Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. מה הקשר? אני מדבר על תשלום כמו שכל אחד אחר היה עושה.

ג. אולי. או שאין שום בעיה הקשורה לנוזל.

המשפט האחרון שלך עצוב לדעתי.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק מוסך נייד מורשה לטפל ברכב לא על ליפט,עקב כך תשלום לאדם שאינו מוכנאי בעל תעודה של מוסך נייד היא עברה על החוק.

אני עם הבאלנו שהייתה לי שנתיים וחצי נתקעתי רק פעמיים עם חום מנוע מעבר למותר ושניהם אחריי רכישת הרכב ולפני הטיפול הראשון שעשיתי לה,מאז ועד המכירה הרכב בחיים לא התחמם וזה עוד כשנסעתי עם סדק בבלוק המנוע להחזיר את אחותי לירושלים(שטופל יום אחריי).

אם לך לא אכפת להתקע עם טמפ' מנוע מעבר למותר אחריי שנאמר לך לבדוק את זה לעומק כמה פעמיים מדוע שאדם אחר יבוא לעזרתך.

פורסם

לאחר 10 ימים אני רואה שנוזל הקירור לא יורד ממפלסו, האם יתכן שמבחינת איבוד הנוזל, לא מדובר בנזילה או תקלה כלשהי?

האם יתכן שאיבוד הנוזל פשוט מאוד מאוד איטי, או שזה לא סביר?

פורסם

נוזל הקירור זורם במערכת סגורה.

אם חסר נוזל קירור זה אחת מהאפשרויות:

1. נפרץ אטם ראש מנוע

2. נזילה

3. פקק רדיטור/ מיכל עודפים לא תקין.

יכול להיות שיש לך נזילה קטנה. תמשיך לעקוב

פורסם

תשמע סיפור אמיתי. הרכב השני שלי הוא קורסה רובוטית 2002. מיומה הראשון טופלה רק ב UMI עד שאופל עברה לשלמה סיקסט ואז טופלה במורשה אופל. כיום מטופלת במוסך כללי. לפני שנה החלטתי על דעת עצמי לברר מה הנוזל קירור המומלץ לרכב ואחרי חפירה מצאתי את הנוזל. מייד הוזמנו 2 גלונים. בטיפול הנוזל הוחלף לנוזל שנקנה. המוסכניק התפלא למה אני מחליף נוזל. אמרתי שלא יודע מתי פעם אחרונה הוחלף אז מעדיך לשים נוזל איכותי מתאים לרכב וחדש. הנוזל שיצא מהרכב היה ורוד כמו ביומו הראשון ונקי. רדיאטור מקורי כולל רדיטאור חימום. כמה עולה לי להחליף פהם ב נוזל קירור? 100 ש"ח במקרה הגרוע? כמה יעלה להחליך ראש/רדיאטורי/משאבה וכן הלאה? הרבה יותר? עכשיו תתחיל לחשוב לבד מה אתה מעדיף.

פורסם

לאחר ששקלתי את כל הנושא שוב, אתם צודקים לחלוטין,

כשאני קורא את אשר כתבתי זה נשמע אידיוטי משהו :-)

ארכוש את הנוזל ואעזר בחברי הפורום או במוסך ע"מ לאתר את מקור הנזילה,

לתקן את התקלה, לבצע שטיפה ולמלא את הנוזל הרלוונטי.

האם פרט לחנות ברחובות שצויינה לעיל,

יש מקום בראשל"צ/בת ים/חולון/הרצליה/רעננה שניתן לרכוש את הפראפלו?

תודה רבה לכולם!

פורסם (נערך)

עדכון

הכנסתי את הרכב למוסך, הם בדקו ולא מצאו שום סיבה לנזילה, בדקו גם בלחץ, לא קרה כלום,

השאירו את הרכב מונע למשך כשעתיים, המאוורר עובד, אוויר חם, אין שום סימן לנזילה,

גם האטם ראש מנוע תקין וגם ראש המנוע נראה תקין.

מילאו מים, סיכמנו שאסע עוד מספר ימים ואעקוב אחר מפלס המים,

במידה והמפלס ירד, אז במוסך יבצעו בדיקות מעמיקות יותר,

במידה והמפלס לא ירד, במוסך יבצעו שטיפה וימלאו את נוזל הפראפלו שרכשתי.

אמרו שתאורטית אולי היתה בעיה רגעית שגרמה למים לעלות ולגלוש החוצה,

או אפילו דרך צינור העודפים, נשמע פחות סביר, אבל על פניו נראה שאין סיבה נראת לעין כרגע.

עריכה אחרונה על ידי ExtraSi
פורסם

מילאו מים רגילים עד הגובה הנדרש כדי שבעוד מספר ימים נראה אם המפלס ירד או לא.

ובכל מקרה (בין אם יש מה לתקן ובין אם לאו), יבצעו בעוד מספר ימים שטיפה וימלאו פראפלו.

פורסם

אני רק שאלה. כמה עולה גלון של פראפלו?

אני עדיין לא מבין למה אתה עדיין ממלא מים ולא פראפלו? הסביר לך את הנזק לטווח הרחוק ככה שאני מנסה להבין האם הנוזל הזה כ"כ יקר שאתה רוצה להשתמש בו רק כאשר הכל תקין.

למה לא למלא כבר עכשיו את החסר בפראפלו וגם אחרי השטיפה למלא בפראפלו?

זה נוזל כ"כ יקר?

פורסם (נערך)
אמרו שתאורטית אולי היתה בעיה רגעית שגרמה למים לעלות ולגלוש החוצה,

או אפילו דרך צינור העודפים, נשמע פחות סביר, אבל על פניו נראה שאין סיבה נראת לעין כרגע.

אם המוסך לא יודע מה הבעיה שיגיד אני לא יודע וזהו. חבל למרוח בסיפורי אגדה על בעיות קוסמיות רגעיות.

או שיש בעיה כלשהי במערכת הקירור/מנוע או שפותח השרשור במשך שבועות או חודשים לא בדק מפלס נוזל הקירור. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

ככה או ככה אם נגרם נזק אז לא ניתן לשנות זאת והדבר היחיד שנותר הוא לעשות את הבדיקות המתאימות ולעקוב אחרי מפלס נוזל הקירור ואם אכן אין איבוד אז לחזור בהקדם לפארפלו אדום.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...