Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Road rage ואיך משיבים לו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרים כאלו שטוב שבספייס סטאר הג'ק נמצא מתחת למושב הנהג.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פשוט לא נכון, אבל לי יש הרבה מה להפסיד והרבה אחריות כלפי הקרובים אלי (אישתי ושלושת ילדי החוקיים), ואני עושה כל מאמץ להימנע ממגע עם בבונים מצויים.

יש לי תחושה שמי שנותן כאן עצות של 'לחתור למגע' הוא בדיוק הטיפוס שיצא מהאוטו אם אתה צופר לו, אבל כאמור, זו רק תחושה.

למה. כי כל מי שמנסה להגן על עצמו הוא מה? בבון אוטומטית? הבנתי אותך.

נשמע לי הגיוני..

לכל הגברים כאן שאומרים שהיו מגיבים, מה הייתם עושים במצב הזה?

חשבתי שזה היה ברור לכולם, שמן סם אם הוא היה חמוש לא הייתי קופץ אליו, אבל חשבתי... כניראה שפשוט טעיתי.

אבל סתם, להפעיל את הראש קצת, קצת הגיון.

אם אם היה לי אקדח, רק אז באמת הייתי מגיב.

הסיטואציה שאתה מתאר מוכרת לכולם.

אני מסכים שהייצר האנושי והאינסטינקטיבי הוא לא לוותר.

אבל,וזה אבל גדול, רצוי לחשוב מה יהיה ההמשך.

צפרת לו-זה מאוחר מדי, הוא כבר חתך אותך.

הוא ייצא לכיוון שלך-יכול להתפתח לכיוונים לא טובים וייתכן אף אלימים.

לכן, כמאמר הידוע- "אל תהיה צודק -תהיה חכם"

יורים עלינו טילים מעזה, האינסטינק האנושי אומר להגיב, לא לוותר על בטחון האזרחים.

אבל זה ואבל בגדול צריך לחשוב מה היהי בהמשך, מה יגיד העולם על התגובה שלנו מה יגידו בתקשורת..

יריתה טיל תגובה, זה מאוחר מדי, מעזה ירו כבר עשר טילים לפניך אז מה זה יעזור לירות עכשיו..

הוא כבר יורה לכיוון שלך מדי פעם, אל תגיב לו, זה יכול להיתפתח לכיוונים לא טובים, ואולי גם אנשים ימותו.

אל תיהיה צודק, תיהיה חכם. מרביצים לך? מוריד את הראש ותספוג הכל תחשוב על ההמשך.

כמו שכבקר אמרתי. כהכ אנחנו ניראים בכל מקום, במחאה החברתית, בכל מבצע ומלחמה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אני מבין שאתה ציני כשאתה מתייחס לתגובתי.

זכותך.

אין שום צורך וזה גם לא הכי חכם לעשות השוואות עם בריון בכביש וירי מעזה.

אם אתה מוכן לקחת סיכון, לצאת לקראת חולרה כזה ולוקח בחשבון את האפשרות לקבל דקירה מסכין או בקבוק שבור-זכותך.

גם הבחור מבאר שבע רק ירד לבקש שקט מחבורת הערסים שהרעישה בגן הציבורי, ומעולם לא חזר עוד הבייתה.

לגבי עזה-תתפלא,אני דווקא כן בעד תגובה צבאית קשה.

בכביש-אם יש אפשרות שלא אחזור הבייתה,אז תודה אבל לא תודה.

ביג וויט,אני מניח שאתה בחור צעיר,כנראה יותר צעיר ממני. (אני 50 וקצת).

איך אמר לי אבי היקר- "אני לא בהכרח יותר חכם ממך, אבל בטוח יש לי יותר נסיון חיים ממך"

תחשוב על זה.

סלע

פורסם (נערך)
על זה נאמר ״בתי הקברות מלאים באנשים גיבורים שלא ויתרו לערס התורן״.

יצאו גברים ועכשיו מריחים פרחים מהשורשים.

X10 זה כל כך נכון.

במקרים כאלו שטוב שבספייס סטאר הג'ק נמצא מתחת למושב הנהג.icon_lol.gif

אומנם אתה כותב את זה בהומור, אבל מישהו עלול לקחת את זה ברצינות. יש בארץ לא מעט אנשים חמושים בנשק חם. אדם שיתקוף את החמוש באקדח על ידי ג'ק/מוט ברזל - פשוט יקבל כמה כדורים לחזה ויצטרף למריחי הפרחים הציטוט של עידן. כנ"ל לגבי מפתחי גוף של לנגרן עם מבע עצבני.

הכדור עיוור ולא מפלא לרעה ספורטאים.

יותר מזה, אם אדם רואה מולו מישהו הרבה יותר חזק, אז הברירה האוטומטית תיהיה לעבור לנשק.

חברים, העימות מיותר וצריך להמנע מימנו בכל מחיר, גם למי שיש מבע פנים עצבני, גוף חסון, חגורה שחורה וכד'.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
פשוט לא נכון, אבל לי יש הרבה מה להפסיד והרבה אחריות כלפי הקרובים אלי (אישתי ושלושת ילדי החוקיים), ואני עושה כל מאמץ להימנע ממגע עם בבונים מצויים.

יש לי תחושה שמי שנותן כאן עצות של 'לחתור למגע' הוא בדיוק הטיפוס שיצא מהאוטו אם אתה צופר לו, אבל כאמור, זו רק תחושה.

רגע, אז זה אומר שלא אכפת לך מילדך הבלתי חוקיים? :roflmao:

לכל הגברים כאן שאומרים שהיו מגיבים, מה הייתם עושים במצב הזה?

כלום, כי אני לא מתנדב במשטרה ואין לי רשיון לנשק

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כמו שכבקר אמרתי. כהכ אנחנו ניראים בכל מקום, במחאה החברתית, בכל מבצע ומלחמה.

אתה "סלטאי"?

שואל כי עשית אחלה סלט :wink:

אין קשר בין עזה לבין לצאת כדי להלחם בערס שיצא מהרכב כי צפרת לו.

תראה, יש מצבים שבהם אנחנו מעמידים את עצמנו ברמת סיכון כי אין ברירה, כך למשל בעניין עזה (מבלי להכנס לפוליטיקה).

יש סיטואציות שמעמידות אותנו בסכנה ואין לנו יכולת שליטה עליהן אבל מנגד יש סיטואציות שכן יש לנו שליטה עליהן, מלאה או חלקית.

מבחינתי לצאת מהרכב כדי להתעמת עם הערס התורן שהתעצבן עלי מסיבה כלשהי- זו הדרך הכי מטופשת שיתכן שתסיים בה את חייך.

תקרא לי פחדן, תקרא לי חנון או כל כינוי אחר שתבחר.

אני מוכן להיות הכי פחדן בעולם, העיקר שהילדים שלי יתעוררו בבוקר ויהיה להם אבא שיוכל לחבק ולנשק אותם, זה שווה לי הכל וזה גורם לי להרגיש סופר שלם עם עצמי כשהערס התורן מתנהג כמו ערס ואני נמנע מלהגיב.

אל תיהיה גיבור חבר, אתה עלול למצוא את עצמך חלילה במצב שאתה יוצא מהרכב "להגן על כבודך" מבלי לדעת שלערס שמולך יש "שפן" בכובע.

השפן הזה יכול לבוא בדמות סכין, אקדח, אגרופן, או סתם מיומנות באומנות לחימה.

כשעבדתי בעבר כקב"ט ביחידת אבטחה חזרתי באחד הלילות מהלימודים ואיזה רכב מסחרי משום מה נדבק לי לפגוש כשהיינו על הכביש המהיר תו"כ שהוא מאיץ ומאט ממש כשהוא מגיע אלי לפגוש, כך למשך יותר מ-5 דקות.

כשירדתי במחלף ראשון הנבלה ירד ביחד איתי, נעמד במקביל אלי ברמזור מימיני, פתח את הדלת ויצא אלי עם הידית סגירה של ברגי הגלגלים.

תו"כ שהוא עובר מלפני הרכב שלי שלפתי את האקדח שלי בצורה שגרמה לו להבחין בו.

כמובן שהוא מיד פרסס וחזר בריצה לרכבו.

אם לא היה ברשותי אקדח בלי צל של ספק הייתי נכנס לצומת באדום וכנראה על הדרך נותן לו איזו קטנה שתעיף אותו.

ואני שואל אותך ידידי הלוחמני, מה יקרה ביום שתצא מול הערס התורן שיהיה חמוש באקדח?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה "סלטאי"?

שואל כי עשית אחלה סלט :wink:

אין קשר בין עזה לבין לצאת כדי להלחם בערס שיצא מהרכב כי צפרת לו.

תראה, יש מצבים שבהם אנחנו מעמידים את עצמנו ברמת סיכון כי אין ברירה, כך למשל בעניין עזה (מבלי להכנס לפוליטיקה).

יש סיטואציות שמעמידות אותנו בסכנה ואין לנו יכולת שליטה עליהן אבל מנגד יש סיטואציות שכן יש לנו שליטה עליהן, מלאה או חלקית.

מבחינתי לצאת מהרכב כדי להתעמת עם הערס התורן שהתעצבן עלי מסיבה כלשהי- זו הדרך הכי מטופשת שיתכן שתסיים בה את חייך.

תקרא לי פחדן, תקרא לי חנון או כל כינוי אחר שתבחר.

אני מוכן להיות הכי פחדן בעולם, העיקר שהילדים שלי יתעוררו בבוקר ויהיה להם אבא שיוכל לחבק ולנשק אותם, זה שווה לי הכל וזה גורם לי להרגיש סופר שלם עם עצמי כשהערס התורן מתנהג כמו ערס ואני נמנע מלהגיב.

אל תיהיה גיבור חבר, אתה עלול למצוא את עצמך חלילה במצב שאתה יוצא מהרכב "להגן על כבודך" מבלי לדעת שלערס שמולך יש "שפן" בכובע.

השפן הזה יכול לבוא בדמות סכין, אקדח, אגרופן, או סתם מיומנות באומנות לחימה.

כשעבדתי בעבר כקב"ט ביחידת אבטחה חזרתי באחד הלילות מהלימודים ואיזה רכב מסחרי משום מה נדבק לי לפגוש כשהיינו על הכביש המהיר תו"כ שהוא מאיץ ומאט ממש כשהוא מגיע אלי לפגוש, כך למשך יותר מ-5 דקות.

כשירדתי במחלף ראשון הנבלה ירד ביחד איתי, נעמד במקביל אלי ברמזור מימיני, פתח את הדלת ויצא אלי עם הידית סגירה של ברגי הגלגלים.

תו"כ שהוא עובר מלפני הרכב שלי שלפתי את האקדח שלי בצורה שגרמה לו להבחין בו.

כמובן שהוא מיד פרסס וחזר בריצה לרכבו.

אם לא היה ברשותי אקדח בלי צל של ספק הייתי נכנס לצומת באדום וכנראה על הדרך נותן לו איזו קטנה שתעיף אותו.

ואני שואל אותך ידידי הלוחמני, מה יקרה ביום שתצא מול הערס התורן שיהיה חמוש באקדח?

ואם יהיה לו RPG? ואם יה לו כפתור אדם? ואם ואם ואם...

תגידו לי אתם נוהגים בטנק?! זה כולה חתיכת פח בעובי של חצי מילימטר! לא שריון אקטיבי של מרכבה! מוט ברזל בקלות חודר את הדלת שלכם. כנ''ל גם פטיש וגם גרזן.

אתה יוצא מנקות הנחה שברגע שאתה ברכב יש איך לברוח, אבל לא לקחתה משהו בחשבון. יש רכבים מאחוריך ( כמו לפותח השרשור)

יש גדרות מהצדדים, רכבים מקדימה. לא תמיד יש דרך מילוט עם הרכב.

להמשיך לשבת ברכב שלא יכול לזוז לא שמאלה לא ימינה לא יציל אותך, אתה נעול בתוך הרכב.

אבל אתה יודע מה, נגיד ויש לך לאן לברוח. קליע עף יותר מהר מזה שאתה נוסע ברכב. מבטיח לך. שהגיר שלך לא יספיק להעביר הילוך ואתה תמצא את הרכב שלך מחורר.

כמו שאמרתה, יש לך אקדח, אני לא צריך להסביר לך מה הדבר הזה ואיך ובאיזה מהירות.

הרכב שלך זאת מטרה גדולה יותר, מאשר בן אדם,הרבה יותר קל לפגוע ברכב (שיש שם מיכל דלק מאחורה)

מאשר לפגוע בבן אדם שיכול לרוץ , להיתכופףף ולזוז.

אנשים פה עפים על עצמם. אף אחד אל הולך לצאת על בן אדם עם סכין או עם מוט ברזל.

אבל היי,כולנו נוסעים על רכבים משוריינים ביום יום, אז מה כבר אקדח יעשה לנו שאנחנו בתוך הרכב.

בקשר למיומנות באומנות לחימה.

אף בן אדם נורמאלי שמתעסק באומנויות לחימה, לא ימהר להיכנס לאימות פיזי כל שהו, הוא יודע מה ההשלכות של זה.

פורסם

מנסים לדבר איתך בסבלנות ואתה מתעקש להתעקש.

אם לא תצפצף- לא יקרה שום דבר.

אם תצפצף- לך תדע מה יקרה.

עכשיו תחליט אתה אם לצפצף/להמר או לא.

אני רואה שהקדימו אותי במלים אחרות אבל הרעיון דומה.

בהצלחה.

סלע

פורסם

במכסחי המיתוסים הוכיחו פעם שירי למיכל דלק לא בהכרח יגרום לפיצוץ כמו בסרטים.

בנוגע לאומנויות לחימה - לא נכון בעליל ולא קשור. זה תלוי בבן אדם. יכול להיות חמום מוח ולהשתמש במה שיודע ויכול להיות רגוע. זה לא שמי שעוסק באומנויות לחימה מגיע לאיזו הארה פנימית ונהיה שליו ושוחר שלום.

פורסם

big white, אם אתה מבין שמישהו עם רקע באומניות לחימה לא ימהר להכנס לעימות - למה אתה מייעץ לשאר להתנהל אחרת?

מה שסלע ועידן מציעים הוא פרקטי לכולם.

אני, אגב, כן צופר לעיתים נדירות יחסית. מרוב תופעות הערסים סביבי למדתי להתעצבן בשקט, בלי לגרור את זה לעימות. עם זאת, לפעמים גם אני לא מסוגל להתאפק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אז אל תצאו מהבית, אל תדברו עם הקופאית במכולת אולי יש לה אקדח, ואולי היא תתלונן על הטרדה מינית במשטרה, אל תגידו בוקר טוב לשומר בכניסה לסופר כי יש לו אקדח והוא יכול ואולי הוא לא במצב רוח טוב היום,

תסגרו בבית, תאטמו חלונות וזהו, כדי לא לגרום לחיכוחים, וויכוחים, מגעים, והכל יהיה בסדר.

סיימתי את הדיון שלי כאן.

יום נהדר לכולם.

• תוכן חדש...