Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע משקולי איכות סביבה הגבילו מכירה של נורות ליבון עד הספק של 60 וואט.

יש לי בית מנורה E-27 על קיר חיצוני של הבית, נורה של 60 וואט להאיר בחוץ זה בדיחה (לא מצחיקה...)

איזה נורות חזקות קיימות עם הברגה סטנדרטית E-27?

(לחלופין אולי כדאי להחליף את בית המנורה עצמו למשהו אחר? אם כן אז למה?)

פורסם

אם זה תאורה קבועה אפשר לקנות נורה CFL של איזה 18W, זה מקביל ל100W ליבון.

יש גם 32W אבל לא בטוח שזה מתאים לבית מנורה מבחינת גודל.

אפשר גם לחבר פוטו צל שיהיה דלוק רק בזמן חשכה. וכך לא לדאוג להדלקה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הפתרון הפשוט הוא להתקין נורת חסכונית חזקה, אחת כזו של 23 וואט למשל תקביל לעוצמה של 125 וואט פלוס מינוס, זה כבר נותן שיפור.

לחילופין אם לא ניתן להתקין נורה חסכונית גדולה ו/או השטח הוא גדול יותר אפשר לשקול התקנת פרוז'קטור / פרוז'קטור לד. זה לא יקר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תחליף לגוף עם נורה מטאל היילד, זה 150w~ ב 190₪~ וזה יאיר לך בצורה רצינית

כמובן שיש בעוצמות גבוהות יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אגב נורות, מישהו פעם אמר לי שכל הנורות מהדור החדש - מה שניקרא ה"חסכוניות" הן אכן עושות את העבודה, אבל נורא מקרינות למרחק של עד מטר (לא יודע איזו קרינה), כלומר לא מומלץ למנורות קריאה וכו'.

שמעתם את זה פעם? מישהו מכיר את הנושא?

פורסם

מרוב המלצות הצלחתי להתבלבל.

לפחות עכשיו יש עם מה ללכת לגוגל...

ירחמיאל:

אור = קרינה.

אז כל מנורה יוצרת קרינה.

והחסכוניות בעלות הספק נמוך אז עצמת הקרינה נמוכה יותר.

פורסם

ירחמיאל:

אור = קרינה.

אז כל מנורה יוצרת קרינה.

והחסכוניות בעלות הספק נמוך אז עצמת הקרינה נמוכה יותר.

אני יודע בגילי שאור שווה לקרינה; השאלה היא האם הקרינה מהנורה היא בתדר או בעוצמה מסוכנת? מבחינת קירבה של 1/2 מטר עד מטר.

שוב אני חוזר - נורות לד. חסכוני בסדר גודל יותר, לא מסוכן ולא כלום

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00777UX3S/ref=pd_aw_sim_op_3?refRID=12HF0BEVNBSW5K4WEEQY

נורת לד זה בהחלט מענין. האם אתה מדבר מניסיון? האם מוכא המאזון הזה שולח לישראל? או שכדאי לחפש ב- איביי? הנורות מגיעות שלמות?

פורסם

כן, מניסיון. יש לי כזו בבית ו היא נותנת אור חזק מצוין. קניתי מדיל אקסטרים/בנגגוד או משהו כזה. Warm white. אין שם כ"כ מה שישבר כי הילדים משובצים בגוף פלסטיק קשיח שערוך בערך כפליים מנורה סטנדרטית ו באותו קוטר

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קנה מפצל, הרכבתי אצלי בסלון.

חפש באיביי E27 SPLITTER ...

אתה יכול לצרף קישור מהיסטוריית הרכישות שלך באיביי של המוצר מהמוכר ממנו הזמנת? כי אני מוצא שם מלא וכל מיני סוגים.

זה יכול להיות פטנט טוב לסוכה שלי, כל חג מתלוננים שאין שם מספיק אור.

פורסם (נערך)
אגב נורות, מישהו פעם אמר לי שכל הנורות מהדור החדש - מה שניקרא ה"חסכוניות" הן אכן עושות את העבודה, אבל נורא מקרינות למרחק של עד מטר (לא יודע איזו קרינה), כלומר לא מומלץ למנורות קריאה וכו'.

שמעתם את זה פעם? מישהו מכיר את הנושא?

יש טענה שנורות CFL מפיצות קרינת UV (הרי העקרון של פלואורסצנט הוא יצירת קרינת UV בגז שבשפורת, אשר מומר לאור נראה בציפוי הפלואורצנטי). לכן מומלץ להשתמש בהן בתוך גוף תאורה, אם כי המעטה של הנורה עצמה אמור להגן בפני ה-UV.

יש טענה דומה גם לגבי LED, במיוחד הכחלחלות (DL).

תקנה נורת corn cob led 5050

קניתי פעם כזו - אכזבה אותי פעמיים: פעם אחת כיון שבמבט ישיר היא מסנורת מאד. פעם שניה בכך שלמרות ערך מוצהר של קרוב ל-1500 לומן התאורה שנותנת די חלשה. יתכן שנובע מכך שמדובר ב-warm white.

הילדים משובצים בגוף פלסטיק קשיח

שיטת חינוך לא שגרתית :roll:

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...