Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי סוג של בעיה מציקה בדאבל דין שלי (ZED ZI 622-M) .

בזמן שהשירים מתנגנים, במסך שמופיע תמיד רשום:

"כותרת לא ידוע

אמן לא ידוע

אלבום לא ידוע"

זה ממש מציק לי שאני לא יודע איזה שיר מתנגן כי כשמעבירים שירים לא רואים את השם של השיר, צריך רק לחזור לרשימה המלאה כי רק שם רואים.

אני יודע שהבעיה נובעת מכך שהשירים שהורדתי הם מיוטיוב והם לא קבצים מקוריים כמו של דיסק לדוגמה, אך בכל זאת יש אולי איזשהי דרך לעקוף את זה ולשנות את הפרטים בכל קובץ?

IMG_5324.jpg

תודה רבה והמשך ערב נעים.

פורסם

בעצם, מצאתי את הפתרון לבד.

כל מה שהייתי צריך לעשות זה להכנס למאפיינים ואז לפרטים ולהוסיף את כל הנתונים האלו.

מה שמבאס זה שעכשיו אני צריך לעבור על כל המאות שירים שלי שיר שיר ולהוסיף את הפרטים הללו.

מנהלים אתם יכולים לנעול את השרשרור.

ערב נעים.

פורסם
זה נקרא MP3 TAG

בכל מקרה למה להוריד שירים מיוטיוב? זה באיכות 128 KBPS שזה ממש גרוע. תוריד מטורנט\אייטונס\אינטרנט

יותר קל לי להוריד מיוטיוב... לצורך השוואה, באיזו איכות אפשר להוריד קבצים מאתרים אחרים? אני אנסה כמה שירים ואשווה, אם ההבדל משמעותי כמו שאתה טוען אני אוריד הכל :)

פורסם

אם כי לא ניסיתי בעצמי, התוכנה שצוינה לעיל (MP3 TAG) לדעתי יכולה לכתוב את ה-ID3 TAG על סמך שם הקובץ ולהפך, וכך לחסוך ממך עבודה מאומצת.

יוטיוב אם אני לא טועה ממיר את הסאונד לפורמט AAC בכלל והביטרייט קצת יותר נורמלי כאשר הקובץ הועלה לתצורת HD כלשהי.

לא זוכר/יודע את הביטרייט בפועל. אבל אתה תלוי בחסדי מי שהעלה את המוזיקה לשם, ומקור של 128kbps שהועלה לא ישמע טוב יותר

גם אם יומר לביטרייט גבוה יותר (בקבצי MP3, המקסימום הוא 320kbps).

• תוכן חדש...