...לא לפתוח את המובילים מהמקום ואז לא צריך תחזוקה ווגירוז, זהו.

• תוכן חדש...